IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 2 0 0 5

Маслинка, лед, мартини
    наздраве за много години !!!
    Весели, здрави, засмяни
    и цяла година пияни,
    но не от домашна ракия,
    а от странната ФОРЕКС- магия !!!
    http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Дано да изкараш позицията! Успех!

Дано да изкараш позицията! Успех (искренно)! И имай в предвид следващият път това, ако те касае разбира се:
      - Не се опитвайте да хващате “падащите кинжали”. Изчакайте те да се отблъснат в пода и да спрът да треперят. Тогава и само тогава влезте в пазара. Това е най-добрия урок, който усвоих преди повече от 50 години!
      - С времето се научих да не се опитвам да хващам дъната и върховете, но бяха необходими още много години за да мога напълно да осъзная какво действително става на пазара и как аз мога да се възползвам от предимствата да знаеш тази пазарна истина. Моите счетоводни баланси ме убедиха в безумието на покупките по време на падането на цените, но тогава не знаех защо това беше безумие. Сега го знам.

- НЕУДАЧНИЦИТЕ СЕ ДЪРЖАТ ЗА ЗАГУБИТЕ, ПОБЕДИТЕЛИТЕ – НИКОГА.
      - НЕУДАЧНИЦИТЕ ИЗЛИЗАТ ТВЪРДЕ РАНО ОТ ПЕЧЕЛИВША ПОЗИЦИЯ, ПОБЕДИТЕЛИТЕ СА СЕ НАУЧИЛИ ДА УДЪРЖАТ ТЪРПЕЛИВО СВОИТЕ ПЕЧЕЛИВШИ ПОЗИЦИИ.
      - Вие никога няма да направите големи пари, докато не се научите да спазвате горните две правила.

Коментар

• eur/usd

Честита и успешна нова година на всички . От няколко седмици само чета форума ,размишлявам излязъл съм от пазара къс със средна цена 1.2600 пре eur/usd , общо 30 лота при делтата и съм готов да ги държа колкото трябва докато изляза на печалба . На всички които спечелиха през м. декември
        пожелавам печалби и през цялата Нова Година . Успех на всички.

Коментар

• време е за работа

Много успешна нова година на всички - победи на всички фронтове.

Коментар

• време е за работа

бв глава 9 - план за непредвидени ситуации когато разчета се оказва неверен - това страшно ми напомня играта ми със застраховка

Коментар

• За много години да сме на този пазара!

Честита нова 2005 година
              Пожелавам на всички по малко нерви и много повече печалби от предходната година!

Коментар

• 2005

Да Ви е честита новата 2005 година Пожелавам Ви да се научите да търгувате в България за да продължите да го правите където пожелаете в бъдеще , при всички положения е по приятно занимание от разнасянето на пици , а дали е по доходно зависи от самите вас

Коментар

• 2005

Пожелавам на всички Спекуланти през Новата 2005-та Година много Здраве,Любов и щастие. Ако сте постиганли 3-те пожелания от предното изречение,значи сте печелили, ако не , то дано поне през 2006-та се сбъднат пожеланията ми.
                  Наздраве на всички и отново много Здраве и Любов,всичко останало е преходно и се купува с ПАРИ.

Коментар

• Зелко

Да има трима дето въртят милиони- брокери .А ти тези 500 долара ще ги загубиш , затова направи ги 50 при СТС може. Ще ми бъдеш благодарен за този съвет, ако го изпълниш де , и научи се да скалпираш , ако не ти се отдава - това значи че не ставаш за тази работа.Който не може да скалпира - не може да усети пазара , а той -пазара на моменти е лесен , ама много лесен-ТОВА Е ПРОСТА РАБОТА , ЗА НЕ ЧАК ТОЛКОВА ОБРАЗОВАНИ , УМНИ ИЛИ НАЧЕТЕНИ ХОРА..

Коментар

• Зелко

ЧНГ на всички, бъдете здрави, конструктивни и печеливши :-)
                      Зелко, тук ще чуеш различни мнения и съвети, в книгите ще прочетеш също. Всичко това е нужно. Но докато не започнеш (когато се чувстваш готов за това) да играеш с реални пари, няма да може да познаеш себе си - как ти реагираш на форекс пазара. Това е най-важното - може да знаеш всичко, да прочетеш всичко, но често човек действа точно обратно на разумното и наученото. Това е първата ти цел - да покориш и изучиш себе си :-) Това е скромното ми мнение.
                      Пожелавам ти успех!

Коментар

• Зелко

opitai navsiakade, daje i pri deltata. osnovnoto e da znaesh kakvo tarsish, no predi vsichko slushai sebe si!

Коментар

• Зелко

ЧНГ на всички!
                          Бай Брадър, аз пиша от скоро тук и освен като Зелко друг не съм бил. Тези месеци четох и играх демо, но да чуеш споделен опит на други по-опитни и при това реал играчи ми се струва като един жест за новобранец като мен. Аз не търся книги, книги имам много. Искам да разбера реал играчите какво са чели и как са си изградили тяхни стратегии, как са ги приложили на практика. Успешна година на всички и благодаря на тези от вас, които споделят от своя опит със нас!

Коментар

• Зелко

нека да е зима
                            сух суджук да има
                            два баджака бели
                            ... напращели
                            сняг да превалява
                            ...корав да става
                            вино и ракия
                            ... арабия
                            нека да е хаирлия......
                            ЧНГ

Коментар

• Зелко

Зелко ЧНГ - не знам кой си но в изброяването си уцелил част от хората които печелят въпреки че без да знаеш си дублирал. По-добре се откажи от сега ако не можеш да дадеш всичко от себе си. Няма рецепта за печелене. Чети много и знай че тук има трима които се правят на идиоти но печелят милиони и ти можеш да станеш като тях. 500 са едно добро начало - загуби ги и след това вкарай пак и ще усетиш тръпката и истината. Не се лакоми гони малко пипсове в началото. Не слушай никой освен собственият си глас. А иначе без да си на поне 6м демота по добре не рискувай а продължи на демо. Играй с СТС там и няма да съжаляваш.

Коментар

• e/d наздраве

CHESTITA NOVA GODINA! NAZDRAVE!!!

Коментар

Working...
                                X