If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
blagodarq! ne znam dali e za dorbo, no i az si mislq za sashtite niva
Коментар
�
----GBP/chf
anti111 аз вече го продадох на 2.1917 и мисля да ги затворя към 2.1820 или 2.178 тръгна на долу заради
играта в EUR/CHF sell from 1.542 target 1.5370 , което ще доведе гореизброените нива в GBP/chf
Коментар
�
mmn
----
nqma zna4enie...
abe tui eur nqma li da hodi na nqkade.... nqma zna4enie na kade prosto da se dwiji ....
) A dano 6te widim rusnacite sa kazali wremeto i wodkata lekuwat si4ko
Коментар
�
anti111
----GBP/chf
petar, kakvo mislish za kasi gbp/chf ot tezi niva? imaiki predvid prednoto vaprosa izglefda ritorichen imam predvid intraday, kas sam ot 1.194, kakva e relnata razlika nadolu spored teb?
Коментар
�
----GBP/USD
Краси "Уните докъто се наумуват,лудите се налудуваха" и го селнаха с 25 пипса , а след час-два ще е
под 1.68 но тис и знаеш най добре.
Успех
I az go mislih towa no accaunta ne mi go pozwoliawa a ne mi se downasia 4 dni sled kato sam go otkril ( no 6te
go iz4akam o6te malko i ako prodaljawa da mi lazi po nerwite 6te go u4etworia naprawo
Коментар
�
----GBP/USD
Краси просто удвои на 1.6870 ще получиш средна цена от 1.6795 и щом го видиш под това ниво излизаш
"сух".Ако АЛЧНОСТА се обади ( в което изобщо не се съмнявам), го изчакай до 1,675 и там затвори едната
позиция , а на другата сложи стоп на 1.6780.Що се отнася до това кога ще стане,то отговорът ми е прост-
когато тези които са били дълги започнат да прибират печалбите както в кабела така и в кросовете.
Коментар