If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Замисляли ли сте се защо толкова много се плюе тук по Делта.... Ами освен, че конкуренцията се напъва да ги настигне, забелязвам и че никъде и никога не съм виждал техен банер на този сайт. Така, че да не се помотват, а да развързват кесията ;-)))
Коко ако решиш да почиваш приятно изкарване !
Ако те потегли комарджийската страст отново към Форекса
ти желая нови успехи!
Аз държа къса в АУД без стоп.Може и да се опаря .Ще видим.
Нямам нищо общо с това дете, КОКО, просто едно добро дело. Дъщеря ми изпрати линка със
снимката и текста в меил от Индия. Идеята е да се разпространи по целия свят, за да се
увеличи шанса някой да види и познае детето. Затова молбата ми към тебе и към всички
колеги е да изпращате линка на всеки, на когото се сетите по света и у нас с молба и те да го препращат, а също и да го публикуват в посещавани сайтове.
Предварително благодаря! Знаеш как целия свят се вдигнал да помага кой с каквото може
за преодоляване на последиците на ужасното бедствие, сполетяло Южна Азия.
Преди малко научих нещо, което ме трогна и ме накара да съм горд, че съм българин -
нашенец , живущ в Канада е дарил над $ 4 млн.
Извини ме пак не съм видял въпроса ти преди време но писах във форума кога излизам и какво правя. Вобщи линии затворих всичко имам само къс ауд от 0.7695 на който пуснах плаващ стоп 15п и той беше ударен на 8п профит така че в момента нямам нито една позиция на нито един акаунт освен една бгйена която се оказа че съм забравил в един акаунт на стс но ще я държа тя е много малка - отворих я за да тествам суапа оня ден или не помня кога защото след като постнах тук преди няколко дена далаверата тия се усетиха и не дават такива луди пари за суап както преди. Така че имам само 0.1лот в една сметка в стс и ще я затворя когато се сетя след месец два. Иначе се чудя дали наистина да не си почина малко тия дни за поне седмица.
Желая ти успех
Коментар
pich
Относно
o.k naistina spora e bezmislen, koito si e dobar si e dobar. vajnoto e kolko imash v smetkata si, pak ako i brekorcheto ti pomogne niakoi i drug v tazi posoka - niama losho.
Коментар