IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• STS ИЗЛАГАЦИЯ

kakwa usluga e towa.Prinuzhdawat te da downasjash pari po nikoe wreme.
    Kakwo mu e wolatiwnoto na pazara sega.
    Ako precenja che riskyt e goljam sam shte si zatworja pozicijata predi praznicite

Коментар

• Supertrader

Изскрени извинения към супертрейдър,това беше към Daywalker.Вярно е,че от 3 дни съм на демо,но като ти гледам контраджииската игра,ми приличаш на фокусник,който иска да хване падащ кинжал.Този път може и да успееш ))

Коментар

• Martin

Пратих я на forexboy. Той да я качи във форума.

Коментар

• Supertrader

С огромно страхопочитание към псевдонима ти искам все пак да се върнеш назад и да прочетеш всичко,което съм написал и да видиш къде е злобата.След според мен неправилни входове на Иво се опитвам само да му покажа,че не е прав,посочвам му грешката и му давам алтернатива,както и мнение за отиграване на положението.Отново те питам,къде видя злоба?

Коментар

• e/d

акаунт минус 25 % - защо ли това не ме плащи

Коментар

• Martin

OK отказвам се. Тъп съм явно и не мога да го направя. Ставаше въпрос за графиката на $INDU, H1 където ми се струва, че имаме триъгълна формация в много тесен рейндж. Та се чудех накъде е по-вероятно да пробие. На мен ми изглежда нагоре....

Коментар

• Коментар

• Коментар

• STS ИЗЛАГАЦИЯ

kolega ne si prav.
                    ako iskaha da te precakat STS shtqha da ti pusnat 0.1% margin - da stanesh 'bogat' za 10 min
                    nikoi seriozen trader nema da se metne sus si4kiq si margin...kamo li po tova vreme.
                    aide po4ivai i utre i v ponedelnik s mrusna gaz i 100% ot smetkata pri 1%margin

predpolagam, 4e si tolkova nerven zashtoto sa te zatvorili sluzebno na 27 v 0h ...ili burkam

pozdravi i uspeh

leko sum skusil EUR/USD ot 1.3635 i long usd/chf ot 1.1310
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Martin

Като гледам ще е по-лесно да ми пратиш снимката на мейла и аз ще я кача.
                      forex_boy@yahoo.co.uk

Коментар

• Коментар

• NE DARZNETE KLINTITE S GLUPOSTI

Тъпчо,не разбираш ли,че ти правят услуга??????????

Коментар

• Martin

img src= width="480" height="600"

Коментар

• NE DARZNETE KLINTITE S GLUPOSTI

GOSPODA BROKERI NE DARZNETE KLIENTITE S GLUPOSTI badete korektni i ne SI SMENIATE USLOVIATA ZA 6TIALO I NE6TIALO ZA6TOTO vmesto AVTORITET izpadate v BEZTEGLOVNOST I KOMI4NOST

Коментар

• forex

Специално за KIKI, YEZ и другите злобари и дразнители, които съм сигурен че нямат нито понятие, нито опит, нито даже реал акаунт във валутната търговия - добавка към късата СРЕДНОСРОЧНА позизия - средна 1,3490 - цел към 1,31 - най-малко!!!
                                вашетите писания не може да са на хора, които сериозно се занимават с това, затова просто пишете по-малко глупости, че ставате за смях!

Коментар

X