If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ako si izteglish metatradera, tam ima manuel s pylno opisanie na expertnija ezik ,
a primerni experti ima i mogat da se zakachat i da dawat signali w realno wrene,
no e na ruski
Коментар
dobri
Metastock
Ei hora kajete niakoia sviastna platforma na koiatao moga da turguvam demo fuchursi i opcii
Добре, а да знаете страница(по-възможност българска), където да мога
да прочета нещо по въпроса. Защото много трейдъри се хвалят че са
постигнали много голяма доходност с такива експертни стратегии
Коментар
chart
Metastock
Gerov, ne poznavam Metastock, no mi se sstruva che dvete platformi MetaTrader i MetaStock po otnoshenie na ekspertite imat podobna logika na organizaciq, koeto shte reche, che znaeiki za kakvo stava duma v MetaTrader lesno bi se orientiral v Metastock.
Spored men stava duma za otdelni moduli, koito mogat da se vurzvat kum programata i da se izpolzvat nagotovo, v koito e realizirana opredelena strategiq.
E, mnogo e hipotetichno obqsnenieto mi, no za MetaTrader ima mnogo gotovi esksperti, koito se razprostranqvat free.
Po otnoshenie na Metastock- ne znam dali nqkude po free saitovete moje da se nameri neshto, no ne ti prechi d anapravish edin search, ako znaesh kakvo e rashirenieto na modulite
Коментар
exp
Metastock
Gerov:
V metatrader ima razshiren ezik MQL za eksperti , primernite experti sa mnogo elementarni i ne wyrshat rabota.
Wseki moje da si napishe expert ,
zastoto ezikyt e lesen, no kakwi indikatori i kak da gi polzuwa... towa e wyprosyt...
pyk i ne wsichko moje da wleze w edin expert.
Коментар