IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• търговският баланс

Върху него трябва да се съсредоточим , а не върху проблемите на брокерите.Факт е че Щатите отчитат много лош баланс при евтин долар , което ме навежда на мисълта , че постъпваха като Делтата вчера когато им заяде платформата.А изявленията бяха от сорта- евтиния долар ще намали отрицателния баланс и едва ли не ще го стопи - Да ама друг път, защото администрацията на Буш така и оттърва , а истината е че собственото производство се стимулира с мита за вноса , но те са се оплели защото китайското е всъщност американско.Т.е. време е света да се промени и да игнорира този показател , като истински , защото той е вече в историята.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Брокери

Имам, ххх, зависи от много фактори - техника, скорост на връзка с интернет, софтуер, протоколи и т. н. Самата заявка едва ли може да е проблем за отразяване, но докато се стигне до отразяване ...

Коментар

• Брокери

Nabludava6t, ima6 li predstava kakva elementarna operaciq predstavlqva pory4kata i kakyv broi ednovremenni pory4ki sa nujni, za da byde natovaren edin normalen syrvyr?
        Te klientite na Delta da ne sa 8 000 000?

Коментар

• GBP/CAD

Затварям 3/4 от дългите пускам плаващ стоп 100п на остатъка затварям си и прословутият дълъг кабел от 1.9070 след добавката на 15п печалба.
          Успехи

Коментар

• Брокери

ххх, прав си, че е важно каква услуга предлагат, защото нас това ни засяга най-пряко.
            По отношение за papareizma обаче - това е компютърен paperizam и броя на клиентите все пак има значение - отразява се на натоварването на сървърите, а от там и на окоростта на обработката на заявките.

Коментар

• GBP/CAD

napravi dvizenie i polovina samo deto kupih na 2.27 , no zdrave.
              Petre ako si tam kak go vizdash toia cross.
              pozdravi i uspeh na vsi4ki
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Брокери

Men me interesuva kak az rabotq s tqh.
                Da ne govorim, 4e v BG vlastva 4ist paperism i -> nqma principna razlika v rabotata na malkite i "golemite" brokeri.

Коментар

• eur/usd

Петър Караиванов
                  Тук ли си?

Коментар

• Брокери

Не забравяйте факта, че е нормално новите и малките брокери да работят добре, докато имат в началото сравнетелно малко клиенти. Показателно е обаче как работят с много клиенти. Което не оправдава в никакъв случай големите (в сравнение с останалите бг-брокери).

Коментар

• SAXO

Speko da ne si doshal da se oplakvash ot Saxo))? Kak sa Saxo, darjat li?

Коментар

• az ne sam protiv bg brokerite, obache...

Pri sts izkarah okolo mesec, ot na4aloto do kraq na septemvri.
                        Naj-4esto sklu4vah sdelka ot tretiq opit - pri syvsem spokoen pazar. Napravo imah 4uvstvoto, 4e dilaryt e izlqzal za kafe i e vklu4il rejim "Price is changed". Pisna mi i se mahnah ottam.
                        Lubopitno mi e ka4estvoto, koeto predlgat v momenta.

Коментар

• eur/usd

Здравейте
                          Как е печелите ли?

Коментар

• eur/usd

a kakvo 6e kajete za posrednik ANMART FOREX
                            imat i xejirane

Коментар

• az ne sam protiv bg brokerite, obache...

Az ne sam protiv bg brokerite, obache imat oshte mnogo da se razvivat. I nie ne trqbva da spirame da gi kritikuvame. Ako ima nqkoy za pohvala i napredak tova sa STS. Obache te na koleda se izdaniha po nqkolko tochki mnogo qko i osobenno za savsem kratkiq srok na predupredjdenieto za 3% margin si beshe jestoko. Mnogo drugi neshta pri tqh obache sa iznenadvashto dobre. Kuca im vse oshte limita ot 8 pipsa deto sa go natirili, ama da se nadqvame, che skoro shte gi razkarat i tezi problemi i shte se zavarna pak u BGto.
                              Ta taka go vijdam az. Uspehi!

Коментар

• eur/usd

Скъсих 10к от 1,3235 колкото да забия колчето. Добавка 20к на 1,3375. Таргет 1,29++

Коментар

X