IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнение
    Въобще ме съмнява, че ще се размине пазара без интервенции на ЯЦБ... Долара, а днес и лирата ... немогат постигна целта. А времето върви... Не се ли сещате кой изкупува йените?
    Те нали почиват.
    Кой ??????????????????
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Въобще ме съмнява, че ще се размине пазара без интервенции на ЯЦБ... Долара, а днес и лирата ... немогат постигна целта. А времето върви... Не се ли сещате кой изкупува йените?
      Мисионер

Коментар

• Не знам за вас, ама аз разбрах намека - по-полека с късите, по-добре дълги...
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Как да не ги е страх, като
          миналата година, които прави интервенци
          показа накрая доста страховити загуби,,,,,,,,,,,,,,,,
          Ейната тръгне ли да пада, ще
          е минимум 100 към долар и то
          бърже бърже, но не знам кога точно

Коментар

• Съжалявам, ако натрапвам мнението си, но мисля че целта е слаба йена. Въпросът е, че никой не се наема да прави интервенции... Целият този спектакъл на долара е заради йената... Поне така мисля.
            Незнам на вас как ви излизат графиките при положение, че не се отчита Япония...
            ....
            Една силна интервенция на йени на пазара и ... противно на логиката, долара ще си дойде на мястото...
            Мисионер

Коментар

• Що така рипна на 76 верно ?
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Кой току що разклати кораба така?! Беше готино, добре че тъкмо бях излезнал!
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                  Качествен анализ ! Аз от доста време си мисля , че добрия анализ на ситуацията е като се обедини ТА и ФА и това се опитвам да правя - за себе си , разбира се !
                  От тези нива , обаче мисля за откат надолу и той май започна. Ето една семична графика

http://www.prikachi.com/images/549/3299549S.gif

Освен Фибото , за което говориш , мисля , че големия червен канал ще окаже съпротива. Нарочно съм оставил точките по които е построен. След новините беше тестван много точно :

http://www.prikachi.com/images/547/3299547x.gif

На седмичната графика сивия кръг е H&S обърната и залената хоризонтала на 0,90979 е таргета - до момента е изпълнен поне на 80%.
                  Според мен надолу може да слезем до 200 МА на 1 час на 0,8885/0,8900 или до този на 4 часа на 0,8817/0,8830 , където е долната линия на покачващия канал от началото на годината. След това съм почти сигурен за втори тест на този от първата графика.
                  Ако пробие трайно , тогава става страшно за паунда . Ако разглеждаме канала като флаг с дръжка - то отиваме на 1,1000.
                  То бива евтин паунд , ама чак пък толко...Може би това е целта на Камерън , като заяви категорично , че няма да приеме Еврото на острова. А дали ЕС няма да ревне срещу евтиния паунд тогава ??
                  Кралицата ще си купува горивото от континента !
                  Поздрави и успехи !!
                  Мерси, успехи и на Вас!
                  ПП Да аз видях точно канала-флаг, но шанс, има време и ще видим
                  Last edited by Fiscalist; 04.05.2011, 13:20.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    Бутайте бре маскари
                    бутайте до 888, че малко
                    остая !!!!
                    Аз ще почерпя песновка
                    http://www.youtube.com/watch?v=rmCpOKtN8ME
                    Бутам бре Тейк профит на 47888

Коментар

• Бутайте бре маскари
                      бутайте до 888, че малко
                      остая !!!!
                      Аз ще почерпя песновка
                      http://www.youtube.com/watch?v=rmCpOKtN8ME

