IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте Колеги!
    Коко гледал ли си вълните при www.alpari.org .
    Аз като ги гледам там зле ми става там тази 1-ва на 5-та от 3-та голяма означава ,че отиваме за край на 3-та голяма д окъм 1.3100 след това в 4-та да корегираме малко и отново нагоре в 5-та голяма и то отиде до върха при 1.3663.
    Лощото е ,че аз на 1.3100 фалирам !
    Аз отивам да пия една бира ,че вече ми писна от манипулаций.
    Коко какво смяташ?
    Много успехи на всички!

Коментар

• За всички трейдъри малко фън и много истина:

http://www0.gsb.columbia.edu/everybreath/

ако го знаете вече - простете.

Успехи от мен !!!

Коментар

• Аз за втори път виждам такова нещо като днес, 1.2890 което трябва да е много здраво ниво - 61.8% на цялото движение и още куп други неща, няма логика да бъде прицелено с импулс - тоя скапан импулс предполага още много път нагоре - тоест той е някаква 3 ка абе както и дае не ми се връзва картинката нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
          XAU/USD =726
          Остават само 274$ до 1000$, когато ще дам СЕЛЛ яма яко
          ...освен ако някой не те изпревари на 805 - 815$

Коментар

• XAU/USD =726
            Остават само 274$ до 1000$, когато ще дам СЕЛЛ яма яко

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
              КОКО - нищо не съм взимал от теб че да ми се налага да ти връщам нещо.Иначе телефонът ми го имаш,знаешка да се свържеш с мен, можеш да се обадиш по всяко0 време.
              Стига съм писал в този сайт.
              Виж Петър знаеш защо пиша защото когато аз загубих един бас 100д от теб ти се обадих на другият ден и ти казах дай ми сметка да ти ги пусна, ти ми каза абе като дойдеш насам се обади аз казах ОК.
              Когато ми се отвори път ти се обадих и ти дадох 100д.
              После обаче като хванахме бас пак ти се подигра с мен в тоя форум казвайки абе като загубиш този път да не те чакам като миналият път, това много ме обиди, а сега аз от година те чакам да ми дадеш 100д от баса който загуби и щеше да ми е все то ако аз когато загубих не ти дадох 100д. ОК утре ще ти дам сметка да ми ги пратиш

Коментар

• КОКО - нищо не съм взимал от теб че да ми се налага да ти връщам нещо.Иначе телефонът ми го имаш,знаешка да се свържеш с мен, можеш да се обадиш по всяко0 време.
                Стига съм писал в този сайт.

Коментар

• [quote="koko"]
                  Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                  Здравейте Спекуланти
                  Какъв прекрасен ден ;-)[/quotе]

Бат Петьо кога ще ми върнеш 100 те долара че да се напия заради стопчето ми

Аз пак съм къс в евро долар целта ми е малко под 1.2800 от там очаквам ново качване към малко под 1.29, днес не ми е ден загубих си печалбата от вчера че и смалко горница
                  Иаз съм къс на 2764 , но ако върне на 2800 ще затворя с малко загуба
                  http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• [quote="Петър Караиванов"]Здравейте Спекуланти
                    Какъв прекрасен ден ;-)[/quotе]

Бат Петьо кога ще ми върнеш 100 те долара че да се напия заради стопчето ми

Аз пак съм къс в евро долар целта ми е малко под 1.2800 от там очаквам ново качване към малко под 1.29, днес не ми е ден загубих си печалбата от вчера че и смалко горница

Коментар

• eurusd

Zdraveite,
                      i az se nabutah s kysi oshte ot 1.24 i mi obra stopovete na 1.25, no ot togava si go igraia dylgo po taia "vila" i dokato ne i probie srednata linia niama da vlizam kyso.

http://maxoforex.hit.bg/eurusd4h.gif

Uspehi!!!

Коментар

• Споко от високо се пада най болезнено.

Коментар

• Първоначално изпратено от iwo
                          петро долар = компенсаторка
                          е/д купувам на корекции затварям на върхове
                          ама кои ме слуша хаха потвърждението в публично демо на стс
                          здрасти петре тая маи сме я играли миналата година - успех

Коментар

• Shte si pozvolia da dam edin savet,makar i da niamam mnogo opit v forexa.Ne igraite sas zlatoto.Mnogo,ama mnogo e opasno.Snoshti uspiah da izkaram kam 200$,a dnes sam po4ti faliral i ne znam kak shte se otlepia ot danoto s 20$ ostatak

Коментар

• Здравейте Спекуланти
                              Какъв прекрасен ден ;-)

Коментар

• SPEKO, искам да ти повярвам че "Този пазар е великолепен през последните 10 дни за обучение", но не знам. Ако бях започнал преди 10 дена и бях дълъг на кабела например (или най-общо казано къс на долара в комбинация с повечето валути) сега щях да съм ухилен като разцепена диня. Сигурно сега щях да имам неоснователно самочувствие :?

Ама не разбирам как хората тук продължават с дълги на долара???? Не смея да питам може би има някаква тънка хватка която ми убягва. Или е на принципа "ако е гарга да е рошава"???

Коментар

Working...
                                X