IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
    Канадеца 1550 ще прави дъно евентуално бат Петйо
    Еврото от 2300 тръгва за 1700 ама ще чакам да кажеш 3500++++ че да го скъся
    КОКО - бъди сигурен че ще видим съсвсем скоро 1.1482 и ще ти се наложи да ми платиш едни 100 евро този път и се надявам да не ги бавиш месец и половина като миналата година...[/quote]
    Е пепел ти на езика бат Петьо още на другия ден тисе обадих да ми дадеш сметка да ги преведа, ти каза споко когат дойдеш насам ама тоя път да знаеш ти ще черпиш

Коментар

• Караиванов,здравей !

Интересно е написаното от теб ....

Недоумявам ..За да стане канадеца 1.1420 ...то каква трябва да е цената на петрола в този случай ???
      Как го установи това ниво ???
      Не казвам ,че е невъзможно някой ден ,но ти сам писа преди дни ..не ми се търси сега поста ти ,че отива към 1.22...
      Обясни ми ..

Коментар

• Канадеца 1550 ще прави дъно евентуално бат Петйо
        Еврото от 2300 тръгва за 1700 ама ще чакам да кажеш 3500++++ че да го скъся[/quote]

КОКО - бъди сигурен че ще видим съсвсем скоро 1.1482 и ще ти се наложи да ми платиш едни 100 евро този път и се надявам да не ги бавиш месец и половина като миналата година...

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
          Канадеца се еприцелил за начало към 1.1420 а генерално основната му цел си оставаЗлатото днес направи поредният връх достигайки 475.14 $ курс купува за една трой унция, но в последствие имаше касиране на печалби от страна на ...
          Успех на всички Спекуланти
          Канадеца 1550 ще прави дъно евентуално бат Петйо
          Еврото от 2300 тръгва за 1700 ама ще чакам да кажеш 3500++++ че да го скъся

Коментар

• Канадеца се еприцелил за начало към 1.1420 а генерално основната му цел си остава Златото днес направи поредният връх достигайки 475.14 $ курс купува за една трой унция, но в последствие имаше касиране на печалби от страна на ...

Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Каква е причината този паунд за един ден да направи две фигури надолу ???
              Ами той направо се е сринал за бързо ...??

Коментар

• КОКО разбрах те ,но до някъде ..
                За еврото считам ,че ще има ново дъно ,а и то е необходимо за изсрелване нагоре ..
                Но за канадеца не те разбрах ..Какви нови дъна ти се привиждат ..???Нещо не ми се вързва..За какво по-точно говориш ???

Коментар

• Първоначално изпратено от m13
                  Тука също може да се следят ураганите
                  http://www.nhc.noaa.gov/

Или софтуер за същото от:
                  http://www.starstonesoftware.com/eots/
                  m13, благодаря за линковете. Програмата е разкошна! Да не нахалствам, ама знаеш ли някъде крак за нея?

Коментар

• Първоначално изпратено от -DR
                    Понеже, Пореден пишеше за канадеца ,за това не ми стана ясен отговора ти .И какъв е този цикъл на Ганн за еврото ???Е .падна му КИ енергията ,но това не е показател ...
                    Относно канадеца ,как мислиш -това не беше ли днес дъното ????
                    Успех !
                    Ц
                    За канадеца се ми се привиждат дъна.
                    2250-2300 на дневна задейства нов цикъл нещо като гара разпределителна но на4ч имахме една 5тавълна за довършване и май я свършихме сега е редно да се върнем на гарата и от там или 2728 или ново дъно

Коментар

• Понеже, Пореден пишеше за канадеца ,за това не ми стана ясен отговора ти .И какъв е този цикъл на Ганн за еврото ???Е .падна му КИ енергията ,но това не е показател ...
                      Относно канадеца ,как мислиш -това не беше ли днес дъното ????
                      Успех !

Коментар

• Първоначално изпратено от -DR
                        Добър вечер !! Здраве и успех на всички !!

КОКО ,какво имаш предвид с думите -край на 5-цата и начало на новият цикъл на Ганн???Отнася се за канадеца -разбира се ..
                        За еврото говоря, канадеца е грешка но може и да излезе

Коментар

• Добър вечер !! Здраве и успех на всички !!

КОКО ,какво имаш предвид с думите -край на 5-цата и начало на новият цикъл на Ганн???Отнася се за канадеца -разбира се ..

Коментар

• умната с кабела, след пробива на 1.797 на дневна може да се срути доста, аз затворих на 14 и ще търся ниво за късо. но по-късно днес. beer time

Коментар

• много внимателен лонг за 50п

Коментар

• Re: цел

Първоначално изпратено от supertrader
                                1.2103 -така пише
                                Да ама съм зает сега
                                Тук някъде 5цата трябвя дя свърши

Коментар

Working...
                                X