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                        Този пост ми е от 3-ти април. Ооо виждам стигнали сме цел 2 - 9020. Жалко че не холдвах до тук.
                        Качествен анализ ! Аз от доста време си мисля , че добрия анализ на ситуацията е като се обедини ТА и ФА и това се опитвам да правя - за себе си , разбира се !
                        От тези нива , обаче мисля за откат надолу и той май започна. Ето една семична графика

http://www.prikachi.com/images/549/3299549S.gif

Освен Фибото , за което говориш , мисля , че големия червен канал ще окаже съпротива. Нарочно съм оставил точките по които е построен. След новините беше тестван много точно :

http://www.prikachi.com/images/547/3299547x.gif

На седмичната графика сивия кръг е H&S обърната и залената хоризонтала на 0,90979 е таргета - до момента е изпълнен поне на 80%.
                        Според мен надолу може да слезем до 200 МА на 1 час на 0,8885/0,8900 или до този на 4 часа на 0,8817/0,8830 , където е долната линия на покачващия канал от началото на годината. След това съм почти сигурен за втори тест на този от първата графика.
                        Ако пробие трайно , тогава става страшно за паунда . Ако разглеждаме канала като флаг с дръжка - то отиваме на 1,1000.
                        То бива евтин паунд , ама чак пък толко...Може би това е целта на Камерън , като заяви категорично , че няма да приеме Еврото на острова. А дали ЕС няма да ревне срещу евтиния паунд тогава ??
                        Кралицата ще си купува горивото от континента !
                        Поздрави и успехи !!

П.П. И още нещо - ако разглеждаме спада от началото на 2009 до средата на 2010 г, като 4-та по EW , защото е ABC , то в момента трябва да сме в 3 -та от 5-та много голяма. И цел - синия правоъгълник !

http://www.prikachi.com/images/666/3299666r.gif

П.П.2 Едно уточнение : "големия червен канал " може да се чете и като "Големия Червен" (Здрасти Реде )
                        Last edited by rado 42; 04.05.2011, 13:26.

Коментар

• Предполагам, че двойката USD/JPY e ключова за целия тренд на пазара. Целта е поне 81.50...
                          Хмм ... и без това съм зрител
                          --
                          Как да се разхлаби Йената, като няма вече йени за продажба...
                          Last edited by студен_сок; 04.05.2011, 13:10.
                          Мисионер

Коментар

• Аз го скъсах в 74. Нагоре евентуално ще му добавя

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                              Колега, приятелски съвет: Щом си у вас и скалпиш, стопа ИМПЕРАТИВНО е на ръчен. Фиксирай си стоп на далече само за да се запазиш от игли.
                              Не скалпя. Убеден съм в рейнджа до края на седмицата и съм убеден че стоповете само ме прецакват. Сега го чакам за късо

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                Малко макро размисли. Ако ЕЦБ вдигне тази седмица, предполагам най-значително движение ще последва в EUR/GBP. Вероятно част от него е отиграна, както се вижда от последните 6(!) поредни седмични ръста, но очаквам продължителен тренд. Защо следва размисъл леко надолу. Двойката вече тества много важното 50% фибо на възхода от 2006 до края на 2008, а в последствие и 38%.Тестът бе продължителен, а потвърждението решително. Като видима техническа цел на първо време се очертава 0.89, а след това 0.9020. Аз обаче съвсем вярвам във възможността да достигнем 1.00 до 12 месеца. Трябва да се вземе предвид търговския баланс на UK - и най-вече частта му във връзка с еврозоната. Като се има предвид това, едно разширяване на диференциала между БОЕ и ЕЦБ, Комбинирано с по-висока инфлация на острова, логично е да се мисли, че AD на UK ще спадне значително, за сметка на изтичания към Еврозоната, от там и БВП. Със слаб Aggregate demand, БОЕ ще продължи да държи лихвите ниски, и диференциала ще се увеличава. Ще последва дълъг тренд. Единственият сценарий, при който това не става, е ако БОЕ вдигне съвсем скоро. Предполагам, ако не вдигне до 2 месеца, ще бъде твърде късно.
                                Този пост ми е от 3-ти април. Ооо виждам стигнали сме цел 2 - 9020. Жалко че не холдвах до тук.
                                Custodite sortem vestram

Коментар

X