IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Supertrader

Пусни си седмична и виж какъв H&S се е образувал и целта му е поне 0,74,която обаче чесно казано не вярвам да стане.Просто ти давам един вариант на покачването там.Имам и още. ))

Коментар

• Tочката

Tочката приемам всякакъв облог че кабела ще пробие първо надолу!
      Явно си пълен АМАТЬОР.
      Щом я докарахме дотам че Ивчо ги разбира нещата повече от теб....зарежи.

Коментар

• EUR/USD

бв ще го дочета до края - а ти прочети борсови таини от конарс и рашке маи бе -добра е -лека

Коментар

• Yes

Паунда , няма да пада спрямо еврото, 0.72 е котировката , която трябва да падне за да ме опровергае.Ама изобщо не ми се спори , защото да търгуваш дългосрочно през марджин с малък капитал е глупост .И не съм , чувал за фалирал брокер , така че да се опитваш да познаеш до къде ще стигне и къде ще обърне , за мен е труд напусто.А в този форум все това се опитваме.
          D.Y.F-091066

Коментар

• EUR/USD

Добре,искаш ли едно добро пожелание от мен?
            Опитай се като четеш нещо и като започнеш да го прилагаш,да го прочетеш още веднъж,за да си сигурен,че не грешиш,и не си хвърляш парите на вятъра.И още веднъж горещо ти препоръчвам да прочетеш книгите на Бил Уилямс,ама внимателно.След това пак ще си говорим.Искаш ли?

Коментар

• NE DARZNETE KLINTITE S GLUPOSTI

kill
              отговор
              Тъпчо,не разбираш ли,че ти правят услуга??????????
              kill ne sam 4el po tapo izkazvane

Коментар

• EUR/USD

не става въпрос за затваряне а за връщане до ,... - ето ти и моето развитие на метода - когато имаме на лице условията - фиксиран стоп и предпоставки за вход - добавям към позицията на всяко удобно ниво между входа и стопа - това ми дава възможност да играя за по малко пипсове със ясен стоп - и да си хвана доста големи печалби и при малки колебания

Коментар

GOSPODA BROKERI NE DARZNETE KLIENTITE S GLUPOSTI badete korektni i ne SI SMENIATE USLOVIATA ZA 6TIALO I NE6TIALO ZA6TOTO vmesto AVTORITET izpadate v BEZTEGLOVNOST I KOMI4NOST

Коментар

• EUR/USD

Даже и на любимата ти петминутка(която някой казват,че лъже) няма такова. ))

Коментар

• ....

WEEKLY eur/usd high 1,3650 low 1.3515 ama mno...o.o.o.o...go e volativen niama 6to!!!...za 4 rabotni dni 130 pipsa ebati cirka usd/JPY 160 pipsa usd/chf 140 pipsa MAI prez godinata sme vigdali 150-200 za EDIN DEN

Коментар

tap4o si ti dage smot4o

Коментар

• EUR/USD

Страхотно.Добре,чудесно,но къде видя затваряне под предния максимум???

Коментар

• EUR/USD

ако си забелязал при костенурките имаме условности (ако предния пробив е такъв или такъв) - е някакъв мозък се е усетил и е създал метод на колебаничта при лъж.пробиви- досега резултата е много на нула за него поне от моята практика - затова и не ме претесняват особенно обемите и загубите

Коментар

• EUR/USD

метода се състои в отваряне на позиция след като имаме връщане до нивото на преден максимум със стоп на новия максимум

Коментар

• EUR/USD

Добре,нека те попитам нещо друго,как разбра,че пробивът е лъжлив???

Коментар

Working...
                                X