If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
1. Кой ти каза, че аксиоми се доказват бре идиотино плиткоумен.
2. Ти за идиоти ли ни имаш бре цървул долен
3. Ти на ква олимпиада си ходил бре СВИНьО СВИНСКА,
4. Ай сиктир и простака дет си ТАПУНГЕР ИЗРУТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ
Кво ти става бря Мечов? Ти съвсем изперка Знам че не пиеш инак да те оправдай човек с алкохола
Той ще е със семейството си. Има две малки деца. До колкото разбрах ще води и майка си. Извора на времето беше хубаво. Сега явно са го усрали... Сега един колега ме подсеща че там строихме частично един хотел на един търновски баровец дето има и хотел в центъра на Търново.... В арбанаси беше като влизаш от шереметя и минещ през цялото село, най накрая... Имаше басейни и други екстри. Ще го видя до къде е стигнал и ако работи може и там да резервирам..
Щастливеца го знам - всеки път ходя там като съм в търново и за там не ми трябва резервация. Аз съм ВИП гост и ми изкрват маса на балкона с гледката.
Притеснявам се да не очакват по голям лукс от колкото Арбанаси може да предложи.. Тогава отивам на Двореца или Новия хотел (май Велинград се казваше и пак е 5 звезди) във Велинград ама не ми се иска...
За Извора явно са го усрали щото преди години беше много яка кръчма.. Бях там на една сватба на едни търновски мутри..
А какво стана с резиденцията на Бай Тодор.. И там не беше лошо на врмето?
Резиденцията не става Освен за отвратно кайве с гледка
Колеги моля Ви стига толкова... Излязохте от границите на добрият тон и на моралните граници наложени в тази тема.... То лошо няма хората да се поскарат, ама до някъде и не е неделя вечер времето...
Като се замисли човек всъщност имате толкова общи неща и толкова малко различия, а давате превес на маловажното пшред важните неща...
Прочети ми послеписа в долния пост, който ти добавих, преди да ни поднасяш поредните си "знания" от уики-то.
И аз не знам защо се занимавам с теб
П.П. Може би, за да ти разкрия истинската ти същност, която толкова време си мислиш, че маскираш добре. Демек, другите са тъпи, а ти си "хитрягата" на форумО.
За мене бате Маранди ти си един ЦЪРВУЛ ПРОСТ.
Другата седмица до края, ще гледам да ти дам отговор с варианти и той да си избере.
П.П. Велинград си е нисък сегмент с цигани - по-добре недей там.
Тук са гладни и цените са паднали доста, но конкретика ще дам кат' проуча.
4 места по-добре къща с двор си мисля? Поне е уникално, а ще може да си викне и разни "студентки", ако се наложи
Той ще е със семейството си. Има две малки деца. До колкото разбрах ще води и майка си. Извора на времето беше хубаво. Сега явно са го усрали... Сега един колега ме подсеща че там строихме частично един хотел на един търновски баровец дето има и хотел в центъра на Търново.... В арбанаси беше като влизаш от шереметя и минещ през цялото село, най накрая... Имаше басейни и други екстри. Ще го видя до къде е стигнал и ако работи може и там да резервирам..
Щастливеца го знам - всеки път ходя там като съм в търново и за там не ми трябва резервация. Аз съм ВИП гост и ми изкрват маса на балкона с гледката.
Притеснявам се да не очакват по голям лукс от колкото Арбанаси може да предложи.. Тогава отивам на Двореца или Новия хотел (май Велинград се казваше и пак е 5 звезди) във Велинград ама не ми се иска...
За Извора явно са го усрали щото преди години беше много яка кръчма.. Бях там на една сватба на едни търновски мутри..
А какво стана с резиденцията на Бай Тодор.. И там не беше лошо на врмето?
Разцъкал си ме на две страници, а цървул с цървул. А ма разцъкай още един път цървулино прост и туй го пускам в бисери и вицове да ти се смее целия форум - цървул с цървул.
А-а бе Мечо-о-о,
Що толкова лесно пускаш мърцина на Маранди?
Веднъг се съвземи!
Инак спора ще оттече.
И ще остави лош привкус.
Вместо напротив.
Справи се да. И си показа познанията. Мислиш ли че някога повече някой във форума ще взема на сериозно дипломите, сертификатите, медалите, програмите, ресурсите, прасурсите, и други проститурси за които се пънеш. Доказвал бил аксиоми. Ай сиктир. И що те караха да доказваш аксиоми. Щото като най умен реши задачите първи нали, и докато нямаше какво да правиш реши и де що няма теореми из математиката и като свършиха теоремите доказа и аксиомите. Браво, ашколсун машалла аферим !!!
Прочети ми послеписа в долния пост, който ти добавих, преди да ни поднасяш поредните си "знания" от уики-то.
И аз не знам защо се занимавам с теб
П.П. Може би, за да ти разкрия истинската ти същност, която толкова време си мислиш, че маскираш добре. Демек, другите са тъпи, а ти си "хитрягата" на форумО.
понеже ми беше ясен от самото начало, ама викам чакай да те изманипулирам и сам да си смъкнеш "лустрото", с което се представяш във форумО пред другите.
Добре се справих, а?
