IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• fostarfx

Благодаря ти за обширната информация. Само искам да те попитам, като казваш LAN имаш предвид локална мрежа, нали? Аз питах за hot spots, имайки в предвид wireless connection. Четох преди време, че в София имало на някои места, интересно ми беше дали в Пловдив е така. Проблемът ми е, че си идвам в БГ за около месец всяка година и не си заслужава да прекарвам кабел, който после сигурно ще имам проблеми да канцелирам (така ли се пишеше?)
    Благодаря
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Oanda

Oanda redovno ne im ba4ka server-a i te precakvat vinagi kogato si poiskat, koeto zna4i po4ti pri vsjaka pozicia.

Коментар

• EUR/USD

Е тоя пазар взе да ми писва . Съвсем се побърка и разбалансира . Миналата седмица до 20 ти умрях от скука и сега пак . Това не е корекция не е и обръщане , а жива гавра с нас ))))))

Коментар

• ppp

две години съм през евроком "бронзова", доволен съм от услугата им, вътршния интернет е бърз и външния е на ниво. имаш достъп до всички сървари в бг.
          в момента имам и БТК ADSL не съм очарован, но става за търговия.
          Не те съветвам да минаваш през лан мрежа защото сигурността е много ниска, в кварталните лан мрежи има твърде много тинейджъри които къде от любопитство къде нарочно могат да ти проникнат в PC-то
          защото могат да подслушват трафика по мрежата и да пренасочват трафика на твоя компютър през тахния, прави с пренасочване на МАС адресите. докато при кабрелните модеми нещата седят малко по различно и там един Firewall обикновен е достатъчен.
          Въобще за професионална работа забрави за лан мрежа от която да получаваш интернет, твърде е ниска сигурността, независимо че МТ е със много яка кодировка на потокоа между сървара и терминала.
          малко се отплеснах

Коментар

• CrazyHorse

Сайта им го имам, интересува ме някой който ги ползва да даде мнение.
            Мерси

Коментар

• eur/usd

pri poka4vane 1usd na barel petrol mi e mnogo 4udno kak njama korekcija v dvoikata
              njakakva ideja???

Коментар

• PPP

www.evrocom.net

Коментар

• Инфо

Може ли някой да ми даде малко информация за интернет достъп в Пловдив? Интересува ме има ли някъде hot spots? Ако не, кабелът на Евроком надежден ли е, колко е бърз и каква е цената?
                  Благодаря предварително

Коментар

• eur/usd

И аз имам проблеми с нета, вразката навън е пропаднала навярно, но само външната.

Коментар

• eur/usd

izvan bg oanda si varvi perfektno

Коментар

• eur/usd

Az nqmam.

Коментар

• eur/usd

Само да попитам, имате ли проблем с достъпа извън БГ? Нещо не мога да намеря OANDA-та, или проблемът е че междувременно точа игра и филм)

Коментар

• eur/usd

При пръв сигнал по часовия, мисля да продавам. Е, говоря за себе си.

Коментар

• eur/usd

Нямай вяра на много услужливите...

Коментар

• eur/usd

Пазарът май, услужливо ни предлага да си накупим евтини долари...

Коментар

Working...
                                X