IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Бат Маранди (па и ако някой друг знае) кажи някой хубав и луксозен хотел в Арбанаси с добра кухня и чист и хубав басейн.... Че ще м и идва един италианец със семейството си и иска някакво място за активен релакс.. Преди ги пращах във Велинград и Хисар ама сега там стана голяма селяния и нямам идея.. Аз не обичам такъв спокоен туризъм...Искам да не е съвсем диво село (да е курорт) па и да е близко до град... Гледам в Почивка.бг ама там е много рекламно направено и съм сигурен че на живо няма да е така.
    За кои дати ти трябва това упражнение, че трябва да вдигна няколко телефона и да им видя графика с резервации? Колко места? ( стая/апартамент в хотел или самостоятелна къща с двор )?

Чиърс-а дан' забрайкам!
    Last edited by marandi; 12.08.2012, 21:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      ПС. Тоя мио е много близък и не трябва да се изложа, защото това е 1овека който ми пораща колите от Италия и ми дава 6 месеца отсрочено плащане.. Има около 15 автосервиза.
      От там минавам само да хапвам по път за Варна
      Погледни в букинг. Тва не изглежда лошо и има добри отзиви
      http://www.booking.com/hotel/bg/rach...023be314bb17X3

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
        Маранди,

А сега сериозно.
        Бих следил с интерес спора ви с Мечо, ако имаш възможност да продължиш.
        Ще се връщам често да го препрочитам.
        Е, то няма как да има спор, щот' съм профи казАх

Разцъках го на 2 страници набързо и освен логика, металогика, себепознание, познание и Сократ - друго не видях и ми стана скучно. Демек 5 заучени лафа и много претенции и "гири" към отсрещната страна.

Аа ... и че аз нищо не съм казал за себе си как вземам решения? Демек, че и да се обяснявам, щот' съм бил "длъжен"

П.П. Ходих с 1 приятелче да се видя, че с него винаги се разбираме от неделя на неделя да къркаме по нещо и ся се нацелихме 3-тата неделя чак.

Не обичам да комуникирам с арогантни и неподготвени аматьори, които още малко ще ми си помислят, че могат да ми се "карат" и сочат с пръст.

Серго, ако имаш нужда от помощ или ти е интересно, ще ти хелпна - дано ползваш "Благодаря" от време на време, иначе следва "развод".

Причината не е лична, а принципна - демек давам шанс на всеки да се самопредстави по начина, по който си мисли, че изглежда отстрани
        Last edited by marandi; 12.08.2012, 21:27.

Коментар

• ПС. Тоя мио е много близък и не трябва да се изложа, защото това е 1овека който ми пораща колите от Италия и ми дава 6 месеца отсрочено плащане.. Има около 15 автосервиза.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Мечков,

относно това в черничкото, има разни раздадени Нобелови награди по психология - тая, която визирам е от съвсем близък период.

Наградата е дадена при разработка точно на този социален феномен, на който ти си типичен преставител.

Казах ти, че ми мина мерака повече да комуникираме и затова няма да употребявам имена и школи и години.

П.П. Смешното е, че злобата ти към Бойко Б. и злините, които му преписваш, че той бил прост - е абсолютно идентична на твоето поведение от последните 2 дни и си ярко доказателство на Нобеловата награда. Демек едно към едно сте.

Още по-смешното е, че за съжаление теорията за Нобеловата награда допуска и хепиенд понякога и при определени условия, но при теб няма да се получи със сигурност. За при Бойко не знам, щот' си зависи от него, а аз не съм му бавачка.

Ъъ .. ( т'ва не е лично ) - даже има и Нобелова награда за този феномен - демек в цял Свят се случва.
            ---------------------------------------
            Колкото повече ми се дървиш - толкова повече ще ти "влиза" - защото съм профи ти казах от години и всеки ден това правя.

Но помагам на хора, които са чували думата "Благораря!" - не е нужно да съм сляп, за да видя, че тя липсва от твоя речник и ти казах, че приключихме.

Пиши си теориите на книга, ако искаш, но не съм сигурен дали някой някога ще ти купи "прозренията".

Желая ти успех!

Бат Маранди (па и ако някой друг знае) кажи някой хубав и луксозен хотел в Арбанаси с добра кухня и чист и хубав басейн.... Че ще м и идва един италианец със семейството си и иска някакво място за активен релакс.. Преди ги пращах във Велинград и Хисар ама сега там стана голяма селяния и нямам идея.. Аз не обичам такъв спокоен туризъм...Искам да не е съвсем диво село (да е курорт) па и да е близко до град... Гледам в Почивка.бг ама там е много рекламно направено и съм сигурен че на живо няма да е така.

