IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да са живи и здрави япончетата ,поне в моя случай ми помогнаха ... все едно за тях урагана е свършил...Но истината е в икономическите им показатели .Май повлякоха след себе си и другите валути....Понякога по това време на денонощието стават много интересни неща...
    .

Коментар

• ОК тъпата паундйена я ловя до момента но сига незнам сега като че ли ще корегира а трбвяше от 20.2 смс 203 хд пьсхшь пк ягше сь гэьхь

Коментар

• Затварям късо евро и някакви други глупости ама тях не съм ги поствал е имам доста неща ама тях не ми се постват

Коментар

• Пореден ето поредният кинжал сега е 1.2235 та това е връх за мен със грешка пак 10-15п но да видим

Коментар

• Виж това цял ден гу умуваме банда глупаци и сега го отиграваме ама да видим
            http://forexmasters.hit.bg/EW2.GIF

Коментар

• Нямам сто имам САР на на 1.2305 а иначе добавям в късите сега добавих на 2232 и ще продължа тая глупос е хеджирана от всякъде със един декемврииски фючърс но майната му мисля че ще пада така че да не изпадам в подробности та имам добавка и на 2240 ще направя нова над 2300 ще гледам да съм предимно дълъг

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                Първоначално изпратено от koko
                Пореден дали спи че мисля скоро да скъсявам евро
                Така селнах малко евро села е 2223 и ще постна резултата утре ама е малко ще добавям горе това не е връх сега е 01.14ч за да сравни пореден котировките
                KOKO stopa kade go slagash sega .... az sam kas ot sa6toto nivo

Коментар

• Обосновката защо е в един други сайт дет тук го трият та идеята е от 2240-50 сел че иначе страшно значи мине ли 2300 отиваме ъп майната си 2728 и то точно зо 4 седмици ама е по - вероятно да гоним нещото долу 2030 примерно и дори ново дъно а фундамент за това бол

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                    Пореден дали спи че мисля скоро да скъсявам евро
                    Така селнах малко евро села е 2223 и ще постна резултата утре ама е малко ще добавям горе това не е връх сега е 01.14ч за да сравни пореден котировките

Коментар

• Пореден дали спи че мисля скоро да скъсявам евро

Коментар

• Не знам за къде сме . като гледам свещите от юни насам на дневна- маи сме за нагоре , освен ако не е назрял момент за промяна на статуквото (фактора лихва евентуално ,), според мен при къса стопа е обезателен ( и профито ми е още късо
                        за последно подобен вариант сме имали в средата на април - дали и тогава не са пипали лихвата?
                        от друга страна всичко що е банка говори за къси , мизухо и те омекнаха в тона - с две думи всички гадаят - остават само нивата за стоповете като гаранции
                        затворих си на 10 пипса + половината къса
                        остана добавката от 1.2218 - на нула към момента със стоп на 1.2280

Коментар

• Аз ако несъм заспал пак ще опитам да хвана върха иначе

Коментар

• Първоначално изпратено от iwo
                            КОКО НА ЛЯВАТА ГРАФИКА СИ Е ВОЛФ С ЦЕЛ 1.20 - ОСТАВА ДА СЕ СПОРИ САМО ДАЛИ СМЕ СИ СТИГНАЛИ ЦЕЛТА ИЛИ ОЩЕ НЕ
                            Иво вече съм предимно къс но пробив на 2300 ни изтрелва като ракета и целите са други така че Пореден да знае че вече е време за къса ама внимателна

Коментар

• КОКО НА ЛЯВАТА ГРАФИКА СИ Е ВОЛФ С ЦЕЛ 1.20 - ОСТАВА ДА СЕ СПОРИ САМО ДАЛИ СМЕ СИ СТИГНАЛИ ЦЕЛТА ИЛИ ОЩЕ НЕ

Коментар

• Абе изтриха едни идеи и искам да попитам хит.бг конкуренция ли е и Мъри ако искаш да не пускам препратка към други сайтове размърдай си задника и накарай тъпите ви програмисти да направят така че имг да могат да се постват а не ми трии постовете че ме дразниш АМА МНОГО МЕ ДРАЗНИШ
                                http://forexmasters.hit.bg/EW2.GIF

Коментар

Working...
                                X