IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Vremeto

Ne moga da shvana - v 4.30 sutrinta li shte obiaviavat parichnoto predlagane?

Коментар

• Vremeto

misulta mi e poslednite dve sa za malkite chasove li ili kak?

Коментар

• Vremeto

Nabludavasht kak da tulkubam tozi kalendar?
        eekly Bill Settlement

BOE Announcement
        7:00ET

ECB Announcement
        7:45ET

Import and Export Prices
        8:30ET

Jobless Claims

Retail Sales

3-Month Bill Announcement
        11:00ET

6-Month Bill Announcement
        11:00ET

10-Year TIPS Auction
        1:00ET

Money Supply
        4:30ET

Коментар

• Vremeto

1 час сме назад

Коментар

• Vremeto

Kolko e razlikata mejdu Centralno evropeysko vreme i bulgarsko?

Коментар

• Mnogo interesno!!!!

Don Karlos, edno utochnenie. Krum Pindoff e roden v Makedonia, a zena mu Eva e ot Germany. Inache - da, dobro delo sa napravili...

http://www.cbc.ca/story/canada/natio...ffs050110.html

http://www.warchild.ca/news_article.asp?ID=84

Коментар

• Относно

Замисляли ли сте се защо толкова много се плюе тук по Делта.... Ами освен, че конкуренцията се напъва да ги настигне, забелязвам и че никъде и никога не съм виждал техен банер на този сайт. Така, че да не се помотват, а да развързват кесията ;-)))

Коментар

• Mnogo interesno!!!!

Жана, да възможно е да са глупости... а може и да не са
                  нека всеки сам да реши смятам че всеки от тук четящите може да прецени

Коментар

• за Автора на Вълновата теория

http://www.alpari.org/ru/analytics/ew/303.html
                    мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инстументи

Коментар

• KOKO

Коко ако решиш да почиваш приятно изкарване !
                      Ако те потегли комарджийската страст отново към Форекса
                      ти желая нови успехи!
                      Аз държа къса в АУД без стоп.Може и да се опаря .Ще видим.

Коментар

• КОКО :LOST CHILD !!! ЗОВ ЗА ПОМОЩ !!!

Нямам нищо общо с това дете, КОКО, просто едно добро дело. Дъщеря ми изпрати линка със
                        снимката и текста в меил от Индия. Идеята е да се разпространи по целия свят, за да се
                        увеличи шанса някой да види и познае детето. Затова молбата ми към тебе и към всички
                        колеги е да изпращате линка на всеки, на когото се сетите по света и у нас с молба и те да го препращат, а също и да го публикуват в посещавани сайтове.
                        Предварително благодаря! Знаеш как целия свят се вдигнал да помага кой с каквото може
                        за преодоляване на последиците на ужасното бедствие, сполетяло Южна Азия.
                        Преди малко научих нещо, което ме трогна и ме накара да съм горд, че съм българин -
                        нашенец , живущ в Канада е дарил над $ 4 млн.

Коментар

• LOST CHILD !!! ЗОВ ЗА ПОМОЩ !!!

Доне ти имаш ли нещо общо с този случай - сигурен съм че ако е така ще съберем по някой лев

Коментар

• Теди

Извини ме пак не съм видял въпроса ти преди време но писах във форума кога излизам и какво правя. Вобщи линии затворих всичко имам само къс ауд от 0.7695 на който пуснах плаващ стоп 15п и той беше ударен на 8п профит така че в момента нямам нито една позиция на нито един акаунт освен една бгйена която се оказа че съм забравил в един акаунт на стс но ще я държа тя е много малка - отворих я за да тествам суапа оня ден или не помня кога защото след като постнах тук преди няколко дена далаверата тия се усетиха и не дават такива луди пари за суап както преди. Така че имам само 0.1лот в една сметка в стс и ще я затворя когато се сетя след месец два. Иначе се чудя дали наистина да не си почина малко тия дни за поне седмица.
                            Желая ти успех

Коментар

• Относно

o.k naistina spora e bezmislen, koito si e dobar si e dobar. vajnoto e kolko imash v smetkata si, pak ako i brekorcheto ti pomogne niakoi i drug v tazi posoka - niama losho.

Коментар

• Относно

i az sorry
                                pich suglasen sum s tebe do nqkude. 4e imat evolucia delta - imat, no imat oshte mnogo da rabotqt po platformata si.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X