If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dnes shte chakam da vidya pone 1,2560 za da vlyaza kus s target 1,2460. V 17,00 se ochakvat dobri novini, koito dori da budat prenebregnati, shte podpomognat nizhodyashtiya trend. Sudeiki po sluchiloto se ot vremeto na 1,2890, moga da zakliucha za sebe si che silata na Euroto ne e malka, no ne e kato predi. Shte me obyavite za pristrasten, no az prosto gledam faktite. Purvo opit za probiv na 1,2890, posle 1,2780, posle 1,2580. Vse nizhodyashto dvijenie. Izvinete me, ako me smyatate za lud, no az shte skusyavam. USPEH NA VSICHI!!!
Добро утро Пешо.Браво ,че си призна за първи път.Пожелавам ти в следващите дни успешни прогнози и добри печалби.Все пак би ли могъл да кажеш кое е нивото според теб от което разчиташ на по- сериозно покачване?Защото виждаме как тези дни има едно движение в много тесни граници.Благодаря.
Коментар
�
FX
Добро утро Спекуланти
Надявам се днешният ден да е успешен за вас
Аз залагам на покачване на еврото.
За сведение на моите "фенове" стоповете в EUR/JPY и GBP/JPY ми бяха ударени тази нощ, но смятам
че тези кросове са за покупка и пак ще се издължа в тях.
Успех на всички Спекуланти
Нощ. Човек върви през гората и вика силно:
- У-у-у!
От една бърлога излиза мечка:
- Защо викаш?
- Заблудих се и искам да ме чуят.
- Добре, чуха те. Не знам обаче дали това ще те зарадва...
Коментар