IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дон Карлос

Когато ти е удобно. Благодаря!
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• РРР

Здравей! Непременно ще ти пратя, но нека да е утре. Сега вися пред монитора,
      защото чакам важно писмо от дъщеря ми /тя както знаеш е в Калифорния/, на
      което веднага трябва да отговоря.

Коментар

• е как да ги уважаваш след това USA

Браво на Боби!!! Аз съм негов фен.

Zak, ако отиде до 107.40 /дай боже и по-нагоре/, ще добавя, ще подобря средната
        цена и в крайна сметка ще реализирам по-голяма печалба.
        Успех!

Коментар

• Дон Карлос

Доне, здравей. Искам да те помоля за една услуга. Ако не ти е проблем, можеш ли да ми пратиш разбивка на току що затворената ти позиция. Искам да видя начина по който удвояваш и логиката зад него. Аз все още имам понякога проблеми с тези си решения. Благодаря ти предварително. Мейла ми е forexlover@comcast.net
          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• е как да ги уважаваш след това USA

Докато дебна японците, вижте какво открих:

Бившият световен шампион по шахмат - американецът Боби Фишер, беше освободен и отпътува от Япония за Исландия, въпреки искане от Вашингтон за екстрадирането му в САЩ.

Фишер беше задържан през юли миналата година в Япония, заради опит да отлети от страната с невалиден американски паспорт.

62-годишният Фишер взе самолет до Копенхаген, откъдето ще лети за Исландия, която му предостави паспорт и гражданство.

Той е преследван от американските власти за нарушение на международните санкции. През 1992-а година Фишер игра шахматен двубой срещу противника си от времето на СССР Борис Спаски в Югославия в нарушение на тогавашните санкции срещу режима на Милошевич.

Фишер получи исландско гражданство след гласуване на парламента в понеделник. Той има много привърженици в Исландия, където в разгара на Студената война през 1972 година се проведе световния шампионат по шах и Фишер победи съветския шампион Борис Спаски.

Японското министерство на правосъдието реши да пусне Фишер да пътува до Исландия, след като бяха предоставени документи, че е получил исландски паспорт.

САЩ казаха, че са разочаровани от това решение на японските власти. "Фишер е беглец от правосъдието", заяви говорител на американския Държавен департамент.

Фишер отлетя за Копенхаген с годеницата си - председателката на Японската федерация по шахмат Миоко Ватаи.

Пред журналисти на летище Нарита Фишер нарече "престъпници" президента на САЩ Джордж Буш и японския премиер Джуничиро Коидзуми, които по думите му се опитали да го подмамят в капан.

"Когато две могъщи държави отказват да спазват законите, всеки човек може да бъде арестуван и обвинен без съд и следствие", каза Фишер.

А БОБИ ФИШЕР БЕШЕ ВЕЛИК ШАХМАТИСТ! ГОЛЯМА ПЛЕСНИЦА ИМ ЗАШЛЕВИ))
            Евалла и на Исландия, голяма смелост и дух трябва да имаш за това!!!
            Кога България ще има сила да покаже себе си тъй смела((

Коментар

• USD/JPY

Done не ти ли се струва, че може да ходи до 107,40 и после надолу.
              Здрави нерви изкара с предната си позиция ! Комплименти !

Коментар

• USD/JPY

Отворих къса от 106.28.

Коментар

• EUR/USD Марио графика

Искаш да кажеш,че ни остават не повече от 2 фигури до дъното?

Коментар

• Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• USD/JPY

Да ,сега виждам,че съм разменил подреждането,на графиката ми е американския начин на подреждане на датите.

Коментар

• USD/JPY

Юлиан, йените са отворени на 8 октомври 2004 в 15:28 ч.
                        Успех!

Коментар

• USD/JPY

Това е търпение.Браво!Не ти е било лесно,още повече,като се всеме предвид,че най-близката дата за вход на ниво 110 е бил 10.04.2004! Шест месеца,а аз се тръшкам за позиции,които не излизат на втория ден.Още веднъж поздрави за умението!

Коментар

• USD/JPY

ок

Коментар

• USD/JPY

Да.

Коментар

• USD/JPY

Доне,сорри,правилно ли разбирам,че си влязъл преди доста време дълъг на Д/Й - 110 и след многократни добавки си със средна цена 104 и сега затваряш на 106 ?

Коментар

X