IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Съгласен съм.За развитието на еврото попречи пробивът на долар-шв. франк на 1,5000,който сега се стреми към 1,5060.

Коментар

• EUR/USD

Куки, за изчерпване на спада в кратксрочен план според мен можем да говорим към .9725 и след това една корекция към 9780-9800.

AnMart kakво мисли по въпроса?

Коментар

• EUR/USD

Forexboy, tuk absolutno sum suglasen s teb. Prognozata mi se osnovavashe nai-veche na fakta che smiatah spada na EUR za izcherpan.
        Makar che znae li chovek.

Коментар

• EUR/USD

Куки, според мен за да стигне до 9815 първо трябва да преодолее 9780

Коментар

• EUR/USD

Не зная кой е автора на предишното писмо изпратено от името на AnMart,но аз си мисля че тук се разговаря за сериозни неща и ако иска човек да се "бъзика" е по-добре да си намери форум за вицове и да ползва собственото си авторско име!
            Сега вече името е запазено!

Коментар

• EUR/USD

Snoshti za 4 chasa napravih dobri pechalbi ot igra sreshtu JPY, no dnes mai ne mi stiska mnogo... Vse pak si mislia che EUR izcherpa spada si i shte otskochi ot 0.9760. Ako stigne 0.9815, shte sum istinski shtasliv

Коментар

• EUR/USD

Prosto se bazikam be pichove.)

Коментар

• EUR/USD

0.9780 e stabilen support spored men do 15.30 shte se dvizi v range 0.9760-0.9780

Коментар

• EUR/USD

EUR/USD.Структурата на спада има завършен характер и очаквам подкрепата на 0,9765 да издържи при първоначалния тест и да видим покачване до 0,9810.Пробив на 0,9810 ще доведе до 0,9835.
                    Покупки на 0,9765 ,стоп на 0,9750.Продажби на 0,9810,стоп на 0,9842.

Коментар

• EUR/USD

Chudia se dali da ne si ponapazaria malko Eur, ia vij kolko evtino go davat tazi sutrin.

Коментар

• JPY

Strannooooo, kukuvi4ata mi prognoza za 124.50 se okaza pak viarna.
                        Daje ot sueverie zatvorih na 124.50.
                        I nashite biha Andora, rezultata e jelezen - da se iadosvat belgiici i hyrvati, taka che e vreme za praznuvane
                        Uspeh i nazdrave na vsichki.

Коментар

• gbp/usd

dnes za vtori pat na 5min chart ima divergence na gbp/$ i MFI (14)
                          parvia pat ot tazi sutrin to zavar6i kakto triabva, interesno dali i sega gbp/usd 6te poeme v pravilnata posoka na indikatora t.e. nadolu

Коментар

• EUR/USD

В момента няма какво да провокира евентуално раздвижване.Трябва да стане 15,30 часа ,а още по-добре 16,30 часа,за да се случи нещо,но...знае ли човек!

Коментар

• forex

USD/JPY.В краткосрочен план долар-йена има голяма вероятност да пробие 124.00 и да спадне до 123,70 ,но в дългосрочен план да се правят прогнози при сложната икономическа ситуация в Япония ми се струва безпредметно.Това разбира се е лично мнение.

Коментар

• JPY

Pak sum az... Izvratenata mi kukuvicha logika pokazva rastej kum 124.50. Za posle - rano e oshte da se kaje, moje i da si prav.

P.S. Ne vi li iznervia olimpiiskoto spokoistvie na EUR?

Коментар

Working...
                                X