If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ada6 igrali paynda po tova koeto pisah ot v4era za6toto az kato purviia baluk go igraia samo s edin lot osvobodih na 8085 drygite i mi idva da iziam topkite v momenta
Ще те питам и тебе за мнението - къде сме в момента вълново на Д/Кан?Въпреки всичко къса от тук си е риск,тъй като опасността от дъно на 1,1625 е реална,макар че следващата цел е 1,1577 - 40.По добре би било да се изчака да се види къде сме сега и после след корекция да отиграеш къса.
На дневна обаче има пробив с цел 1.07 , за съжаление , линията е пробита и може би ще влизам в продажба на двойката.А все пак трябва да се затвори някаква загуба между позициите иначе какъв е смисъла. :-((
Много сериозно се съмнявам , че канадеца е дотук , нито Рита пък камо ли петрола ще му помогнат на канадеца да поскъпне още , но все пак кой знае.Факт е че си стигна таргетите на месечна.Много рядко се случва по демарк да се види , че служебния индикатор е писал че няма цели на някъде си а то да има , а сега пише че няма.
Колега,както се знае,тук всеки може да си прави предсказания.
Та аз реших да отговоря на твоето за канадеца.
Непредвидливо и самоуверено влязох дълъг от 1,1850,после удължих малко под 1,18 и средния курс стана 1,1828.Е,реших да държа позицията и не я изчистих на 0,а можеше.
После се съобразих с теорията и изчистих около 1,1690 -1,1715 1/2 от позицията.Сега чакам спокойно ниските нива.
За нива около 1,13-1,14 може да се спори - за мен 1,1550-40 е цел,където ще удължавам,ако вълново картинката ми хареса.На тези нива а=с,с което ще се изпъни едно от изискванията за край на движението.Разбира се,ще се гледат и други фактори като Рита,фундамент и прочее,за да не се окаже,че имаме удъжение на трета или пета и после шах с пешката.
Между другото,къде сме според тебе в момента?Завършена ли е трета/С или не?
Добро утро.
Коко,не съм се женил за пазара,че да прекарвам по-голямата си част от времето и нощта пред компютъра.Напротив,гледам да съм по-далеч,че само глупости върша.Още веднъж,браво за уцеленото дъно.Перфектно го хвана,даже малко по-рано от необходимото.
Тази игра обаче ти предричам,че няма да ти донесе особена полза главно за сметката.Напротив-въвлича те по-бързо към фалита.
Ти обаче сам си си господар и си знаеш най-добре.
Преди няколко дни обещах,че видя ли сигнал при долар/канадец,ще го пиша.Снощи видях и даже скъсих от 1.1710 стоп 1.19 и целта надолу сме я споменавали 1.13,като моята е 1.14.дневна започва да надува като за 3 и смятам,че Рита ще е катализатора.За дълга въобще и не става дума,тя е за хората с големи възможности и много пари за губене.
Успех.
Коментар