IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• internet

032/607 385 или 032/607382 са им телефоните . аз съм към тях в момента и съм доволен от връзката. преди бях към визио,но след нова година скапаха връзката и много прекъсваше. не виждам сайт на тази листовка която са ми оставили, само телефони.успех. проблем с нета в пловдив няма да имаш пред вратата ми минават кабели още на ейнджъл софт и евроком. има и вариант бтк. приятна вечер аз си пускам т.в. да гледам финала за кеш

Коментар

• Svetlin

Да но пък с тези номера - филтри се самопрецакват също а и не ти затварят и изпълняват на ръка . Те филтрите са механика.Само на два пъти съм забелязвал да става нещо по особено , лимити и стопове нямам нито един , а веднъж като ми се задържа котировката с 10- ина пипса срещу мен я чаках и познай на по-голям профит не съм затварял , защото не затворих наинат и като тръгна и пазара .Но не мога да кажа , че специално са ми котирали - нито проверено , камо ли доказано.
      D.Y.F-091066

Коментар

• internet

1анти, имам къща в Копривщица, така че там ще намина. За Триград не знам дали ще остане време, понеже и към морето трябва да се ходи. Какво да правиш, съдба Почивката ще ми е във факта че съм си вкъщи, и ще премина на по-дългосрочни позиции.
        А ти имаш ли им случайно страницата на тези "гига бит"?
        Благодаря
        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Oanda

da prav si oanda ja izpolzvam samo za scalpove ina4e dalgosro4nite sa mi ot gci
          moje i ot neta da mi e makar 4e njamam problemi s nikakvi drugi stranici i grafiki no pri oanda mi se slu4va pone 2pati v meseca da njamam grafiki v realno vreme,njamam predstava kade e problema a i ne me intersuva mnogo, no kato cjalo sa stabilni i sam dovolen

Коментар

• ppp

Затваряй всичко или вкарвай насрещни на положителен суап и си почивай в БГ.Иначе в БГ нета става и БТК вече не са криминални а приватизирани , и нета е сигурен а пада на разни провайдери защото конкуренцията им реже кабелите или пък други варианти за забиване претоварване на връзката има.Но БТК нета , не е на лан и въздушни висящи кабели.А в БГ има хубави неща , приятели които като теб не са се прибирали дълго много им харесва и мисля , че ще получаваш инфо от табелите на чендж бюрата за вал.курсове повече в БГ , отколкото през нета .Но не се тревожи няма никакви проблеми. Поздрави и успех!
            D.Y.F-091066

Коментар

• Oanda

A chartovete na Oanda sa naj-tragi4nite koito sym vizhdal. Izbo6to nemozhesh da razbere6 kolko realno e bil low ili hi. Kato smeni6 perioda ili tipa grafika i se polu4avat drugi 4isla. Az igraja kratkosro4no i za men tova e izklu4itelno vazhno. A ina4e s tozi spread 1.5 samo zaribjavat horata. Edin pyt mi bjaha izpylnili stop bez da ima takava kotirovka. Sled okolo minuta ja slozhiha na grafikata.

Коментар

• Oanda

Pod precakvane imam predvid redovno dobavjane na njakoj pip ako njama6 limit ne cenata na pory4kata ili neizpylnenie ako ima6. Az imam o6te dve smetki i nikoj ot drugite mi brokeri ne pravi takiva selski nomera. A servera im njakolko pyti ne ba4ka6e.

Коментар

• internet

ppp прекарй си "гиба бит net" -36 лв. за инаталиране и 18 лв. на месец. връзката е надежна и варианта е евтин.или най-добре си почини от търговия щом си за 1 месец в българия-копривщица, триград....има какво да се види а пазара ще съществува и след месец гарантирано

Коментар

• Oanda

Не им падат чартовете , може би и при теб е нетски проблема.А спреда го докарват от филтри със сигурност.А 1-50 понякога помага , явно скалпираш , не явно а съм сигурен.а на мен ми е проблем в момента , че не виждам за отскалпирване уж е реиндж .Нещо не ми пасва движението на котировките.Хубави бяха тиковете на алпари на метатрейдера , но бяха.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• internet

Пловдив, Кършияка, до Панаира.

Seafoam, БТК са малко криминални, имам много лош опит с тях, пък и dial-up не мисля че ще върши добра работа.

Коментар

• Oanda

zabravih da napi6a -chartovete im padat 4esto no te taka i taka ne mi var6at rabota
                        no spread 1,5 p go njama na drugo mjasto

Коментар

• internet

PPP,
                          кажи на пловдивчани къде точно живееш там, за да ти помогнат.
                          Иначе тук в БГ всеки се спасява поединично на места има изградени добри
                          възможности, на места си я карат на dual-up.
                          Тъй като ще бъдеш само месец тук най-лесната алтернатива за теб е
                          да си решиш проблема именно с dual-up modem през БТК като набираш
                          от стационарен телефон отвсякъде в БГ номер: 0134200
                          user name: impuls
                          parola : infotel
                          ще плащаш около 2 лева на час и няма да се разправяш с провайдери.

виж повече инфо на сайта на БТК:
                          http://www.telecom.bg/bg/residential.php?sel=1&cat=39

свободен обикновен достъп до интернет
                          http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Oanda

az sam ot 14 meseca pri oanda i osven 1 pat kogato im padna sarvara ne sam imal drugi problemi
                            ne znam kakvo to4no ima6 predvid pod precakvane no spored men ne si prav
                            ima6 normalna smetka ili demo?Az govorja za normalna demo ne sam imal tam.Az li4no gi prepora4vam,edinstvenoto koeto na men ne mi pre4i e 4e margina e 1:50
                            no zatova pak sam si otvoril smetka i pri GCI kadeto e 1:200

Коментар

• hot spot

10x

Коментар

• hot spot

PPP, ето нещо по въпроса: http://pcmag.sagabg.net/PCWeek/artic...768&unit_id=14

Коментар

Working...
                                X