Дано не те изтрият
Справи се да. И си показа познанията. Мислиш ли че някога повече някой във форума ще взема на сериозно дипломите, сертификатите, медалите, програмите, ресурсите, прасурсите, и други проститурси за които се пънеш. Доказвал бил аксиоми. Ай сиктир. И що те караха да доказваш аксиоми. Щото като най умен реши задачите първи нали, и докато нямаше какво да правиш реши и де що няма теореми из математиката и като свършиха теоремите доказа и аксиомите. Браво, ашколсун машалла аферим !!!
Разцъкал си ме на две страници, а цървул с цървул. А ма разцъкай още един път цървулино прост и туй го пускам в бисери и вицове да ти се смее целия форум - цървул с цървул.
Мечков,
понеже ми беше ясен от самото начало, ама викам чакай да те изманипулирам и сам да си смъкнеш "лустрото", с което се представяш във форумО пред другите.
Добре се справих, а?
Дано не те изтрият
П.П. Виж някой ден поразгледай на кое му викат "неевклидова геометрия" - там учудващо сбора от ъглите на 1 триъгълник не е равен на 180 градуса.
Та, там се налага да отхвърляш аксиоми, които ти си учил кат' върха на сладоледа.
Мога да давам и други примери, ама ме кефи как лаеш, а кервана ( науката си върви ) и без такива кат' теб.
Да беше погледнал за коя Нобелова награда ти говоря ли? Там си описан 1 към 1
Поне си пооправи терминологията, която използваш, понеже досега си премълчавах за металогики и прочие твои измислици и не знам си още колко дивотии, дет' ти си мислиш, че ги ползваш правилно, а даже не им знаеш значението като чисто физически смисъл. Демек механизмите на Природата и баланса в Природата защо е устроена така, че и бачка безотказно
Относно това в черничкото - доказва се теорема и формула. Аксиома не се доказва, макар че трябва. Ако си ходил по Олимпиади по математика някога си и си стигал до последните кръгове ( демек финали и нестандартни задачи ), мен ме караха и аксиоми да доказвам. Примерно: Предполагам знаеш, че 2+2 или 2*2 = 4 и ще се смееш. А, можеш ли ми го доказа защо е толкова?
Хипотеза НИКОГА не е нужно да се доказва - затова му викат хипотеза. Ако я докажеш - то тогава спира да е хипотеза, а вече става или теорема, или закон, или лима, или аксиома, или формула.
Наистина ми е трудно като даже нямаш елементарни познания по думички, а ги ползваш
П.П. Щом ползваш уики-ту като източник на "Познание" - значи си "напред"
Демек от сутринта ти казвам: "Хайде да поспрем с тая тема, по която си мислиш, че си компетентен.
П.П.П. Доста ви поразглезихме с тия кораби, демек да се качиш да си сложиш очилата и да четеш вестници по цял ден. Вахтата да гледа 5 дисплея на кръст и да си мислиш, че знаеш защо корабът ти плава, че па и точно накъдето си го подкарал.
Защо ти плава кораба, знаеш ли? Едва ли? Или дори и да си мислиш, че знаеш - можеш ли ми го доказа - демек ще ми го построиш ли, ама и да ми гарантираш, че 40 години няма мръдне и ще го кара всеки от полето?
Но това е наша грешка, че ни карат вече така да конструираме, че и баба Пена от полето с мотиката да хвана и тя след 2 часа ще може да го управлява след кратък инструктаж, демек умишлено са занижени всички норми на познанието, дет' го наричаш, а се гледа кат' на консуматор.
ПС. Говорим за лукс хотел... Две двойно стаи. И много държа да има хубава храна. Чужденците много държат.
Р-т Люляк-а в Арбанаси ( ако не е събота/неделя, че е зает нон-стоп - правят по 2 сватби на ден, на самия център на селото е. Да не ходят на р-нт Извора, който е до него, щом държат на качествена кухня, т.е. да не се объркат, че са с обща ограда.
Р-т Щастливеца в Търново, първият на влизане на главната преди търновския "ЦУМ" - на 3 км е от Арбанаси, но и там е с резервации и ходят много англичани, т.е. няма места.
Ще ти дам телефони до края на седмицата ( другата )
П.П. Разбрах искат хотел - ще ти дам и телефони на няколко нови, които са прилични, но по-важна на Арбанаси е гледката от хълма към 2-та града, т.е. локацията. Както и да е, имам нещо предвид и ще проверя.
Не исакм да те ангажирам. Не се влагай и защото аз все още само проучвам. Идеята ми е да отсвиря Велинград и Хисар, защото е голяма свинщина... Колко колеги се върнах все псуват. То и места не липсват до колкото знам. Просто искам да се ориентирам къде е хубаво. Иначе говорим за 4 човека, края на август....
Другата седмица до края, ще гледам да ти дам отговор с варианти и той да си избере.
П.П. Велинград си е нисък сегмент с цигани - по-добре недей там.
Тук са гладни и цените са паднали доста, но конкретика ще дам кат' проуча.
4 места по-добре къща с двор си мисля? Поне е уникално, а ще може да си викне и разни "студентки", ако се наложи
За кои дати ти трябва това упражнение, че трябва да вдигна няколко телефона и да им видя графика с резервации? Колко места? ( стая/апартамент в хотел или самостоятелна къща с двор )?
Чиърс-а дан' забрайкам!
Не исакм да те ангажирам. Не се влагай и защото аз все още само проучвам. Идеята ми е да отсвиря Велинград и Хисар, защото е голяма свинщина... Колко колеги се върнах все псуват. То и места не липсват до колкото знам. Просто искам да се ориентирам къде е хубаво. Иначе говорим за 4 човека, края на август....
Коментар