IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Скъпи търговци, анализите са си анализи, но няма нищо по-добро от това да знаеш къде са поръчките на big fish. Та какво казват те - има stops около 1,2480-1,2490 и buy-odas на 1,2460. Аз мисля, че тези нива са due to be tested. Да се купуват eur на нивата в момнта е смело. Бих опитал не преди 1,2460, но да бъда честен изобщо не ми се купуват евра. За GDP - не забравяйте, че това не е revision , а preliminary numbers (някой по-долу бе споменал)

Коментар

• eur/usd

PI4 ne zabrawqi 4e ewreite sa umni glawi i twoite prognozi edwa li 6te se sbydnat

Коментар

• Коко

Все още се надявам да чукне 1.2460-80 , трябва ми като потвръждение , ако го направи и от там тръгне на север ще имам основание да очаквам 1.39 поне , защото ще се нарисува разходящ триъгълник с цели над максимума.Тази фигурка я гоних от самото и начало , първо ми беше коридор за юг всичките и колебания отначало ги имам и като живи позиции затворени на хубава печалба , но сега с последната вълничка стъпката стана доста голяма и почнах да правя и неусдпешни входове и се поукротих малко.Но потвърди ли ми познай , жалко че имаме продадени и акции преди последния ход на север и сега ги чакам да се оправи там положението , а затова трябва лош фундамент !Успех!
        D.Y.F-091066

Коментар

• eur/usd

Аз съм малко в страни от задълбочените макроиконически познания и може би за това /или не/
          моето мнение от 3-4 години е,че:
          1. Американската икономика от години се крепи предимно на войните, които води САЩ и имигрантите, които отиват там по-умни и по-образовани от местните жители.
          2. Един ден /рано или късно/ и двата основни източници на доходи ще секнат:
          * Русия или ЕО или Китай /или всички заедно/ ще забртанят на САЩ да води войни;
          * Високо образованите имигранти ще намерят други, по-добри места, където да се сбъдват мечтите им...

И тогава САЩ ще стане същото, което е била преди Европейските войни /т.н. Световни войни/ : Свръхзадлъжняла държава, свърталище на спекуланти, комарджии, каторжници и вся остальная сволоч.

Това е моята гледна точка, но гледните точки са толкова, колкото и очите, които гледат, така че това е само мое мнение и не е предпоставка за изграждане на позиция нито сега, нито в бъдещ период.

Коментар

• Коко

zdraveite,
            imam edin moje bi laicheski vapros i Vi molia za kratak komentar:
            Referendumat za evrokonstitutsiata vav France - pri rezultat "NE" shte bade li podkrepen dolara i znachitelno li?

Коментар

• Коко

и да питам , ползваш ли eSignal или взимаш от някаде графиките ?

Коментар

• Коко

Коко добре ще е да пообясниш какво представлява долната графика

Коментар

• Коко

Супертрейдър има логика в това което казваш аз за това излязох просто няма нови мераклии за къси виж как стоят нещата

А ето и по Ганн трябваше да се селва на 1.2610 после добавка на 1.2575 и 1.2541 и интересно трябва да се бяга на 1.2524

Коментар

• GBP/USD

moeto mnenie e 4e otse4kata 1.82-1.79 shte bade svrahskorostna

Коментар

• Коко

Според мен 1.24 няма да има , и е възможно дори и 1.2460-80 , също да няма за там шансовете са по добри , и изобщо нещо го понапомпаха долара рано , петрола опита да скочи пак .И изобщо си мисля , че тренда ще обръща цяла година а може дори и още 3 години да обръща. И съм на това мнение до пробив на 1.2440 !
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Коментар

• eur/usd

добре де .. не го търси .. знам че го има успех!

Коментар

• eur/usd

Фене ето постингът ми след който открих къса без стоп след един ударен 0 стоп и един 20п както и един ударен при кабела 30п, имам дълга в кабела по принцип, както и да е

24 ти Може да съм тъп и упорит но пак съм къс и ще бъда докато не видя тест на 1.25 откъдето смятам да удължа
                            Успехи
                            Ето и седмичният ми план който постнах в неделя

Коментар

• eur/usd

Мастодонт да и аз мисля така.
                              Ще се видим по-късно след 20ч ще ти пиша.
                              Фене Не 1 а два ударени стопа имам общо 47п загуба от тях, ще се опитам да намеря последният си пост за новата къса.

Коментар

• eur/usd

mislia, 4e fundamenta ne e dobur za test na niva pod 1.25, pone ne dnes, kakvo misli6, koko

Коментар

Working...
                                X