IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: MIK

Първоначално изпратено от Дон Карлос
    Колега, според мене GBP/CAD има сериозен път нагоре,
    няколко фигури. Сегашното ниво е най-ниско от средата
    на 2001 г. Както знаеш курсът на двойката се получава
    от умножаването на курсовете на GBP/USD и USD/CAD,
    така че волатилността й е много голяма. Тръгне ли веднаж
    нагоре, спиране няма.
    Каква е средната цена на позицията ти? Важното е да
    запазиш пълно спокойствие и да изчакаш твоя миг без да
    късаш нервите си. Може да помислиш и за добавка, но
    само при условие, че имаш достатъчно ресурс в сметката
    си и можеш да издържиш още ход надолу, без да има риск
    за акаунта. Желая ти успех! Внимавай с добавките, обаче!
    Дон Карлос,здравей.

Как си с КИВИТАТА?Имаш ли някакви позиции там?
    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
    Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от iwo
      затворена късата от 1.2218 на 1.2150 -акоунта от 3 сделки+10% на профи демото сделки със обмислен вход ,стоп , таргет и риск под 3 % за акоунта - какво следва ако до месец не съм го занулил , не съм нарушил правилото да се влиза по предназначение и съм успял да хвана поне една промяна в статуквото следва захранване на реала с няколко милиона ... турски лири
      Здравейте,Iво,една турска лира е равна 1.19696 за един лев.....
      Така,че с доста голяма сума ще захраниш сметката.....

Според мен кабела може доста да се забави на спирката,а дори и да тръгне нагоре.

Вчера влезнах на къси Евро/Канадски и така както гледам месечната на Долар/Канадец (Болинджъра) ще видим доста ниски котировки.

За разлика от пишещите на латиница,на мен ми избяга латиницата и затова изписах валутните двойки на кирилица.

Пожелавам успех на всички.....
      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
      Джеси Ливърмор

Коментар

• sell usd/can 1.1701 stop 1.1731

Коментар

• Дон Карлос, здравей !

Какво ти е мнението за днешното движение на канадеца ,а и за срутването на паунда ??
          Още ли нови дъна ще виждаме ???
          Успех !!

Коментар

• Хвърляйте по едно уко на Рита че вятъра се позасили, при първа възм слагайте 0 стоп на дългите

Коментар

• MIK

Колега, според мене GBP/CAD има сериозен път нагоре,
              няколко фигури. Сегашното ниво е най-ниско от средата
              на 2001 г. Както знаеш курсът на двойката се получава
              от умножаването на курсовете на GBP/USD и USD/CAD,
              така че волатилността й е много голяма. Тръгне ли веднаж
              нагоре, спиране няма.
              Каква е средната цена на позицията ти? Важното е да
              запазиш пълно спокойствие и да изчакаш твоя миг без да
              късаш нервите си. Може да помислиш и за добавка, но
              само при условие, че имаш достатъчно ресурс в сметката
              си и можеш да издържиш още ход надолу, без да има риск
              за акаунта. Желая ти успех! Внимавай с добавките, обаче!

Коментар

• добра вечер на всички трудолюбиви колеги / от няколко дена наблюдавам форума, реших да не бъда мълчалив егоист а да взема да споделя и аз кви ги върша в момента заех дълга позиция на eur/usd с стоп на 2090
                като гледам usd/cad смятяам че скоро ще съм къс там това повишение днес е напълно техническо даже го очквах още вчера вечер според ще мен ще трябва да се изчака малко преди да предприема отворянето на къса позиция може би до 1:00 - 2:00 през ноща ще пиша кво съм направил по късно.

Коментар

• затворена късата от 1.2218 на 1.2150 -акоунта от 3 сделки+10% на профи демото сделки със обмислен вход ,стоп , таргет и риск под 3 % за акоунта - какво следва ако до месец не съм го занулил , не съм нарушил правилото да се влиза по предназначение и съм успял да хвана поне една промяна в статуквото следва захранване на реала с няколко милиона ... турски лири

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                    Здравей Док.
                    Наистина имаше тенденция за поевтиняване на канадеца,но ......
                    Петре какво ти е мнението за gbp/cad, да ли стигна дъното-
                    имам дълги сериозна позиция и бая се изнервих.Предварително
                    благодаря на всички,които изкажат мнение по въпроса и играят тази
                    двойка.

Коментар

• Re: koko

Първоначално изпратено от supertrader
                      Коко сега видях , мисля че нищо не свършва тук , особенно при кабела , а той се срина технически , да това е технически срив , да гони дъното и от там се изстрелва . Стане ли на нова година цените ще са като предната година-същите с тенденция за нагоре , събарят ги за да могат да се набалбукат здраво от хубаво ниво.Използват намалението , че народа спи.
                      Прав си еврото скоро от 2250-2300 макс му предстои един ход за тест на 1990

Коментар

• koko

Коко сега видях , мисля че нищо не свършва тук , особенно при кабела , а той се срина технически , да това е технически срив , да гони дъното и от там се изстрелва . Стане ли на нова година цените ще са като предната година-същите с тенденция за нагоре , събарят ги за да могат да се набалбукат здраво от хубаво ниво.Използват намалението , че народа спи.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Thanks, Петър!
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Петре, какво мислиш за кабела тази вечер? Нещо много дълга му стана спирката по пътя надолу към 7820......
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• почерпка

KOKO ....за черпенето съм на линия винаги щом е с готини хора ;-)

Коментар

• Здравей Док.
                                Наистина имаше тенденция за поевтиняване на канадеца

Коментар

Working...
                                X