да го....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеВ момента се изработва поръчкова украса за помещение 200 кв.м. за една презентация и щом се уверя, че нещата са ОК, ще започне кампания по медиите.
Тия тук ме трият ме за добър ден. Ама, трийте, бре ... и после чакайте приходи от реклама. Тоя цирк ще свърши 2020 година, когато свършват стинките от ЕС. Разчиствате бюрата и ще викнете по-любезни. Но се страхувам, че направо ще ви закрият, като спре досегашната хранилка от държавата през ойро-фондове.
Аз работя пазарно винаги и не ме е срам да погледна нито един мой почитател в очите. За година и половина изтрих само един пост, понеже беше неприемлив.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow
Ти пък откри Америка!
Всеки в тоя форум знае, че СоПоЛоВ е най-тъпото същество във форума. Няма мозък дори колкото кокошка.
ДО КОГА ЩЕ ВИ ТЪРПИМ, СЕЛЯНИТЕ КОИТО СИ ИМАТЕ ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ!??
Коментар
-
В момента се изработва поръчкова украса за помещение 200 кв.м. за една презентация и щом се уверя, че нещата са ОК, ще започне кампания по медиите.
Тия тук ме трият ме за добър ден. Ама, трийте, бре ... и после чакайте приходи от реклама. Тоя цирк ще свърши 2020 година, когато свършват стинките от ЕС. Разчиствате бюрата и ще викнете по-любезни. Но се страхувам, че направо ще ви закрият, като спре досегашната хранилка от държавата през ойро-фондове.
Аз работя пазарно винаги и не ме е срам да погледна нито един мой почитател в очите. За година и половина изтрих само един пост, понеже беше неприемлив.
Коментар
-
Първоначално изпратено от aleks262 Разгледай мнениеТази тема НЕ Е да си водите лични разговори! Престанете!
И сега вече ще ме баннеш, нали? Я по-добре виж откога съм във форума, далеч преди теб. Малко уважение няма да ти бъде излишно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да не опитваш да отвориш оная тема"къде да вложа малко пари и да изкарам малко" или нещо такова?
аз там удрям на това съобщение, но...не го приемам за голям пропуск
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЩе вземе ли модерацията отношение към постовете на червенасган в тема политика в 10,40 и 10,45. Ще му наложите ли бан за 1 месецThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
аз там удрям на това съобщение, но...не го приемам за голям пропускпрепоръка е
Коментар
Коментар