IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• kukuvicata"s losing streak

Kukuvice,
    Kak handle-vash losing streaka si?
    Namalqvash li position sizes ili? Spirash da igraesh ili?
    Mnogo shte mi e interesno da pishesh v analizite za forex nqkakva ideq kakvo smqtash da pravish..
    http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• GBP/JPY

Pozdrav za vsichki buduvashti:
      Massive Attack - !00th Window - 09 Antistar.mp3

Коментар

• EUR/$

Kuks, a az si iam t...e ot iad, 4e pazara savpadna na 100% s tova koeto o4akvah, a az go prospah...

No neise.... dvijenia 6te ima i utre i sled godina... Nas e vajno da ni ima :-))
        Aide leka no6t....

P.S. O4akvam korekciata da spre na 2460/80. I sled kato si revizirah malko broeneto - tova dnes spored men be6e 3-ta valna, a ne peta... taka 4e ni 4aka peta i posle edna malko po-dalga korekcia....
        No kato cialo - zasega smiatam 4e ve4e sme v 5-ta UP valna i dokato sme nad 2335/50 6te e taka ;-))

Коментар

• GBP/JPY

Nikoi li ne 4aka qponcite ??????
          Nazdrawe neznam koq obikolka

Коментар

• GBP/JPY

Absoliutno se prisuediniavam kum mnenieto na kukuvicata...
            Az otnositelno ot skoro sledia foruma i sum mnogo priatno iznenadan che vaobshte ima hora, koito spodeliat mnenieto si. Nito Petar, nito kukuvicata, nito refractory... nikoi ne e dlujen da izlaga ochakvaniata si za pazara, no te go praviat, taka che blagodarete im, sami vzemaite reshenia kak tocho shte treidvate i neka vsichki imame malko po-pozitivno otnoshenie kum foruma kato cialo.
            Refractory, nazdrave oshte vednaj, az sum na 3ta obikolka, no moite sa malko po-dulgi shtoto imam iazva i ne moga da pia vino

Коментар

• GBP/JPY

kuks, ako pogledne6 dnewnata grafika ot dale4e ste razbere6 zasto poslednite dni sa ti bili kucuzliiski. wapreki 4e sega
              izglejda kato po u4ebnik korekciqta, be6e dosta nerwna pone za men. za towa az sum nastrani i 4akam da
              widq nqkakwo proqsnqwane.

Коментар

• GBP/JPY

Кукс надявам се бързо да премине този неуспешен период за теб, аз като имам кофти ден, следващите няколко не пипвам нищо, само гледам и се наслаждавам на пазара!
                Успех на всички!

Коментар

• GBP/JPY

Refractory, наздраве и от мен!!!

Коментар

• GBP/JPY

чакайте малко де.
                    какво - свърши търговията и веднага нападнахте Петър.
                    аз досега нито съм го нападал, нито защитавал, но в момента не сте прави да си изкарвате отрицателната енергия върху него.
                    аз също невинаги го разбирам какво иска да каже - но тогава просто това което правя е, че не чета какво е написал. а и винаги в постинга си започва с очакването си за пазара (добре, може и да е почти винаги, както казах не чета всичко)... което е напълно достатъчно за човек влязъл във форума да се осведоми за мнението на останалите трейдъри... който и да е от нас - ако е сериозен трейдър - сам може да си определи нивата. останалото е сентимент - което е истинската полза от форума...
                    относно стоповете му и неслагането им - аз не съм привърженик на такава търговия, но защо ми е да критикувам Петър за това, след като не ми е работа...
                    пък и не всичко е теория... индикатори, индикатори, но никъде в книгите не пише че писмо с рицин мести пазара със 120 пипса, нали?
                    всеки малко или много си е сложил главата в торбата търгувайки тук. дори Петър да не трейдва с никакви свои пари, той е намерил своя си начин и ако носи печалба за клиентите си и за себе си - шапка му свалям.
                    чувам и за пострадали от прогнозите му, включително и приятели, но както вече казах - не е моя работа да адвокатствам на никого...

дядо иван - предложението ти е несериозно. петър си предлага услугите като консултант, не като съдружник - иначе просто при твойто предложение му е по-изгодно да си отвори акаунт с 20% от сумата на твоя акаунт и да запази мнението за пазара за себе си...

това исках да кажа, просто тоя път и аз не издържах.

P.S. Refractory трепери над късите евра заради моя поредица от грешни препоръки... може би най-куция период откакто трейдвам са последните 9 дни...

Коментар

• GBP/JPY

solar nazdrawe i az 6te stiskam zybi ))

Коментар

• GBP/JPY

stefan11 sled mnogo osrednqwaniq na moita poziciq w momenta sym dylad ot 1.2588
                        dqdo ivane ...... Pe6o go nqma ............ otnosno 20te %
                        wseki sam si izbira az si dadoh pari4kite na edno mace( kazwam go za 2ri pyt) sre6to 15% i tq ospq da gi oni6toji za 1 mesec
                        posle se probwah sam no se okaza 4e znaniqta mi sa twyrde powyrhnosni i re6ih pak da se probwam..... za sega sym mnogo ama mnogo dowolen
                        kazam ti wsi4ko towa ne za6toto iskam Petyr da pe4eli klienti a prosto za6toto wzeh da se nerwq ot mnogoto napadki sre6to nego ....... wseki sam si re6awa
                        no az mislq za napred da raz6irqwam sytrudni4estwoto si s nego
                        Nazdrawe .. we4e neznam koq obikolka )))
                        p.s. ako ima mnogo prawopisni gre6ki ...... pri4inata e w mnogoto wino ))

Коментар

• GBP/JPY

Вярно,че не си признава,обаче в 90% от случаите прогнозите му са точни

Коментар

• GBP/JPY

Solar,ти прочел ли си един път Пешо да признае че е сгрешил.За него всяко движение е печалба.

Коментар

• GBP/JPY

Пешо, съгласен съм да ти стана клиент,но ако поемаш и 20% от загубите.То от печалбите е много лесно и приятно.

Коментар

• GBP/JPY

Борко,спри да злобееш за стопа-никой не може да го улучи до пипс.Петър ти е дал насоката-оттам нататък си ти!Наздраве! и се надявам,че дотука беше корекцията.Refraktori и аз като тебе стискам зъби

Коментар

Working...
                                X