IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EURUSD

Добро утро.Успешна 2005 г.Лазарони и още трябва да пада , още и особено към 20 януари , време му е а и последния бар за този месец би изглеждал по-добре със шип отгоре..
    D.Y.F-091066

Коментар

• EURUSD

Айде пак на 1.3575...

Коментар

• Molba

ОК.Аз спирам.Надявам се да съм бил поне малко полезен на Иво,а защо не и на някой друг.
        Ако някой все пак иска да се "заяждам" с него,пощата ми е yez@mail.bg.
        Весело посрещане на Новата 2005 година,с много добри пожелания към всички.

Коментар

• Molba

Понеже от другия месец ще отворя реална мини сметка от 500$ в СТС (скромно ама за начало не искам да рискувам) и понеже днес вече е 31.12.2004 моля всички реални трейдъри да споделят няколко думи от своя личен опит, който е несравним и незаменим. Кои книги, хора, теории, събития и въобще каквото счетът, че е полезно да се помогне на един начинаещ реал трейдър. Аз направо ще се трогна ако в тези дни тук отново се завърне старата гвардия и сподели как са и как се борят всичките тези години на този суров пазар. Надявам се да сте живи и здрави и за пореден път да проявите великодушие и благородство, помагайки на зелки като мен))
          Петьо, куки, id2, Svetlin, Svetlin Minev, Великана, chicago, Бараков, стефан, варна 1,2,..., mvp, boban, the fan, Тошо, forexboy, Daywalker, Мариян йорданов, Zvan76, Ivan, ivo, seafoam, Астор, сиганина, Дон Карлос, Марио, КОКО, БОКО, КИКИ, iwo (иво, теб те сложих за кадем) и вички други, които в този късен час ми излязоха от главата. Простете, ако съм ви пропуснал, но сте ми в главата и не съм ви забравил просто сте много много много... Надявам се да се появите, аз винаги бих ви прочел с желание!

Коментар

• е/д

с еврото завърших почвам базик с иена

Коментар

• е/д

Докторе напълно съгласен с теб две страници заяжданици и нито една отиграна позиция абе хора това не е чат въпреки че е заприличал на такова нещо. Моля ви спрете да се заяждате и си погледнете малко графиките и сметките. Иначр желая на всички весело посрещане на Новата година.
              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• е/д

Здравейте !! Изглежда някои нямат чувство за мярка...То бива ...бива ...глупости ..Спрете вече.!!
                И за четене не ставате...Това не е говорилня..!!
                Разваляте ми настроението..

Коментар

• е/д

имало едно време един 31.12.2004 -и като тръгна долара да расте по 100 пипса на час -и се събуди на сутринта половината братство без сметки

Коментар

• даивакер

иес е на демо от три дни - но никъде не пише защо -аз лично се досещам - и на мен ми се е случвало - предполагам че има минимум 3 години реал до 3 те дни демо

Коментар

• daywalker

)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Коментар

• Supertrader

Yez, нямам нищо лично против теб, но аз 5 месеца, че и повече се занимавах сериозно с форекс преди да си позволя да напиша и ред тук, да не говорим да критикувам някои, че и грешки да му търся!!!! а ти след 3 дни на ДЕМО!!!!!
                        Ти да не си някой природен талант бе? и да си открил сега скритите си заложби. Позицията може да е вярна, може и да е грешна! как така определи каква е? при тоя тънък пазар? айде вземи да натрупаш малко впечатления и тогава изказвай такива силни и неподлежащи на съмнение твърдения.
                        Иво може и да е на ДЕМО, но поне се старае! разбира се влизане със 100% е голяма глупост и е напълно неоправдано за реал търговия, макар че с някои условности се допускат влизания с голяма част от акаунта, в случая обаче НЕ!
                        Успехи и го раздавай по-кротко, че дори да си прав няколко пъти на ДЕМО-то ти гарантирам, че на реалната има да ядеш шамари с месеци преди да стане успешен търговец от теб, а и от който и да било.
                        Разбира се желая на всички успехи, но все пак не се главозамайвайте, парадирайте и особено пък подигравайте на които и да било!

Коментар

• е/д

ако спазваме трдициите последните дни по двоиката в 2 часа ще е красота -падане - ще ме карат да не лягам

Коментар

• Supertrader

Щом ти е несериозно,значи имаш даже по-малко от моите 3 дни на демото. ))

Коментар

• Supertrader

На седмична и месечна H&S , несериозно ми се вижда , такова нещо няма да сработи, а знам ли може да сработи ???
                              D.Y.F-091066

Коментар

• кики

пиле не се базикаи - не използваи определния аматер, тъпак и ... - ако бе толкова умно самото ти , щеше да си оправиш малко говора - та караи я по кротко

Коментар

Working...
                                X