Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнениеАз продължавам да правя "течение" на късо..."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениефици малък акаунт, голям ливъридж или силна дисциплина ?
Имам стратегия, която се казва "Снайпер". Няма я в нета, защото е мое творение. Хммм.. трябва да си я лицензирамТа мога да я изпълнявам и на малки и на големи акаунти и с малки и големи ливъриджи.
В случая от ключово значение е окото на снайпериста и движението на целта. Стоя и чакам в засада ( може и дълго да е ) и като видя " Чарли" БАМ БАМ БАМ и след това безопасно и бързо изтегляне.
П.П. Моят отбор отпаднаМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеАко отвориш нов акаунт при FxPro над определена сума , дават точно тези фланелки - на Вила или Фулам. Реших , че точно затова се похвали . Не се обиждай , нали тук търсим някакви зависимости , та и аз "барабар Петко с мъжете"Още повече , че и Рукито е към тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнениев лондон няма фланелки на вила, а още повече никой не дава, а си купувашОще повече , че и Рукито е към тях.
Коментар
-
В потвърждение на написаното от мен вчера за търканията между САЩ и Германия по повод германското злато в САЩ, противостоянето набира инерция...
http://www.investor.bg/news/article/116298/337.htmlСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеЕ що не взе на Астън Вила , щяха да ти дадат тази на Стилиян Петров ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнениедълго евро от 36, стоп на 22, цел 55
Руки къде си брато, взех си фанелка на фулъм, знаеш защо
Коментар
-
Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнениедълго евро от 36, стоп на 22, цел 55
Руки къде си брато, взех си фанелка на фулъм, знаеш защо
Коментар
-
Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнениеДали ? Отивай да четеш и гледаш за психо файдите в поведението, и видео съм ти сложил
Айде да ходя да взема дъждобрана и да почвам пашата
От къде да почна се чудя,,,,,,,,,,
От началото на темата или от
края,,,,,,,,,
==========================
ЕЛ КЛАСИКО--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеА долар>йена????????
За да се материализира вероятността за спад при еврото, трябва да имаме часово затваряне под 1.4795, с последващо (или почти паралелно като време) затваряне на М15 под 1.4745.Знам, че звучи абсурдно, но не се базикам. Първоначалната цел в подобен случай ще е 1.44 (+/- 50 пипса). Поради липса на адекватен стоп за къси, съм си харесал изход при дневно затваряне над върха от 28.04 (1.4880/85) и вече съм къс с малко, изчаквайки потвърждение, за да вляза с повече.
Вероятност за разпаряне - доста добра.
Коментар
Коментар