If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ivane, vsichki mai sme zastanali na analogichni pozicii i ochakvania, a tova ili shte e povod da se pocherpim za golemite pechalbi dovechera, ili da se napiem ot muka
Inache i az sum na kusa yena i dulgo eur s/u dolar i paund, pone kato she se mre, da e geroiski. Chakahme chakahme dolara da trugne nagore, puk sega iskame da go stupchem Dano uspeem
Я тука много оживено взело че станало... имаше един период дето никой не се появяваше...
Аз също съм на мнение че ще има корекция до ~9845-60 и после надолу... ще продавам там някъде...
Иначе сега смятам да поскалпирам малко и имам къс Франк и Къса Йена...
Ще видим какво ще излезне...
Успех на всички!
Za probiva na .9695 spor niama,(stopa mi e na 9693). I az smiatam che e vreme za korekcia. Inache kakto se e zasililo nadolu toku vij i .9000 sme stignali )
Става въпрос за пробив на 0,9695 при положение,че това се случи,а за това ще даде индикации USD/CHF при пробив на 1,5150.А по-вероятния сценарий ми изглежда корекция до 0,9730 и 0,9765,откъдето пак надолу.
Neznam kakvo obrazuva na 15 minutnata chart, no vijte chasovata i po-tochno spada ot .9927 do .9702. Pone az vijdam dobre izrazena 5 valnova struktura, kato trite nechetni valni sa pochti ravni, taka che mai e vreme za korekcia pone dokam .9750 minimum. To samo nadolu nemoje.
Az ne izdurjah na toia burz tanc i prodadoh na 124.95.
Sega shte si pia birata i shte chakam da vidia kakvo shte izlezne ot dulgite mi EUR s/u USD i GBP. Puk da vidim. Makar che to ako ima razvitie shte e nai-rano sutrinta.
kuki, neznam da ti kaja, poka4vaneto bi triabvalo da bude do 125.20-30, no vazmojno e v 125.15 da e otbeliazan vrah, gledam dali ne se e oformilo ne6to kato head-and-shoulders i ako mi se vidi ne6to takova 6te prodavam:-))
Коментар