Koko kakvo misli6,4e 6te stane s Eur/USD sega,osobenno sled tezi lo6i novini?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Sach007Здравейте, може ли да задам няколко тъпи въпроса. Опитвам се да следя дискусията в тази тема, но имам два проблема. Първия е че нещо не ви разбирам на жаргона. Съпорт, резистънт и прочие ги разбирам като си превеждам от английски, но изрази като "ще излеза с халф и ще сложа 0 стоп" не разбирам. Ясно ми е, че съм много назад с материала. Къде препоръчвате да прочета нещо по въпроса?
Другия ми проблем е такъв. Доколкото разбирам тук се говори за EUR/USD, например графиките които е пуснал коко. Аз гледам графики на yahoo например и там нивата са съвсем различни. Например в момента е 1.2685 (верно с 15 минути закъснение), а вчера най-високото ниво е около 1.2725. Защо графиката на коко показва ниво 1.2737 за днес и над 1.2760 за вчера??
Za6toto Yahoo 4akat Koko da im postva grafikite si ,a toi pak te (Yahoo) da mu prevedat pari4kite za tova .I tozi gap(15 min. lay-off) se polu4ava ot tova ....
Предполагам пропускам нещо очевидно, но какво е то??
Коментар
-
Здравейте, може ли да задам няколко тъпи въпроса. Опитвам се да следя дискусията в тази тема, но имам два проблема. Първия е че нещо не ви разбирам на жаргона. Съпорт, резистънт и прочие ги разбирам като си превеждам от английски, но изрази като "ще излеза с халф и ще сложа 0 стоп" не разбирам. Ясно ми е, че съм много назад с материала. Къде препоръчвате да прочета нещо по въпроса?
Другия ми проблем е такъв. Доколкото разбирам тук се говори за EUR/USD, например графиките които е пуснал коко. Аз гледам графики на yahoo например и там нивата са съвсем различни. Например в момента е 1.2685 (верно с 15 минути закъснение), а вчера най-високото ниво е около 1.2725. Защо графиката на коко показва ниво 1.2737 за днес и над 1.2760 за вчера??
Предполагам пропускам нещо очевидно, но какво е то??
Коментар
-
Президентът на Европейската централна банка Жан-Клод Трише заяви, че са положени много усилия за контролиране на инфлацията, но направеното до този момент не е достатъчно. Банката ще предприеме необходимите действия за задържане на инфлацията под 2.0%. За тази цел ЕЦБ следи внимателно икономическите условия и всички процеси, които могат да засилят инфлационния натиск.
Според Трише производителността на труда в страните от Еврозоната нараства по-бавно от желаното. Това е особено валидно за сектора на услугите. За да се прекрати тази тенденция са необходими реформи в данъчната и социалноосигурителната система, както и да се създадат условия за временна заетост и работа на непълен ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPEKOКОКО,
каква е тази графика бе КОКО,
Вземи скожи и кривите да видим какво ще стане.......
ха ха ха
Поздрави
Хехе кривите са ми на седмична ама съм за бой кой ме би в главата след като преди месец хванах пазара да търся къса, както и да е сега си стискам лихварски къси по принцип. Мисля че скоро по сценарият ми ще заформим един хубав рейндж доста дълъг преди да се качим финално към 1.30 хехе
http://forexmasters.hit.bg/ew111.png
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPEKOеврото....
нещо ми мяза на тест на 2630-40 и късно вечерта на 2760-75
ще видим какво ще стане
Малко по-глобално важните нива при твоят сценарии са следните.
1.2575 много здрав съпорт,
1.2770 много здрав резистънт, цел на покачването 1.2834 при пробив обаче под 1.2575 целите са съответно 1.2489 и 1.2445
Успешна търговия брат
Коментар
-
Добро утро и успешен ден.
Очакванията ми за днешната търговия са без промяна от вчера.
1.2732 е силен резистънт и единствено негов брейк ще отвори пътя към 1.28.
Лично аз на тоя етап имам цел за деня 1.2525, в момента курса е 1.2690, не очаквам движения до 15.30ч българско време когато предполагам че заетостта в неселскостопанският сектор ще ни завари около 1.2650 което ще ми позволи да сложа 0 стоп на късата си от 1.2720.
Коментар
Коментар