If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
hmmmm, bih predopchel da teikvam i da biagam...$/chf moje i da ne izchisti resistanca 1.5040/50....za da napravi put na EUR/USD za nadolu, a i slabiat $ v $/yen.....iug ne e posokata na EUR-oto zasega... Good Luck!
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
Niakoi ima li Info za LTG Forex i metoda im na izchisliavane na entry i exit nivata za dayrading.
Kukuvicata>> Looks like u r on the right side on EUR/USD!Where is your target pls?
Napravih niakolko pipsa pechalba ot Cable, no $/yen oshte ne sum go zakril...
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
I az sum kus v jpy s target 123.85, no sum dulug v chf/usd i kus v eur/usd, taka che sum se heg-nal iako. struva si da se igrae sreshtu gbp, no za momenta izchakvam zashtoto samo mi goriat stopovete.
Az si poigrah malko sreshtu CHF, sega sum kus v GBP i EUR, no se vuzdurjam ot gluposti zasega. Ne moga da hvana tendenciata dnes i tova me kara da ne riskuvam.
E k"vo
Zatworih yenata na 124.20 - tiq otide na 123.80
Usrednih kysoto ewro na 9786, ama srednata mi e 9760
Tyrsime mu 9710 i posle pyk skysqvame yenata
Forexboy, prav si i mislia poveche da ne riskuvam taka
No vchera mi beshe den na umirane na stopovete.
I ako ti si laik, az znachi ne znam kakvo da kaja za sebe si ))
Inache - vsiaka prognoza ne moje da se sbudne do tochnoto nivo, zatova i az moite gi zakrivam s niakolko pipsa po-rano na opredelen procent ot sumata, slagam stop i limit i pei surce
Uspeh i na teb dnes s/u dolara. Az za momenta go durja kus s/u EUR, no niama da e za dulgo. Zasega zashtitavam uspeshna pozicia, zatova.
Kuki, a ne narushi li edno ot vajnite pravila kato si drapna stopa? Po-loshoto e kogato tova ti stane navik, ama ti nai-dobre si znaesh.
Shto do prognozata za cabela i eur porazmina se s 10-na pipsa, no kato za laik kato men mislia che e dobre.
Inache USD vchera mnogo boi iade, pa kato gledam i tazi sutrin go podgriavat, ta shte vidim dnes nakade shte tragnat neshtata.
Drupnah az malko stopa, shtoto dneska mi pisna da me hvurlia zad borda. Razvali mi udovolstvieto ot dobria hod na GBP napravo )
Shte go borim utre, slojil sum limita, ot men priatna vecher na vsichki.
Коментар