IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• е/$

Днес мисля да проверя и още една теория, която бях позабравил. Става въпрос за отварянето на щатската сесия в 15:30. Според теорията ако първите тикове са надолу сесията в общия случай ще е низходяща, ако са нагоре - възходяща. Днес бяха надолу.

Коментар

• трендове

тренда при кабела и еврото си е надолу до доказване на противното, затова всяко рали нагоре е сел опортюнити. ит ис онли май опиниън ъф коурсе ;-P
      Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• е/$

Все още мисля че има голяма вероятност отново да тестваме 1.2150 нивото, като ако отново го минем ще се изпълни днешния таргет на Karen Jones за нивата 1.2105-1.2085.

Коментар

• gbp

1anti pi4 za6to s teb sme na razli4ni mneniia pak

Коментар

• е/$

bnight успех. Аз ще изляза евентуално от позиция със стоп на 1.2214, но няма да играя повече тази седмица. Донякъде потвърждение за дълго евро е спад на USD/CHF под 1.2700.
            По принцип избягвам да купувам EUR/USD, когато цената му е под MA10 на дневната, което е приблизително равно на МА233 на часовата (почти винаги си го отнася човек).
            Все пак успехи за всички.

Коментар

• gbp

buy gbp/usd 1.7962 stop 1.7932

Коментар

• е/$

bnight, внимавай с дългите!

Коментар

• е/$

vgc одарен стоп на 1.2193 задеистван ревърс цели много нагоре. Joe Ако си тук добави към дългата си и слагай стоп-а на 1.2143 . Успех.
                  http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• е/$

bnight, не съм много сигурен, къде трябва да се постави стопа, но според мен трябва да е над 1.2200. От една страна това е хубаво кръгло число, от друга МА10 на 4H е 1.2205 в момента, от трета Болинджърите и на 1H и на 30М са около 1.2200.

Коментар

• е/$

vgc и аз пробвам sell 1.2169 s/l 1.2193 t/p 1.2110
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• е/$

Аз се страхувам, че този отскок беше 1-ва от корекция нагоре. Ако е така се надявам на сравнително дълбока 2-ра за да закрия късата си. Поне на минутния вълната от 2125 изглежда на импулсна, в момента в корекция.
                        За дълга ще мисля по-късно.

Коментар

• е/$

ne barzaite ne e isklq4eno da se spusne pod 1.21 za kratko

Коментар

• е/$

Аз пробвам малка къса позиция от текущи нива. И EUR/USD и USD/CHF отскочиха от МА55 на дневната. Тя не е съществена спирачка и обикновенно я преодоляват, ако не в момента на теста, то на следващия ден. От друга страна МА55 при EUR/USD на 30М обикновенно е съществена преграда, и тя в момента бе атакувана поне за сега неуспешно.

Коментар

• vapros

Фракталният модел, независимо от периода на графиката се състои от минимум пет последователни бара. Средният бар от фрактала формира най-високо или най-ниско ниво, в сравнение с двата предшествуващи и двата следващи бара.

Коментар

• е/$

stop and revers на късата от 1.2149 на 1.2193 ако това стане е изгодно за откриване на дълги позиции. Joe това е за теб ако държиш дългата открии нова поръчка бuy на 1.2193 и слагай стоп-а на 1.2143 на цялата позиция. Мисля че най-после долара си изчерпа потенцяла но преди да видим bid 1.2193 нищо не е сигурно успех.

Коментар

Working...
                                X