IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Забранен IP адрес

Във форума на СТС забранихме достъпа на IP адрес 213.240.210.231
    Това е един от хората, които обикалят по всички теми и пишат всякакви глупости, и след това даже и сами си отговарят с нови глупости. Призовавам Мариян Йорданов да забрани същия IP адрес и на този форум.

Коментар

• 4 пипса за Кабела не е зле, моят е 5
      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• слагам поръчка за продажба на 5к GBP/USD 1.8725 стоп на 1.8750 и полягам
        Keep walking ...

Коментар

• Явно така съм си мислил Теб колко ти е спреда и при кой си? Май и аз ще се ориентирам към някой брокер с по-малък спред. Те тия като гледам са в чужбина ама ще проуча нещата.
          Keep walking ...

Коментар

• Ти да не си мислеше, че трейдваш безплатно?

Коментар

• 4 пипа Супер лудница...яко стопове са ми гърмяли така без да си давам сметка.
              Keep walking ...

Коментар

• Never mind

Коментар

• Looser, какъв ти е спреда?

Коментар

• значи първо като продавам на 1.8693 почвам с 4 пипа отрицателна разлика и ми пише 1.8689 и после ако сложа стоп на 1.8689 я извършва на 1.8685. Ааа, схванах го И все пак е малко объркващо. Просто си прибират 4-те пипа. Ама за първи път се зачудих Хех, дано поне това помогне на някой, който като мен е недоумявал защо става така.
                    Keep walking ...

Коментар

• Абе много ми е странно нещо. Продадох при 1.8693...разлика 4 пипа...изписва ми 1.8689. слагам стоп на 1.8690 защото смятам 2 пипа разлика и продажбата да се извърши реално на 1.8688 курс купува защото съм продал и да направя офсетова сделка. Изпълнява ми я при курс 1.8686 и акаунта ми дава разлика -0.7$. Аз ли нещо не смятям правилно или тези ме товарят нещо?!?
                      Преди ми направи впечатление това и се обърнах към брокера и той ми каза за разлика курс купува и продава. Сега се опитвам да се свържа с него ама е късно и никой не ми отговаря. Някой да знае повече по въпроса?!?
                      Keep walking ...

Коментар

• Дон Карлос

Дон Карлос здравей. От доста време и аз се мъча с подобен начин на търговия. Ще ми бъде от голяма полза разбивка на затворената ти позиция в USD/JPY. Ако не е проблем , би ли я изпратил на boji7@abv.bg в удобно за теб време? Пощата ми приема кирилица.Благодаря за информацията която споделяш. Успехи!!!

Коментар

• затваряне на 0
                          Keep walking ...

Коментар

• sell 7k GBP/USD 1.8689 stop 1.8750.
                            Успех!
                            Keep walking ...

Коментар

• Дон Карлос

Тъй вярно. Да живее България!

Коментар

• РРР

Пощата ти приема ли кирилица?

Коментар

Working...
                                X