IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/$

Single currency back in the range! maybe we`ll see 0.9810 today ....$/yen would be catalizer.
    Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• FX

Vie za lichna smetka li targuvate, za niakoi posrednik ili....?

Коментар

• FX

hmmmm, bih predopchel da teikvam i da biagam...$/chf moje i da ne izchisti resistanca 1.5040/50....za da napravi put na EUR/USD za nadolu, a i slabiat $ v $/yen.....iug ne e posokata na EUR-oto zasega... Good Luck!

Коментар

• EUR/USD

Kato stana duma za stopove moiat veche izgoria(((

Коментар

• FX

..estestveno ako ne beshe padnal stopa na .9758, no ne sujaliavam - v kraina smetka veche braneh pechelivsha pozicia.

Коментар

• FX

Na .9730 sum go zabil

Коментар

• FX

Niakoi ima li Info za LTG Forex i metoda im na izchisliavane na entry i exit nivata za dayrading.
                Kukuvicata>> Looks like u r on the right side on EUR/USD!Where is your target pls?
                Napravih niakolko pipsa pechalba ot Cable, no $/yen oshte ne sum go zakril...

Коментар

• FX

I az sum kus v jpy s target 123.85, no sum dulug v chf/usd i kus v eur/usd, taka che sum se heg-nal iako. struva si da se igrae sreshtu gbp, no za momenta izchakvam zashtoto samo mi goriat stopovete.

Коментар

• FX

EUR/USD-0.9810 dnes?
                    USD/JPY-123.85/75.
                    Bivat li kato targeti za deniat spored vas?

Коментар

• FX

Az si poigrah malko sreshtu CHF, sega sum kus v GBP i EUR, no se vuzdurjam ot gluposti zasega. Ne moga da hvana tendenciata dnes i tova me kara da ne riskuvam.

Коментар

• FX

E k"vo
                        Zatworih yenata na 124.20 - tiq otide na 123.80
                        Usrednih kysoto ewro na 9786, ama srednata mi e 9760
                        Tyrsime mu 9710 i posle pyk skysqvame yenata

Коментар

• FX

Gledah go, gledah go eur, pak vzeh che go kupih. Stop .9749
                          A vie kakde ste dnes? Mnogo ste se umalchali.

Коментар

• FX

Forexboy, prav si i mislia poveche da ne riskuvam taka
                            No vchera mi beshe den na umirane na stopovete.
                            I ako ti si laik, az znachi ne znam kakvo da kaja za sebe si ))
                            Inache - vsiaka prognoza ne moje da se sbudne do tochnoto nivo, zatova i az moite gi zakrivam s niakolko pipsa po-rano na opredelen procent ot sumata, slagam stop i limit i pei surce
                            Uspeh i na teb dnes s/u dolara. Az za momenta go durja kus s/u EUR, no niama da e za dulgo. Zasega zashtitavam uspeshna pozicia, zatova.

Коментар

• FX

Kuki, a ne narushi li edno ot vajnite pravila kato si drapna stopa? Po-loshoto e kogato tova ti stane navik, ama ti nai-dobre si znaesh.
                              Shto do prognozata za cabela i eur porazmina se s 10-na pipsa, no kato za laik kato men mislia che e dobre.
                              Inache USD vchera mnogo boi iade, pa kato gledam i tazi sutrin go podgriavat, ta shte vidim dnes nakade shte tragnat neshtata.

Uspeh na vsichki!

Коментар

• FX

Drupnah az malko stopa, shtoto dneska mi pisna da me hvurlia zad borda. Razvali mi udovolstvieto ot dobria hod na GBP napravo )
                                Shte go borim utre, slojil sum limita, ot men priatna vecher na vsichki.

Коментар

Working...
                                X