Коментар

Тази вечер вдигнете поглед нагоре

http://www.edna.bg/svobodno-vreme/po...nagore-4627531
              Um Mitternacht wird ein Stern fallen !!!
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Бате Серго взри се в Сириана по новатв
                http://milom.blog.bg/

Коментар

• Тази вечер вдигнете поглед нагоре

http://www.edna.bg/svobodno-vreme/po...nagore-4627531

Коментар

• Маранди,

А сега сериозно.
                    Бих следил с интерес спора ви с Мечо, ако имаш възможност да продължиш.
                    Ще се връщам често да го препрочитам.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Аз боядисах тавана на трапезарията и бокса , обработих половината стени и чупки, но като затихна спора и ми мина ентусиазма за работа....... Лоши младежи..!!!
                      Аз пък на Арти и пазя място на последния ред.... ( щот съм по-млад....)

Млади момци - дал господ.
                      Но-о-о,
                      Взиращия се в иглата, правещ подгъви на поли и панталони - сал един!
                      Нъц!
                      Last edited by sergo; 12.08.2012, 20:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Аз не те уча. Аз защитавам себе си от нападките ти. Това че ти си жертва и не го осъзнаваш, не означава че следва да оставям неграмотните ти изказвания относно мненията ми без отговор.

1. Аз предоставих, начина си на мислене на всеобщо оплюване, не ти.
                        2. Когато те помолих, ти да представиш своя начин на мислене за да ги сравним и да стане диалог, ти сам каза че си неосъзнат.
                        3. Няма лошо, обаче да казваш, че ти мен учиш относно познанието и себепознанието без да можеш да представиш ти сам начина по който мислиш и вземаш решения не ти ли се струва, че е малко нагло а???

Аз бъкел не разбирам от философия, но точка 2 ми направи впечатление.
                        Защото, ако стартовата основа не е ясна, трудно следвам и разбирам позициите ви.
                        И ми става невъзможно да извлека пълноценно познание от спора ви.

Коментар

Не-е-е,
                          Нема ти мине номера!

Отдавна излязох от гроба, ходих и си купих бира и цигари, свършиха, върнах се четри страници и препрочетох, пак ходих за бира.Взех си пуканки.

Ся съм на първия ред.
                          Пазя едно място за Темидчето.
                          Аз боядисах тавана на трапезарията и бокса , обработих половината стени и чупки, но като затихна спора и ми мина ентусиазма за работа....... Лоши младежи..!!!
                          Аз пък на Арти и пазя място на последния ред.... ( щот съм по-млад....)

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Ако искаш да знаеш, твоите сертификати и дипломи са ми през к*ра.

1. Аз показах ли начина по който мисля ясно и просто и непротиворечиво - показах
                            2. Ти - не
                            3. Първо покажи, че можеш да мислиш правилно (покажи ясно и недвусмислено начина по който мислиш и вземаш решения) и след това ми се изхвърляй с дипломи мипломи.
                            4. Ясно е че не я разбираш материята. По постовете ти личи. Защо разваляш приказката. Ако не ти харесват разговори на тази тема прескачай постовете.
                            5. Аз също се забавлявам
                            6. Забавни са ми разговори за познанието и себепознанието, за властта и политиката, за философията и историята.
                            7. Имаш вредния навик точно като тръгне сериозен разговор да се изтъпаниш на мегданя и да размяташ дипломи и сертификати и проекти и програми и интернет истории. Хубаво ама ако чак толкова ни превъзхождаш що си с нас.

В днешно време дипломите и совите са кацнали на един клон.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Не мислиш ли, че вече сме отегчили дори и мъртвите? Щот' от обяд още ми е скучно на мИня - да дадем шанс и на другите? Ърмм ...?

Не-е-е,
                              Нема ти мине номера!

Отдавна излязох от гроба, ходих и си купих бира и цигари, свършиха, върнах се четри страници и препрочетох, пак ходих за бира.Взех си пуканки.

Ся съм на първия ред.
                              Пазя едно място за Темидчето.

Коментар

• Връзват се мечо. Тези, които не се връзват така или иначе не са им избиратели.

Коментар

Working...
                                X