IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
    Тц от @48261 за @ 4734
    Прасчо,тъз май не излезна
    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от студен_сок Разгледай мнение
      Аз продължавам да правя "течение" на късо...
      От кои си,демек за кой брокер работиш,щото ако си от рибятат,ще удължаваш,а ти скъсяваш,или много го нюхаш пазаря,дай инфо за стратегията,пример ПА,Вълни,Индикатори,не за друго,а евентуално да помагаме
      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
        или много СЛАНИНА
        Иииии не кандиса бря

Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
          фици малък акаунт, голям ливъридж или силна дисциплина ?
          Стоуни ти да не се окажеш кечист-ченге ?
          Имам стратегия, която се казва "Снайпер". Няма я в нета, защото е мое творение. Хммм.. трябва да си я лицензирам Та мога да я изпълнявам и на малки и на големи акаунти и с малки и големи ливъриджи. В случая от ключово значение е окото на снайпериста и движението на целта. Стоя и чакам в засада ( може и дълго да е ) и като видя " Чарли" БАМ БАМ БАМ и след това безопасно и бързо изтегляне.

П.П. Моят отбор отпадна
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
            Ако отвориш нов акаунт при FxPro над определена сума , дават точно тези фланелки - на Вила или Фулам. Реших , че точно затова се похвали . Не се обиждай , нали тук търсим някакви зависимости , та и аз "барабар Петко с мъжете" Още повече , че и Рукито е към тях.
            не се обиждам брато, проблем няма, говориме си

Коментар

• Първоначално изпратено от bguest Разгледай мнение
              в лондон няма фланелки на вила, а още повече никой не дава, а си купуваш
              Ако отвориш нов акаунт при FxPro над определена сума , дават точно тези фланелки - на Вила или Фулам. Реших , че точно затова се похвали . Не се обиждай , нали тук търсим някакви зависимости , та и аз "барабар Петко с мъжете" Още повече , че и Рукито е към тях.

Коментар

• В потвърждение на написаното от мен вчера за търканията между САЩ и Германия по повод германското злато в САЩ, противостоянето набира инерция...

http://www.investor.bg/news/article/116298/337.html
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                  Е що не взе на Астън Вила , щяха да ти дадат тази на Стилиян Петров ??
                  в лондон няма фланелки на вила, а още повече никой не дава, а си купуваш

Коментар

• Дълъг Дакс колеги.
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• ново дълго от 23, стоп на 10, цел 1 - 42

Коментар

дълго евро от 36, стоп на 22, цел 55

Руки къде си брато, взех си фанелка на фулъм, знаеш защо
                        Е що не взе на Астън Вила , щяха да ти дадат тази на Стилиян Петров ??

Коментар

дълго евро от 36, стоп на 22, цел 55

силен импулс срещу мен, но след малко пак дълго

Коментар

• Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho Разгледай мнение
                            Дали ? Отивай да четеш и гледаш за психо файдите в поведението, и видео съм ти сложил

Айде да ходя да взема дъждобрана и да почвам пашата
                            Отдавна не си писал,,,,,,
                            От къде да почна се чудя,,,,,,,,,,
                            От началото на темата или от
                            края,,,,,,,,,
                            ==========================
                            ЕЛ КЛАСИКО
                            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• дълго евро от 36, стоп на 22, цел 55

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                                А долар>йена????????
                                Долар йена ще качва/пада повече/по- малко от франк/йена и/или евро/йена.

За да се материализира вероятността за спад при еврото, трябва да имаме часово затваряне под 1.4795, с последващо (или почти паралелно като време) затваряне на М15 под 1.4745. Знам, че звучи абсурдно, но не се базикам. Първоначалната цел в подобен случай ще е 1.44 (+/- 50 пипса). Поради липса на адекватен стоп за къси, съм си харесал изход при дневно затваряне над върха от 28.04 (1.4880/85) и вече съм къс с малко, изчаквайки потвърждение, за да вляза с повече.

Вероятност за разпаряне - доста добра.

Коментар

Working...
                                X