If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте! Името или паролата ми излизат постоянно грешни и не мога да вляза от компа в профила, а от смарта съм си вътре. Може ли нещо при вас да се оправи, понеже вече три пъти смених паролата и не става.
Клетви ще отправяш, а!? Ся и от смарта няма да можеш да влизаш.
П.П. Извинявам се, че не съм по темата.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Здравейте! Името или паролата ми излизат постоянно грешни и не мога да вляза от компа в профила, а от смарта съм си вътре. Може ли нещо при вас да се оправи, понеже вече три пъти смених паролата и не става.
от сайта им е.
и аз цяла сутрин набивах пароли...
даваше ми все грешки.
после сам се логне...
Опитах да напиша лично съобщение до авторката и редакторката на статията, но не ми се позволи. Затова пиша тук и под самата статия:
Скъпа Веси, драга Магдалена,
На няколко места в статията пишете за "паундове". Искам да Ви обърна внимание, че няма такава парична единица "паундове". Вместо "паундове" можете да кажете: "паунди", "лири стерлинги", "британски лири", "английски лири" и т.н.
Но, моля Ви се повече не употребявайте "паундове".
Може ли да сложите опция мненията в темите да се подреждат като в нормалните форуми - от по-старите към по-новите? Или най-добре променете подредбата за всички. От колко време чета Инвестор и още не съм свикнал на това подреждане от по-нови към по-стари мнения. Да не говорим, че при тази подредба когато някой напише ново мнение, всички страници в темата се разместват, което води до проблеми и бъгове.
Също така когато се кликне на стрелката вдясно от "Първоначално изпратено от ..." и цитатът не е на текущата страница, форумът не те праща на съответната страница, където се намира цитираното мнение, а на последната страница на темата.
Ма вий току-що сте се регистрирали, а вече с претенции.
Ми кат' не ви харесва - други форуми много...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Може ли да сложите опция мненията в темите да се подреждат като в нормалните форуми - от по-старите към по-новите? Или най-добре променете подредбата за всички. От колко време чета Инвестор и още не съм свикнал на това подреждане от по-нови към по-стари мнения. Да не говорим, че при тази подредба когато някой напише ново мнение, всички страници в темата се разместват, което води до проблеми и бъгове.
Също така когато се кликне на стрелката вдясно от "Първоначално изпратено от ..." и цитатът не е на текущата страница, форумът не те праща на съответната страница, където се намира цитираното мнение, а на последната страница на темата.
Ше свикнеш...време трябва , после даже и ше ти хареса .
Коментар