If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Forexboy:За ДЕЛТА-СТОК чух ,че дават втора цена на 30-40 тика от пазара или отговарят ,че нямат наличност в момента,когато пазара е раздвижен.Има ли нещо подобно?
Иначе подкрепям мнението,че EUR/USD е за продажба на 0,9830 със стоп на 0,9860 и цел 0,9765,но на този етап покачване до 0,9830 ми се вижда малко вероятно.Също в тази посока смятам,че пробив на 0,9795 днес ще бъде сигнал за спад до 0,9765.
Ozadachen:Za Deltastock moga da ti kaja che pone na tozi etap sa korektni. Po-vajnoto na koeto iskam da ti obarna vnimanie e che ako NIAMASH DOVERIE na posrednika pri koito otkrivash smetka, to po-dobre NE IA OTKRIVAI TAM. A moje bi znaesh che niakade nema 100% garancia che vsichko shte e nared.
Uspeh!
Коментар
ozadachen
forex
Dopredi malko cheteh temata PIRAMIDI i imam vupros - niakoi znae li dali e sigurno da se otkrie forex-smetka v DeltaStock specialno ili v druga firma, predlagashta forex-turgovia ili shansa da te izlujat e prekaleno goliam?
Blagodaria predvaritelno.
Dobro utro na vsichki.
Moita mechta za ukrepvane na EUR v oblastta 0.9820 vze che naistina se sbudna. Spored men dnes tavana obache e 0.9850 i ottam leko nadolu. Vsushtnost dali da produlja da se zanimavam s forex dnes ili da se orientiram kum macha s Andora?
Priaten den na vsichki.
Forex, mersi, makar che situatziata e meko kazano stranna i za mene. Ne s opravdavaneto na predchustviata mi, tam vinagi si viarvam tochno kolkoto i na teoriata, a strannoto e che dobri analizatori davat raznoposochni prognozi, a chestno kazano ne moga da priema nito che shte ima spad do .94, nito che shte se pokachi do 1.07, pri tova kratkosrochno, kakto e v ralichnite izsledvania. I doniakude si mislia che pazara shte zapazi ravnovesno polojenie okolo 0.98-0.984, a dvijeniata niama da sa stremglavi.
Sorry za otnemaneto vi vreme, az sum pochti laik v tazi oblast, shte gledam da ne se mesia v komentarite s neprofesionalni mnenia
Uspeshen den na vsichki utre.
Sagi, spored men parite sa navsiakade stiga da hvanesh pravilnata posoka.Shto do prikluchvaneto na dvijeniata v range ,97/99 moje ida si prav, problema e che tazi korekcia moje da izleze po-slojna otkolkoto se ochakvashe.
Kuki, kato gledam dosega predchustviata ti se opravdavat, dano da e taka i za v badeshte.
A JPY se dviji kato forest gump spored men v momenta. Naistina tam sa parite, no v poslednite niakolko chasa spored men mnogo hora sa na cherveno ot neia.
Sagi, absolutno si prav, che ne moje da se pravi analiz edinstveno vurhu edna dvoika valuti i to edinstveno vurhu teoretichni krivi. Tova beshe i moita pozicia predi malko.
Enjoy
Forexboy,може и да си прав,аз не търгувам форекс само гледам евро и йена поради факта че има връзка между осн. ам. индекси и осн. 2 валути.
Всъщност аз мисля че тази нощ Интел ще каже нещо лошо и Насдак ще спадне утре ,което би трябвало да повлече и долара.Освен това мисля че този нискък ATR при еврото говори може би че консолодацията около 0.97/99 е приключила.Но обърни внимание на графиката на йената ..
Там са парите .
Успех!
Коментар