If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега, според мене GBP/CAD има сериозен път нагоре,
няколко фигури. Сегашното ниво е най-ниско от средата
на 2001 г. Както знаеш курсът на двойката се получава
от умножаването на курсовете на GBP/USD и USD/CAD,
така че волатилността й е много голяма. Тръгне ли веднаж
нагоре, спиране няма.
Каква е средната цена на позицията ти? Важното е да
запазиш пълно спокойствие и да изчакаш твоя миг без да
късаш нервите си. Може да помислиш и за добавка, но
само при условие, че имаш достатъчно ресурс в сметката
си и можеш да издържиш още ход надолу, без да има риск
за акаунта. Желая ти успех! Внимавай с добавките, обаче!
Дон Карлос,здравей.
Как си с КИВИТАТА?Имаш ли някакви позиции там?
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
затворена късата от 1.2218 на 1.2150 -акоунта от 3 сделки+10% на профи демото сделки със обмислен вход ,стоп , таргет и риск под 3 % за акоунта - какво следва ако до месец не съм го занулил , не съм нарушил правилото да се влиза по предназначение и съм успял да хвана поне една промяна в статуквото следва захранване на реала с няколко милиона ... турски лири
Здравейте,Iво,една турска лира е равна 1.19696 за един лев.....
Така,че с доста голяма сума ще захраниш сметката.....
Според мен кабела може доста да се забави на спирката,а дори и да тръгне нагоре.
Вчера влезнах на къси Евро/Канадски и така както гледам месечната на Долар/Канадец (Болинджъра) ще видим доста ниски котировки.
За разлика от пишещите на латиница,на мен ми избяга латиницата и затова изписах валутните двойки на кирилица.
Пожелавам успех на всички.....
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Колега, според мене GBP/CAD има сериозен път нагоре,
няколко фигури. Сегашното ниво е най-ниско от средата
на 2001 г. Както знаеш курсът на двойката се получава
от умножаването на курсовете на GBP/USD и USD/CAD,
така че волатилността й е много голяма. Тръгне ли веднаж
нагоре, спиране няма.
Каква е средната цена на позицията ти? Важното е да
запазиш пълно спокойствие и да изчакаш твоя миг без да
късаш нервите си. Може да помислиш и за добавка, но
само при условие, че имаш достатъчно ресурс в сметката
си и можеш да издържиш още ход надолу, без да има риск
за акаунта. Желая ти успех! Внимавай с добавките, обаче!
добра вечер на всички трудолюбиви колеги / от няколко дена наблюдавам форума, реших да не бъда мълчалив егоист а да взема да споделя и аз кви ги върша в момента заех дълга позиция на eur/usd с стоп на 2090
като гледам usd/cad смятяам че скоро ще съм къс там това повишение днес е напълно техническо даже го очквах още вчера вечер според ще мен ще трябва да се изчака малко преди да предприема отворянето на къса позиция може би до 1:00 - 2:00 през ноща ще пиша кво съм направил по късно.
затворена късата от 1.2218 на 1.2150 -акоунта от 3 сделки+10% на профи демото сделки със обмислен вход ,стоп , таргет и риск под 3 % за акоунта - какво следва ако до месец не съм го занулил , не съм нарушил правилото да се влиза по предназначение и съм успял да хвана поне една промяна в статуквото следва захранване на реала с няколко милиона ... турски лири
Здравей Док.
Наистина имаше тенденция за поевтиняване на канадеца,но ......
Петре какво ти е мнението за gbp/cad, да ли стигна дъното-
имам дълги сериозна позиция и бая се изнервих.Предварително
благодаря на всички,които изкажат мнение по въпроса и играят тази
двойка.
Коко сега видях , мисля че нищо не свършва тук , особенно при кабела , а той се срина технически , да това е технически срив , да гони дъното и от там се изстрелва . Стане ли на нова година цените ще са като предната година-същите с тенденция за нагоре , събарят ги за да могат да се набалбукат здраво от хубаво ниво.Използват намалението , че народа спи.
Прав си еврото скоро от 2250-2300 макс му предстои един ход за тест на 1990
Коко сега видях , мисля че нищо не свършва тук , особенно при кабела , а той се срина технически , да това е технически срив , да гони дъното и от там се изстрелва . Стане ли на нова година цените ще са като предната година-същите с тенденция за нагоре , събарят ги за да могат да се набалбукат здраво от хубаво ниво.Използват намалението , че народа спи.
Коментар