IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Koko kakvo misli6,4e 6te stane s Eur/USD sega,osobenno sled tezi lo6i novini?

Коментар

• Абе колеги да не би да е започнала война на Щатите с Иран

Коментар

• dej

Очевидното е че долара пак падна с 138к нови раб. места които обявиха в Щатите.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Sach007
          Здравейте, може ли да задам няколко тъпи въпроса. Опитвам се да следя дискусията в тази тема, но имам два проблема. Първия е че нещо не ви разбирам на жаргона. Съпорт, резистънт и прочие ги разбирам като си превеждам от английски, но изрази като "ще излеза с халф и ще сложа 0 стоп" не разбирам. Ясно ми е, че съм много назад с материала. Къде препоръчвате да прочета нещо по въпроса?

Другия ми проблем е такъв. Доколкото разбирам тук се говори за EUR/USD, например графиките които е пуснал коко. Аз гледам графики на yahoo например и там нивата са съвсем различни. Например в момента е 1.2685 (верно с 15 минути закъснение), а вчера най-високото ниво е около 1.2725. Защо графиката на коко показва ниво 1.2737 за днес и над 1.2760 за вчера??

Za6toto Yahoo 4akat Koko da im postva grafikite si ,a toi pak te (Yahoo) da mu prevedat pari4kite za tova .I tozi gap(15 min. lay-off) se polu4ava ot tova ....

Предполагам пропускам нещо очевидно, но какво е то??

Коментар

• Здравейте, може ли да задам няколко тъпи въпроса. Опитвам се да следя дискусията в тази тема, но имам два проблема. Първия е че нещо не ви разбирам на жаргона. Съпорт, резистънт и прочие ги разбирам като си превеждам от английски, но изрази като "ще излеза с халф и ще сложа 0 стоп" не разбирам. Ясно ми е, че съм много назад с материала. Къде препоръчвате да прочета нещо по въпроса?

Другия ми проблем е такъв. Доколкото разбирам тук се говори за EUR/USD, например графиките които е пуснал коко. Аз гледам графики на yahoo например и там нивата са съвсем различни. Например в момента е 1.2685 (верно с 15 минути закъснение), а вчера най-високото ниво е около 1.2725. Защо графиката на коко показва ниво 1.2737 за днес и над 1.2760 за вчера??

Предполагам пропускам нещо очевидно, но какво е то??

Коментар

• Президентът на Европейската централна банка Жан-Клод Трише заяви, че са положени много усилия за контролиране на инфлацията, но направеното до този момент не е достатъчно. Банката ще предприеме необходимите действия за задържане на инфлацията под 2.0%. За тази цел ЕЦБ следи внимателно икономическите условия и всички процеси, които могат да засилят инфлационния натиск.

Според Трише производителността на труда в страните от Еврозоната нараства по-бавно от желаното. Това е особено валидно за сектора на услугите. За да се прекрати тази тенденция са необходими реформи в данъчната и социалноосигурителната система, както и да се създадат условия за временна заетост и работа на непълен ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                Ще селва ли някой злато на 720-40 $

Абе СОТ а на металите хич не ми харесва нещо

Коментар

• Ще селва ли някой злато на 720-40 $

Коментар

• Коко

Мисля че вече свърши покачването , поне при долар швейцарец подкрепата която среща цената е трудно преодолима. Не знам как ще се качва още еврото , нямам идея и мисля да се пазя от него.
                    D.Y.F-091066

Коментар

КОКО,

каква е тази графика бе КОКО,

Вземи скожи и кривите да видим какво ще стане.......

ха ха ха

Поздрави

Хехе кривите са ми на седмична ама съм за бой кой ме би в главата след като преди месец хванах пазара да търся къса, както и да е сега си стискам лихварски къси по принцип. Мисля че скоро по сценарият ми ще заформим един хубав рейндж доста дълъг преди да се качим финално към 1.30 хехе

http://forexmasters.hit.bg/ew111.png

Коментар

• КОКО,

каква е тази графика бе КОКО,

Вземи скожи и кривите да видим какво ще стане.......

ха ха ха

Поздрави

Коментар

еврото....

нещо ми мяза на тест на 2630-40 и късно вечерта на 2760-75

ще видим какво ще стане
                          Може Спеко точно за такъв вариянт говорихме по скайп с ГГГ сутринта за мен 1.2650 е бай зона а на него му излиза 1.2644. Ако това се задейства излизат точно споменатите от теб цели, аз за това на 1.2651 ще излеза с халф и ще сложа 0 стоп.

Малко по-глобално важните нива при твоят сценарии са следните.

1.2575 много здрав съпорт,
                          1.2770 много здрав резистънт, цел на покачването 1.2834 при пробив обаче под 1.2575 целите са съответно 1.2489 и 1.2445

Успешна търговия брат

Коментар

• Петък вечер обикновенно прави пиково движение но север. А лошото е че аз съм къс.........!
                            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• еврото....

нещо ми мяза на тест на 2630-40 и късно вечерта на 2760-75

ще видим какво ще стане

Коментар

• Добро утро и успешен ден.

Очакванията ми за днешната търговия са без промяна от вчера.

1.2732 е силен резистънт и единствено негов брейк ще отвори пътя към 1.28.

Лично аз на тоя етап имам цел за деня 1.2525, в момента курса е 1.2690, не очаквам движения до 15.30ч българско време когато предполагам че заетостта в неселскостопанският сектор ще ни завари около 1.2650 което ще ми позволи да сложа 0 стоп на късата си от 1.2720.

Коментар

Working...
                                X