IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мариян

Марияне, крайно време беше конкуренцията малко да ви раздвижи, виж и Петър скоро пуска сайта си и ако направи само половината от това за което ми е говорил, той ще има успех, виж СТС как дръпнаха за дни, а вие не се развивате защото всеоще се чувствате лидери, крайно време е да вкарате някой лев в сайта.

Не това беше целта на поста ми. Поздравления за добрата идея за йената, накара ме да се замисля и мисля че си много прав но може да стане и по-рано от 31
    Успех

Коментар

• EUR/USD

taka e no tam 6e sam sa 2000E 4e da di6am spokoino i moga da si xej kato sam nesigoren
      a v DS kvo edin ky. ve4e sam nazat 4000lv
      ama pone se nau4ix baia
      skapi4ko mi struva ama i sega me xvanaxa na kaso

Коментар

• o

KOKO shte stopiram na 15 pipa loss
        na kantar e polozenieto
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• EUR/USD

na 100pipsa sas 25E 100+ili-
          dali sa dobri
          a???

Коментар

• o

Много грешно е да се скъсява АУД, много опасно е да се скъсява евро преди да пробие 1.29, много неразумно е да се скъсява кабел преди пробив на 8600.

Коментар

• EUR/USD

Richi ,
              4e DS sa hieni e Qsno, no tova 4e nqkoi ti dava 1:400 ... nishto ne zna4i
              shansa da falirash e 4x po-golqm
              ako igraesh primerno za scalp s celia margin ..20 pipa i ti nqma smetkata, a 20 pipa e nishto i 200 pipa e nishto

Коментар

• EUR/USD

ДИРЕКТЕН договор със CMS LLC, New York, световен лидер на Forex - лицензирана като FCM,член на NFA (NFA ID0313199) и регулирана от CFTC.
                Конфиденциалност и законодателна регурация по световните стандарти.
                Търговия без такси и комисионни, 3 пипса спред за EUR/USD и USD/JPY.
                Размер на "margin call" - 25 USD за лот от 10K и 250 USD за 100K.
                Visual Trаding - уникална платформа за търговия директно от графики, разработка на индикатори и програми за автоматично изпълнение.
                Хеджиране на отворени позиции без допълнителен маржин.
                Mинимална сума за откриване на сметка - 200USD, 200EURO, 300AUD, 300NZD, 300CAD, 300CHF, 150GBP, или 25,000JPY.
                Средствата на клиентитe постъпват по специална сметка в JP Morgan Chase Bank, напълно изолирана от корпоративните сметки на обслужващия брокер
                Лихва 2% върху неизползвания маржин!

Коментар

• EUR/USD

mesi
                  taka kakto go kaza e
                  ama 6e blija rani i 6e se vklu4a vav ka4vaneto
                  lakom gaz
                  e tova nai me e iad 4e si znaex 4e 6e pada o6e ot 1.34 i ne go do4akax da si obarne i da sam o6e kas ama korekci i kvo li ne iskam da xvana a i niama xej v tezi tapaci DS ama si utivam az ot tiax
                  6e biagam vav Anmart a i tam 25E=10k ne mi zimat ot kapitala pri xej i sa 1:400

Коментар

• USD/JPY

106.51 bid

Коментар

• EUR/USD

Richi 1.3030 ne e hi4 strashno, problema e ako si izdul platnata s mnogo golqm % ot smetkata
                      ina4e nikoi ne moze da kaze kude shte obrushta...

pozdravi

Коментар

• USD/JPY

Mоже ли някой да ми помогне-нужна ми е справка колко е била най-високата котировка на USD/JPY в 17,52/53ч. при Саксобанк?Благодаря предварително!

Коментар

• EUR/USD

spored mene 1.29 6e po4ne da si natrupva udaljenata korekcia(2.618) svar6i na 1.295

Коментар

• EUR/USD

1.303

Коментар

• СЪВЕТИТЕ НА PIWO

А миналата седмица в петък, когато пекох пържолите, ви казах юг-югоизток.
                              Ама нещо не оцеля този пост. Не разбрах защо. А беше по темата и ето сега къде сме.
                              МНОГО НА ЮГ ОТ ПЕТЪК

ЗАПОЧНАХ ДА КУПУВАМ ЕВРО, ЩЕ ДОБАВЯМ И ЩЕ СЛУШАМ МУЗИКА, А ТО НЕКА ДА ПАДА))
                              ЩЕ ДОЙДЕ И НАШИЯТ ЧАС! НАЛИ И ТЕЗИ ДЕТО СА КЪСИ ОТ 1.24 ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИЯТ МАЛКО ОТ МАЛКО, ХЕ ХЕ ХЕ

Коментар

• EUR/USD

mani toia pat se ebnax iako
                                ot prednata saprotiva me podlaga
                                biax kas ot 1.308 i 4ukna 1.302 i varna prodadax i ot tam.......)
                                kvo 6e da stava za mene 6e obra6a ima mnogo znaci za nagore
                                samo me pritesniava talpata 4e e nagore ama dano da ne ni 6ibat tozi pat

Коментар

Working...
                                X