Molba
Samo niakolko saveta - vapreki 4e sigurno ve4e gi znaesh:
- igrai s malka 4ast ot akaunta - mnogo po razli4no e ot demoto,
- badi gotov za zaguba.az ne znam niakoi koito da ne e zagubil-
taj 4e ako ti se slu4i, napravi si izvodite i probvai otnovo.imai v predvid 4e pove4eto
hora se otkazvat oshte sled parvija shamar
-ako ne si siguren v neshto, oba4e ti se targuva, otigravai go na demoto a ne s realnata smetka - v loshia slu4ai shte si zapazil parite, a v dobria shte ti ostane moralnoto udovletvorenie
- sledi kotirovkite ot niakolko izto4nika - po vazmojhnost - edin 4ujhd broker - oanda, cms, edin uk nased - moje ADVFN naprimer, zashtoto nikoi pat se polu4ava zabaviane ili tvoiat broker kotira spriamo pozicijata si
- i posledno - FX ne e hazart - taj 4e spored mene vsiakakvi sistemi na udvoiavane, utroiavane i t.n. pri zaguba prosto ne varviat.
Ako po- gornite saveti ti se struvat tapi, prosto ne gi vzimai v predvid.
Uspeh!
Samo niakolko saveta - vapreki 4e sigurno ve4e gi znaesh:
- igrai s malka 4ast ot akaunta - mnogo po razli4no e ot demoto,
- badi gotov za zaguba.az ne znam niakoi koito da ne e zagubil-
taj 4e ako ti se slu4i, napravi si izvodite i probvai otnovo.imai v predvid 4e pove4eto
hora se otkazvat oshte sled parvija shamar
-ako ne si siguren v neshto, oba4e ti se targuva, otigravai go na demoto a ne s realnata smetka - v loshia slu4ai shte si zapazil parite, a v dobria shte ti ostane moralnoto udovletvorenie
- sledi kotirovkite ot niakolko izto4nika - po vazmojhnost - edin 4ujhd broker - oanda, cms, edin uk nased - moje ADVFN naprimer, zashtoto nikoi pat se polu4ava zabaviane ili tvoiat broker kotira spriamo pozicijata si
- i posledno - FX ne e hazart - taj 4e spored mene vsiakakvi sistemi na udvoiavane, utroiavane i t.n. pri zaguba prosto ne varviat.
Ako po- gornite saveti ti se struvat tapi, prosto ne gi vzimai v predvid.
Uspeh!
Коментар