IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Ти как мислиш. На моя страна ли си, или на страната на Равновесие (ако си чела героичната полемика в тема политика). Спорехме само за действията. Аз твърдях, че който иска да победи е длъжен да претегли всички възможни средства за постигане на целта. Той се "срамуваше" от някои. За хората и жените не сме спорили.
    Мечо, не съм чела какво сте си писали с Равновесие. Прекалено малко информация ми предоставяш, за да мога да взема нечия страна.
    Обикновено аз използвам думата "претегли", когато трябва да преценя някаква ситуация и да взема под внимание всички аргументи "за" и "против" дадено решение.
    Ти може би имаш предвид, че човек трябва да използва всички възможни средства, за да постигне победата!?
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      [/B]
      След Мечо, кой ти е по-най-любим...???
      Протестирам. Във въпроса има предпоставка (или както там се казва).
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
        Добре импонирате ми се струва и понеже така де, все темите ви се въртят около това кой колко стар, та в този ред на мисли реших малко да ви раздвижа

p.p. Ванка ще си позволя на "ти" оставям те с останалите да се разведрявате, че не си ми най-любим

След Мечо, кой ти е по-най-любим...???

Коментар

• Аз да си кажа пак думичките, пък който разбрал, разбрал

1. Както в мирно време, омразата е за сметка на мразещия, така във военно време презрението е за сметка на презиращия.
          2. По време на война всички хора са потенциално полезни и потенциално опасни.
          3. По време на война всички средства, предмети, оръжия, действия и т. н. са потенциално полезни / опасни.
          4. Гордостта е като презрението.
          5. Най добри приятели на човека са умът, силата, страхът, коварството и уважението към врагове и съюзници.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Добра вечер, Мечо!
            добра вечер, тайфата!

Много тежък ми беше днешния ден. Гледам и дебатите у форума са били тежки.
            Водене на битки, гъвкава тактика ... Изкуството на войната

П.П. Забрайх нещо ... Здрасти, ВМанков!
            Ти как мислиш. На моя страна ли си, или на страната на Равновесие (ако си чела героичната полемика в тема политика). Спорехме само за действията. Аз твърдях, че който иска да победи е длъжен да претегли всички възможни средства за постигане на целта. Той се "срамуваше" от някои. За хората и жените не сме спорили.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Мечо, аз това ли казах?
              Казах, че доброволно няма да се жертвам за Нечия идея, цел и т.н. Идеалистът в мен умря преди доста години. Със сигурност е за добро.
              Мишени можем да бъдем всички, независимо от идеите, които изповядваме. Достатъчно е да си навлязал (та дори без да искаш) в нечие пространство.
              Не каза това. Аз си помислих, че имаш това предвид, понеже по друг начин не мога да да го свържа с водене на война (битки).

Вчера, когато те попитах, дали изразяването на позиция не те бележи, ти ми отговори, както и сега, че не си крайна. Аз останах с впечатление, че си мислиш, че ако си умерена си в безопасност.
              tnm

Коментар

• В Манков - тежък ден ....???

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                  Означава това, което казах - че го познавам и от личен опит, а не само от празно форумно философстване.
                  Ад хоминем
                  tnm

Коментар

• Мечо, аз това ли казах?
                    Казах, че доброволно няма да се жертвам за Нечия идея, цел и т.н. Идеалистът в мен умря преди доста години. Със сигурност е за добро.
                    Мишени можем да бъдем всички, независимо от идеите, които изповядваме. Достатъчно е да си навлязал (та дори без да искаш) в нечие пространство.
                    Last edited by val/she; 12.07.2012, 19:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Това, че си се борил и имаш постижения, означава ли, че каквото кажеш за воденето на битки е непременно вярно.
                      Означава това, което казах - че го познавам и от личен опит, а не само от празно форумно философстване.
                      Свободен във виелицата.
                      http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Добра вечер, Мечо!
                        добра вечер, тайфата!

Много тежък ми беше днешния ден. Гледам и дебатите у форума са били тежки.
                        Водене на битки, гъвкава тактика ... Изкуството на войната

П.П. Забрайх нещо ... Здрасти, ВМанков!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                          Оу йее!

И ти го знаеш по собствен опит? Участвала си в борбата?

Или това е твое ... такааа... теоретично виждане?

Аз имам некои постижения в реална борба (некои от тех мога да докажа/покажа). Познавам практиката, you know.
                          Това, че си се борил и имаш постижения, означава ли, че каквото кажеш за воденето на битки е непременно вярно.

Вал, вчера пропуснах да те питам. Защо мислиш, че изразяването на умерена позиция, не може да те направи мишена.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            Манкоооов, войните вече се водят по друг начин. Няма фаланги, щитове, байонети-майонети и сбор под знамена. Гъвкавост или "по моему"- флексибилност е нужна, но не в смисъл на приведен гръб, рамене и други части.
                            Оу йее!

И ти го знаеш по собствен опит? Участвала си в борбата?

Или това е твое ... такааа... теоретично виждане?

Аз имам некои постижения в реална борба (некои от тех мога да докажа/покажа). Познавам практиката, you know.
                            Свободен във виелицата.

Коментар

• "Умилителна" картинка- роми се учат на четмо и писмо. Любим урок?- Буква "А".
                              "Първолаците" са смаяни от естеството на нещата- земята се върти и това води до смяна на ден/нощ. Светът бил по-голям от "Факултето"!!!!
                              Фалшива приповдигнатост и разбиране.
                              Всичкият този интелектуален напън бил заради "шофьорските книжки".

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                                Добре импонирате ми се струва и понеже така де, все темите ви се въртят около това кой колко стар, та в този ред на мисли реших малко да ви раздвижа
                                А, добре!
                                Има надежда, ще спя по-леко днес.
                                Свободен във виелицата.

Коментар

Working...
                                X