Nai nakraia.V4era se biah poopleskal zdravo,no snoshti blagodarenie na dinamikata s koiato se dvijeshe zlatoto uspiah da se poizbia.baia biah otanial.Ti kakvo mnenie imash za zlatoto?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Така както викат военните пред последно на 4ч имаме 1 ва сега втора до пробитият канал или до макс 2761 сел зоната има край 1.2793 пробив на това ниво ще иска връх около 1.2850, пробив на дъното което имаме доказва 3 вълна аз лично имам цел за тази седмица 1.2577 доколкото сме обаче над 1.2550 на картата има още 1.29-1.31 нива, но това ще го мислим другата седмица.
Коментар
� -
Така мързи ме да чертая сега ще го направя по късно, според мен на 4ч трябва да тестнем пробитата тренд линия което там да е 2 вълна и тогава да тръгне 3та, пробив на дъното което имаме е доказателство за този вариянт, нещо не ми се връзва на по-малките графики обаче и още мисля трябват ми още малко движения
Коментар
� -
Ако съм прав и имаме връх нещата трябва да се развият така.
Сега сме в 1 ва вълна.
Направихме нейната първа до 1.2715, сега сме във втора която трябва да е три вълнова.
Направихме А сега сме в В то не трябва да пада под 1.2705 следва С със цел 1.2767.
От 1.2767 започва 3 та голяма на 1 ва вълна, консервативните играчи трябва да търсят нейната трета голяма която трябва да започне малко под 1.2700.
Успехи
Коментар
� -
EURUSD
Първоначално изпратено от miroNe zbravaite 4e vav momenta se o4akva i drugata golqma novina za denq -dali kitai shte bade obqven oficialno za valuten manipulator.
okolo 4 4asa (EAT) se o4akva treasury department da izleze sas reshenie po vaprosa
Дали пък няма да видиме кратунката на koko... ;-)
Успешен ден! :-)
Коментар
�
Коментар