If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравей! Непременно ще ти пратя, но нека да е утре. Сега вися пред монитора,
защото чакам важно писмо от дъщеря ми /тя както знаеш е в Калифорния/, на
което веднага трябва да отговоря.
Доне, здравей. Искам да те помоля за една услуга. Ако не ти е проблем, можеш ли да ми пратиш разбивка на току що затворената ти позиция. Искам да видя начина по който удвояваш и логиката зад него. Аз все още имам понякога проблеми с тези си решения. Благодаря ти предварително. Мейла ми е forexlover@comcast.net
In the state of nature profit is the measure of right.
Бившият световен шампион по шахмат - американецът Боби Фишер, беше освободен и отпътува от Япония за Исландия, въпреки искане от Вашингтон за екстрадирането му в САЩ.
Фишер беше задържан през юли миналата година в Япония, заради опит да отлети от страната с невалиден американски паспорт.
62-годишният Фишер взе самолет до Копенхаген, откъдето ще лети за Исландия, която му предостави паспорт и гражданство.
Той е преследван от американските власти за нарушение на международните санкции. През 1992-а година Фишер игра шахматен двубой срещу противника си от времето на СССР Борис Спаски в Югославия в нарушение на тогавашните санкции срещу режима на Милошевич.
Фишер получи исландско гражданство след гласуване на парламента в понеделник. Той има много привърженици в Исландия, където в разгара на Студената война през 1972 година се проведе световния шампионат по шах и Фишер победи съветския шампион Борис Спаски.
Японското министерство на правосъдието реши да пусне Фишер да пътува до Исландия, след като бяха предоставени документи, че е получил исландски паспорт.
САЩ казаха, че са разочаровани от това решение на японските власти. "Фишер е беглец от правосъдието", заяви говорител на американския Държавен департамент.
Фишер отлетя за Копенхаген с годеницата си - председателката на Японската федерация по шахмат Миоко Ватаи.
Пред журналисти на летище Нарита Фишер нарече "престъпници" президента на САЩ Джордж Буш и японския премиер Джуничиро Коидзуми, които по думите му се опитали да го подмамят в капан.
"Когато две могъщи държави отказват да спазват законите, всеки човек може да бъде арестуван и обвинен без съд и следствие", каза Фишер.
А БОБИ ФИШЕР БЕШЕ ВЕЛИК ШАХМАТИСТ! ГОЛЯМА ПЛЕСНИЦА ИМ ЗАШЛЕВИ))
Евалла и на Исландия, голяма смелост и дух трябва да имаш за това!!!
Кога България ще има сила да покаже себе си тъй смела((
Това е търпение.Браво!Не ти е било лесно,още повече,като се всеме предвид,че най-близката дата за вход на ниво 110 е бил 10.04.2004! Шест месеца,а аз се тръшкам за позиции,които не излизат на втория ден.Още веднъж поздрави за умението!
Доне,сорри,правилно ли разбирам,че си влязъл преди доста време дълъг на Д/Й - 110 и след многократни добавки си със средна цена 104 и сега затваряш на 106 ?
Коментар