IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• FX

I az veche sym kys na 9780 sys stop 9795 (mnooogooo tynko i maj sym sbarkal, shte vidim...)

Коментар

• FX

Tuka minat ne minat 2-3 dena i niakoi hvurli niakoia bomba, kakvi 126, kato mi izgoria stopa na 125 ))))
      forexboy i Ivane, bravo za tochnata prognoza za eur/usd i usd/gbp, makar che az zatvorih paundite po-rano, ama inache niamashe da moga da otvoria tupa pozicia v yenite i mojeshe da vzema da spechelia )))
      Otvorih kusi eur na 0.978 s idea za 0.9725, da vidim.

Коментар

• FX

K"vi gi govorish be goho
        az sym kys ot petyk oste tam
        (ama sym kys i na eur/usd) :-((

Коментар

• FX

njakoj vjarva li ce ste vidim dnes usd/ypj nad 126

Коментар

• FX

Long EUR$ 9765 tgt. 9790-9815, shte vidim...

Коментар

• FX

za eur .9790, cable 1.5500

Коментар

• FX

Az dnes celia za GBP 55.20 i EUR$ 9815 ...

Коментар

• Cable

Ako imash malko kasmet(pak i ushi za iadene) dnes moje da varne nagore...

Коментар

• EUR/USD

Dulgata mi pozicia v GBP mi iade ushite obacheeee...

Коментар

• EUR/USD

Az sum dulug i v dvete, zashtoto oshte imam zub na dolara ot petuk,deto ne iska da pada sled loshite danni za turgovskia balans. Dano obache chustvata ni da ne sa vzaimni. Zasega oshte udurjam poziciite.

Коментар

• EUR/USD

aaa Kuki tova e za syvsem short term... oshte ne sym reshil kyde da gi zatvoria no naj veroiatno shte godnia pone 9715...
                        imam i Long GBP/USD na 1.5490 tyj che moze da se kaze che sym heg-nat... do tolkova do kolkoto dvete dvojki varviat usporedno...

Коментар

• EUR/USD

Kuki, i spored men e oshte tvarde rano za short, no Ivan nai-dobre si znae. Za momenta vse oshte ne kasno da se pokrie.

Upseh!!!

Коментар

• EUR/USD

Ivane, kusmet, no spored men e dosta smelo. Lichno az produljavam da sum dulug, ochakvaniata mi sa za 0.9785
                            Uspeh.

Коментар

• EUR/USD

Аз съм Short 9760...

Коментар

• EUR/USD

0.97 e silno psihologi4esko nivo trudno shte otide nadolu do 15.30 v range 0.9740-0.9760

Коментар

Working...
                                X