IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз обаче и селнах 1.2900 със стоп 1.2913

Коментар

• Коко

Ще опитам само с на 30% от марджина да го скъся .От дълга нощес избих и имам за риск , не ми се влиза дълъг , къс на долар.Имам долар но той е много малко този който си го влача.Иначе не съветвам наистина никой да влиза , обемите които се въртят на пазара са силно в полза на манипулаторите , честно да си кажа не ги виждам как ще излязат - каква корекция от фигура , не мисля че и на 5 ще се спре ако излязат сега , не могат да излязат май от къси долари. 1.2935 ми е цел на движението по месечна графика.Наистина много се съмнявам че ще излязат от къси долари .
      D.Y.F-091066

Коментар

• ДА НЯМА НАЙСТИНА ТУК ЛУДИ, РЕШИЛИ ДА КУПУВАТ ЕВРО СЕГА НА 1,29

АКО НЯКОЙ КУПИ ЕВРО СЕГА Е МНОГО, АМА МНОГО ТЪП

Коментар

• Внимавайге много с дългите долари преди данните от 15,30.Срива на долара е безумен и трябва да има корекция, но преди търговския баланс (най-проблематичния фундамент за USD), дългите долари не са никак здравословни за сметката. Струвя ми се че американците и европейците доста са се поувлекли с поевтиняването на долара и ано за първите това изглежда за сега единственото краткосрочно решение за спиране на задълбочаване на дефицита, то ми се струва, че европейската икономика все още е прекалено слаба, за да издържи твърде бързо поскъпване на еврото, имайки предвид, че нй-голямата евро икономика - Германия разчита предимно на износа, за да реализира по-значим растеж. Само жълтите надигат глас. За пореден път американците искат някой друг да плаща зараи глупостите, които правят.

Коментар

• сложихте ли си ордери?

sell limit на eur/usd на 1,59

аз го направих преди 1 година!

Коментар

• Супер трейдър това не става ако бие 2905 няма спирки до 2950-60 и важното 1.30, аз реално съм къс от 1.2903 - не че съм отворил къса но съм затворил хедж, не ми се вярва да паднем обаче под 1.28 дори и да видим корекция, просто такъв импулс не може да е сам

Коментар

• Благодаря. Ще го имам в предвид.

Коментар

• plp

Ето ти къса от 1.2935 , стоп 1.2945.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Колеги дайте една прогноза за E/D но да е вполза на долара.Ха-ха.

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1
                      Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                      КОКО - нищо не съм взимал от теб че да ми се налага да ти връщам нещо.Иначе телефонът ми го имаш,знаешка да се свържеш с мен, можеш да се обадиш по всяко0 време.
                      Стига съм писал в този сайт.
                      О,Петре,здравей.Как си?Къде се губиш?Отдавна не те бях виждал.....

До Коко:Приятелю,по едно време щеше да се обаждаш.....

Успех на всички.....
                      Някъде съм ти затрил тела, пусни го като ЛС

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                        След тоя импулс излизат отново целите 1.29-32 просто сега очаквам корекция и ще хеджна отново - много тъпо но е така
                        Затварям хеджа на 2903, тоя импулс обаче иска още май така че очаквам корекция до 1.2801 макс и май пак ще натиснат

Коментар

• Tozi flag na 4asova pri E/D za men so4i kam 1.3.Uspehi!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                            КОКО - нищо не съм взимал от теб че да ми се налага да ти връщам нещо.Иначе телефонът ми го имаш,знаешка да се свържеш с мен, можеш да се обадиш по всяко0 време.
                            Стига съм писал в този сайт.
                            О,Петре,здравей.Как си?Къде се губиш?Отдавна не те бях виждал.....

До Коко:Приятелю,по едно време щеше да се обаждаш.....

Успех на всички.....
                            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• Коко

да така е да видим 1.2940 какво ще стане , в момента държа дълга след няколкоп. я махам.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• След тоя импулс излизат отново целите 1.29-32 просто сега очаквам корекция и ще хеджна отново - много тъпо но е така

Коментар

Working...
                                X