IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• bnight

Без коментар:
    "Проблема е че на азиятската сесия може да слезе и до 1,3250 за това се питам каде да ми е стоп-а в краина сметка си устава 1,3260"

Коментар

• KABELA

Kak mislite utre dali shte ni zaradva kabela

Коментар

• Дон Карлос

Здравей Карлос !! Прочетох за призива за помощ . Чудесно си направил - все пак не трябва да се забравя че има и други стойности освен парите ....Поздрави !!

Коментар

• КОКО

Добьр вечер на всички !!
          Като гледам днешното движение - сигурно има щастливи хора !!Поздравления за тях !!
          Коко как е при теб ситуацията ??

Коментар

• Vremeto

Проблема е че на азиятската сесия може да слезе и до 1,3250 за това се питам каде да ми е стоп-а в краина сметка си устава 1,3260
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Vremeto

mnogo sam za 1.3260 az obache sam na 1.3265

Коментар

• loser12

koy be - Chegevara li

Коментар

• loser12

Зная, че е роден в Македония, но е израстнал в България. Пък и моето убеждение е, че сме
                  един народ, изкуствено разделен. Четох, че самият той нееднократно е заявявал, че се
                  чувства българин.

Коментар

• Vremeto

nabludavash - blagodarq - tova obiasniava zashto shte obiaviavat parichnoto predlagane kogato az spia (Uj sum mudur buhal, puk... kak ne se setih sam)

Коментар

• Vremeto

1 ЕТ предполагам, че е 13:00 Ню Йоркско време, което е 20:00 българско.

Коментар

• Vremeto

ЕТ не е централно европейско време, а Еast Time - източно време в Щатите, разлика с БГ - 7 часа

Коментар

• Vremeto

Iskam plan na novinite i vuzlovite vremevi tochki da obhvana - silata da e na moia strana

Коментар

• Vremeto

Buhal 1 часа напред сме. PPP знам че играеш без стопове но каква ти е целта от eur/usd защото моята е къса от същото ниво но с цел 1,3260
                            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Vremeto

Buhal - ai stiga vaprosi, nali si online ???

http://www.worldtimezone.com/index24.html

Коментар

• Vremeto

kolko e razlikata ET - uS time

Коментар

Working...
                                X