IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Oshte niama reakcia, taka che chakame 16.30 nashe vreme, kogato WS otvori... mi se struva

Коментар

• EUR/USD

Пред вид лошия търг.баланс най-вероятния сценарий ми изглежда :възход до 0,9765 и продажба със стоп на 0,9785 и цел 0,9700.

Коментар

• EUR/USD

Dano
        Osobeno ako doidat dobri novini za EUR ot tezi haivancheta amerikanchetata sled malko..

Коментар

• EUR/USD

I da spechelim i da zagubim pak shte se napiem, petyk e vse pak )) Dano da e za dobar povod de...

Коментар

• EUR/USD

Ivane, vsichki mai sme zastanali na analogichni pozicii i ochakvania, a tova ili shte e povod da se pocherpim za golemite pechalbi dovechera, ili da se napiem ot muka
            Inache i az sum na kusa yena i dulgo eur s/u dolar i paund, pone kato she se mre, da e geroiski. Chakahme chakahme dolara da trugne nagore, puk sega iskame da go stupchem Dano uspeem

Коментар

• EUR/USD

Я тука много оживено взело че станало... имаше един период дето никой не се появяваше...
              Аз също съм на мнение че ще има корекция до ~9845-60 и после надолу... ще продавам там някъде...
              Иначе сега смятам да поскалпирам малко и имам къс Франк и Къса Йена...
              Ще видим какво ще излезне...
              Успех на всички!

Коментар

• EUR/USD

Drujte EUR-to shtoto hukna iako

Коментар

• EUR/USD

Az si traikam v komentarite, zashtoto sum v takiva pozicii, che si cheta molitvite tuka poslednite 12 chasa ))

Коментар

• EUR/USD

Za probiva na .9695 spor niama,(stopa mi e na 9693). I az smiatam che e vreme za korekcia. Inache kakto se e zasililo nadolu toku vij i .9000 sme stignali )

Коментар

• EUR/USD

Става въпрос за пробив на 0,9695 при положение,че това се случи,а за това ще даде индикации USD/CHF при пробив на 1,5150.А по-вероятния сценарий ми изглежда корекция до 0,9730 и 0,9765,откъдето пак надолу.

Коментар

• EUR/USD

Neznam kakvo obrazuva na 15 minutnata chart, no vijte chasovata i po-tochno spada ot .9927 do .9702. Pone az vijdam dobre izrazena 5 valnova struktura, kato trite nechetni valni sa pochti ravni, taka che mai e vreme za korekcia pone dokam .9750 minimum. To samo nadolu nemoje.

Uspeh!

Коментар

• EUR/USD

Мисля,че ордера трябва да бъде на 0,9690,за да не ти вземе само поръчката и да отбие.Иначе за другото споделям мнението ти,че даже и до 0,9610.

Коментар

• JPY

struva mi se 4e na 15 min chart eur obrazuva bearish rectangle s bands v .9727 i .9697, slagam sell order na .9695 s target .9625

p.s. uf sno6ti 4akah yenata 4akah i nakraia mi pisna i legnah da se naspia

Коментар

• JPY

Az ne izdurjah na toia burz tanc i prodadoh na 124.95.
                              Sega shte si pia birata i shte chakam da vidia kakvo shte izlezne ot dulgite mi EUR s/u USD i GBP. Puk da vidim. Makar che to ako ima razvitie shte e nai-rano sutrinta.

Коментар

• JPY

kuki, neznam da ti kaja, poka4vaneto bi triabvalo da bude do 125.20-30, no vazmojno e v 125.15 da e otbeliazan vrah, gledam dali ne se e oformilo ne6to kato head-and-shoulders i ako mi se vidi ne6to takova 6te prodavam:-))

Коментар

Working...
                                X