IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не знам какъв е проблема на сайта ,но е драматичен да ви кажа !!!
    Много се надявам бързо да го разрешите,че не отива на визията ви

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

И от Операта не стана.
      Бе има проблем един...
      Най- тривиално е да изтриете всички кукита и няма да има проблем...
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ти да си мълчиш, че ще те предам на Нейно Светейшество модаратурата.
        Ми, не можех да се сдържа, бре!!!

П.П. Ако имаш нещо да ми кажеш - в Кръчмата, като подкрепиш думите си с подходящото питие.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Клетви ще отправяш, а!? Ся и от смарта няма да можеш да влизаш.

П.П. Извинявам се, че не съм по темата.
          Ти да си мълчиш, че ще те предам на Нейно Светейшество модаратурата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

от сайта им е.
            и аз цяла сутрин набивах пароли...
            даваше ми все грешки.
            после сам се логне...

сега минах на опера и вече 15 минути всичко е ок.
            И от Операта не стана.

Коментар

Здравейте! Името или паролата ми излизат постоянно грешни и не мога да вляза от компа в профила, а от смарта съм си вътре. Може ли нещо при вас да се оправи, понеже вече три пъти смених паролата и не става.
              Клетви ще отправяш, а!? Ся и от смарта няма да можеш да влизаш.

П.П. Извинявам се, че не съм по темата.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Здравейте! Името или паролата ми излизат постоянно грешни и не мога да вляза от компа в профила, а от смарта съм си вътре. Може ли нещо при вас да се оправи, понеже вече три пъти смених паролата и не става.
                от сайта им е.
                и аз цяла сутрин набивах пароли...
                даваше ми все грешки.
                после сам се логне...

сега минах на опера и вече 15 минути всичко е ок.
                препоръка е

Коментар

• Здравейте! Името или паролата ми излизат постоянно грешни и не мога да вляза от компа в профила, а от смарта съм си вътре. Може ли нещо при вас да се оправи, понеже вече три пъти смених паролата и не става.

Коментар

• Най-тъмно е преди изгрев!

Коментар

• Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
                      Здравейте, знаем за проблема и работим над решаването му. Съжалявам за причиненото неудобство!
                      личи си, че работите по проблема.
                      нещата се влошиха.
                      препоръка е

Коментар

• Опитах да напиша лично съобщение до авторката и редакторката на статията, но не ми се позволи. Затова пиша тук и под самата статия:

Скъпа Веси, драга Магдалена,

На няколко места в статията пишете за "паундове". Искам да Ви обърна внимание, че няма такава парична единица "паундове". Вместо "паундове" можете да кажете: "паунди", "лири стерлинги", "британски лири", "английски лири" и т.н.

Но, моля Ви се повече не употребявайте "паундове".

Благодаря за разбирането

https://www.investor.bg/analizi/91/a...mpaign=tag_box
                        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение

Мине не мине време и се появява някой, който иска да станем "нормален" форум. Е, няма да станем. Тук е така и общността го харесва
                          Правилно!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fl00d
                            Може ли да сложите опция мненията в темите да се подреждат като в нормалните форуми - от по-старите към по-новите? Или най-добре променете подредбата за всички. От колко време чета Инвестор и още не съм свикнал на това подреждане от по-нови към по-стари мнения. Да не говорим, че при тази подредба когато някой напише ново мнение, всички страници в темата се разместват, което води до проблеми и бъгове.

Също така когато се кликне на стрелката вдясно от "Първоначално изпратено от ..." и цитатът не е на текущата страница, форумът не те праща на съответната страница, където се намира цитираното мнение, а на последната страница на темата.
                            Ма вий току-що сте се регистрирали, а вече с претенции.
                            Ми кат' не ви харесва - други форуми много...
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Може ли да сложите опция мненията в темите да се подреждат като в нормалните форуми - от по-старите към по-новите? ............
                              Мине не мине време и се появява някой, който иска да станем "нормален" форум. Е, няма да станем. Тук е така и общността го харесва
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Може ли да сложите опция мненията в темите да се подреждат като в нормалните форуми - от по-старите към по-новите? Или най-добре променете подредбата за всички. От колко време чета Инвестор и още не съм свикнал на това подреждане от по-нови към по-стари мнения. Да не говорим, че при тази подредба когато някой напише ново мнение, всички страници в темата се разместват, което води до проблеми и бъгове.

Също така когато се кликне на стрелката вдясно от "Първоначално изпратено от ..." и цитатът не е на текущата страница, форумът не те праща на съответната страница, където се намира цитираното мнение, а на последната страница на темата.
                                Ше свикнеш...време трябва , после даже и ше ти хареса .

Коментар

Working...
                                X