IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ч Н Г

Честита 2005 година !!! На всички , онова което са си пожелали !!! А от мен: и всички останали човешки радости !!!

Коментар

• бв - глава 11

bw - вие с коя част на мозака си мислите хареса ми нещо ще го цетирам :печалбата създава загуба защото лявото полукълбо работи над създаване на проблеми . ако проблемите отсъстват тогава лявото полукълбо ги създава за да си осигури постоянна заетост -хахаха

Коментар

• каква грешка щях да направя

- Бъдете внимателни при избора на своите делови партньори (брокери, дилъри).

Коментар

Аз първи тук отворих темата за 3% в СТС и се опитах да предупредя да не правите грешки да играете с голяма част от акаунта. Лично аз също играх в СТС е така за кеф и направих добър профит, но не знам защо ги плюете заради това - те хората си предупредиха навреме и всеки можеше да си прецени. Смятам че голяма част от хората които ги плюят са им конкуренти - те предупредиха навреме за това си решение и имат право по договор да го направят. Грешката им беше преди няколко дена когато скапаха сървара си и на 31 пак за малко но копелетата имат шанс особено с тая платформа да станат н1 в БГ а наистина ти трябва да си луд на тоя етап да играеш със 100к в бг брокер който и да е той, това не го вярвям извини ме.
          Успехи

Коментар

За Делта и други ментета не ми говорете, нямам никаква връзка с тях
            Вижте фактите колеги и си правете изводите.

Коментар

пропуснал съм двойката - usd/jpy

Коментар

Първо да ви кажа, че след историята последните седмици с 3% при СТС на марджина реших окончателно, че каквото и да става у нас да не си отварям сметка. Изпробвах стратегии за печелене на лихва играейки с 10% от капитала максимум. Всяка двойка отделна сметка. Няма да проточвам много - демо от 100 000$, купени 10 лота по 100к на ниво 104.26, натрупана лихва към 700$ и както вече се сещате позицията я намерих затворена с над 17 000$ загуба. Предполагам, че е станало заради тези 3%, но вече не ме интересува. Само се радвам, че ми се случи преди да отворя това с тези суми на реал. Направо щях да се изям, а партньорите ми мен.

Коментар

• e/$

Теди,
                  Как си? Аз вече съм на плюс там в късите - сега идеята ще ги държа още но ще удължъ кабел може би при евро сесията - зависи колко може да си го позволи но лично аз се надявам да падне малко повече после да покрие 1.4 и после да обърне платната така че цяла година да добавяме само по тренда надолу
                  Успехи

Коментар

• 4NG

Нека навата година
                    Много пипсове да донесе
                    Любов и щастие да има
                    Покрити много върхове

Желанията да се сбъднат
                    И във тоз тържествен час
                    Нека чашите да звъннат
                    И да вдигнем тост за нас

ДА Е УСПЕШНА КОЛЕГИ

Коментар

• e/$

Да е спорна Новата 2005г. за всички!
                      И най - вече за късите евра !

Коментар

• Кръстопътят е свещено място

За начало на новата година:
                        "Кръстопътят е свещено място. На него поклонникът трябва да вземе решение. Ето защо боговете обикновено спят по кръстопътищата. Там, където се пресичат пътищата, са концентрирани две големи сили - пътят, който ще бъде избран, и пътят, който трябва да бъде отхвърлен. Двата са превърнати в единствен път, но само за кратък период от време. Поклонникът може да си отпочине, да поспи малко и дори да се посъветва с боговете, които населяват кръстопътя. Но никой не може да остане там завинаги: щом изборът е направен, той трябва да върви, без да мисли за пътя, който е отхвърлил. В противен случай кръстопътят става проклятие".

Коментар

• 4NG

ЧЕСТИТА НОВА 2005 ГОДИНА!
                          БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ И НЕКА НОВАТА ГОДИНА НИ ДОНЕСЕ МНОГО ПРОФИТИ И САМО!! ПРИЯТНИ ИЗНЕНАДИ
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• ...

Всеки ум разделен между много учени влиза в базизходица и се самоизтощава.

Коментар

• eur/usd

ppppp, то и аз съм къс, ама това твоето на нищо не прилича

Къс съм в Е/$ от 1.3446
                              Дълъг съм в $/Франк от 1.1450

Честита Нова Година на всички и успехи през 2005-та!!!
                              In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• 2 0 0 5

ЧНГ! Пожелания за здраве и успехи на всички!

Коментар

Working...
                                X