If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Guano, mojebi si prav v sluchaia, no az veche sum se hvanal na horoto i ako muzikata zasviri drug ritam koftarka No vse pak kratkosrochnite indikatori pokazvat che eur e oversold.
Po otnoshenie na probivite po moe mnenie shte sa validni sled zatvariane. JPY pada kakto kam dolara taka i kum eur zasega, pak shte vidim, vremeto shte pokaje. Az sum si slojil stopovete i daje mislia da gasia stanciata, zakakvo da si opavam nervite dopalnitelno. Porachal sum si da polucha sms ako mi udari stopa. I tova e polojenieto pri men.
Uspeh na vsichki!
Guano, durja edna poziciika v JPY, deto veche napravi 100 pipsa. Ako tova e 3ti poreden den v koito napravia pari ot yenata, napravo otivam da si napravia plastichna operacia i da si drupna ochichkite. Vse pak smiatam che spada na eur rano ili kusno shte spre. Forex moje bi e prav za .9665, az vse se nadiavam da ne sleze pod .97
forexboy, na tvoe miasto bih iz4akal predi da otvariam dalga pozitzia v euro/$, tai kato euro se targuva v range bih iz4akal buy potvarjdenie ot niakoi leading indicator (napr. rsi ili williams), koftito v slu4aia e 4e zasega probiva na $/swissy v 1.5080 ostava validen, a i osven tova $/yen o6te ne e zavar6ila patia si kam 125.20-30.
Mnogo obicham noshtnata turgovia, zashtoto denem gubia, noshtem izbivam zagubite...
Da, az uvajavam mnenieto ti, makar i chesto da sum tochno v obratni pozicii
Jelaia ti priatna vecher.. Osven ako ne si govorim prez noshta tuk
Uspeh i na teb!
Kuki, sutirnta se chudih dali da kupia(vij kakvo tochno pishe v postinga).Ne sum kazval che e za kupuvane, pak i da kaja takova neshto po-dobre nikoi da ne se rakovodi ot mnenieto mi.
Shto do pechalbata to vremeto shte pokaje. Noshtes divite aziatci kato ni oberta stopovete i..... pechalba na 36-ti. Az zatova moi sum go parkiral na .9695.
Gledam go tova eur mnoogo evtino .9720 pa si vikam shto da ne vzema malko kato sa reshili da go prodavat bez pari. Pa i niakoi beshe kazal che kato padnelo pod dolnata granica na Bolingera bilo za kupuvane. Samo da ne se poluchi priplazvane na Bolinge-ra, che togava mai shte sum ot izparzalianite
Коментар
dow Jones
EUR/USD
po prinzip 0.9720 e silno support nivo no kato gledam dannite za USA i o4akvaniata borsata da otvori mnogo silno si mislia 4e shte vidim 0.9730 do 18.00 4asa
Коментар