If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
bw - вие с коя част на мозака си мислите хареса ми нещо ще го цетирам :печалбата създава загуба защото лявото полукълбо работи над създаване на проблеми . ако проблемите отсъстват тогава лявото полукълбо ги създава за да си осигури постоянна заетост -хахаха
Коментар
Лари Уилиямс
каква грешка щях да направя
- Бъдете внимателни при избора на своите делови партньори (брокери, дилъри).
Аз първи тук отворих темата за 3% в СТС и се опитах да предупредя да не правите грешки да играете с голяма част от акаунта. Лично аз също играх в СТС е така за кеф и направих добър профит, но не знам защо ги плюете заради това - те хората си предупредиха навреме и всеки можеше да си прецени. Смятам че голяма част от хората които ги плюят са им конкуренти - те предупредиха навреме за това си решение и имат право по договор да го направят. Грешката им беше преди няколко дена когато скапаха сървара си и на 31 пак за малко но копелетата имат шанс особено с тая платформа да станат н1 в БГ а наистина ти трябва да си луд на тоя етап да играеш със 100к в бг брокер който и да е той, това не го вярвям извини ме.
Успехи
Коментар
Безумец
За Делта и други ментета не ми говорете, нямам никаква връзка с тях
Вижте фактите колеги и си правете изводите.
Коментар
Безумец
пропуснал съм двойката - usd/jpy
Коментар
Безумец
Първо да ви кажа, че след историята последните седмици с 3% при СТС на марджина реших окончателно, че каквото и да става у нас да не си отварям сметка. Изпробвах стратегии за печелене на лихва играейки с 10% от капитала максимум. Всяка двойка отделна сметка. Няма да проточвам много - демо от 100 000$, купени 10 лота по 100к на ниво 104.26, натрупана лихва към 700$ и както вече се сещате позицията я намерих затворена с над 17 000$ загуба. Предполагам, че е станало заради тези 3%, но вече не ме интересува. Само се радвам, че ми се случи преди да отворя това с тези суми на реал. Направо щях да се изям, а партньорите ми мен.
Теди,
Как си? Аз вече съм на плюс там в късите - сега идеята ще ги държа още но ще удължъ кабел може би при евро сесията - зависи колко може да си го позволи но лично аз се надявам да падне малко повече после да покрие 1.4 и после да обърне платната така че цяла година да добавяме само по тренда надолу
Успехи
За начало на новата година:
"Кръстопътят е свещено място. На него поклонникът трябва да вземе решение. Ето защо боговете обикновено спят по кръстопътищата. Там, където се пресичат пътищата, са концентрирани две големи сили - пътят, който ще бъде избран, и пътят, който трябва да бъде отхвърлен. Двата са превърнати в единствен път, но само за кратък период от време. Поклонникът може да си отпочине, да поспи малко и дори да се посъветва с боговете, които населяват кръстопътя. Но никой не може да остане там завинаги: щом изборът е направен, той трябва да върви, без да мисли за пътя, който е отхвърлил. В противен случай кръстопътят става проклятие".
Коментар