If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
да фашта да обръща тва евро кЪде 4150-70 че да го купувам от доле / 4090-70 - 50 / дека се спре
така направих минуса миналата неделя
ма съм тъп и .....
успех на челятта на полето
Доброе утро,товарищи!
Някой знае ли в колко часа е заседанието на европейските финмини и кога евентуално ще обявят нещо?
Не знам дали така ми се иска,но като че ли продължавам да съм скептично настроен към резултатите от това мероприятие и имам чувството,че еврото е в позиция lose-lose. 1-ви вариант:Фин.мин.излизат с позиция,че е немислимо Гърция да излиза от ЕЗ,че нещата са под контрол,независимо,че не се изпълняват поетите от Гърция ангажименти и че продължава работата по досегашния план с наблягане на приватизацията.Пазарът си казва:Бла-бла,това вече съм го чувал! 2-ри вариант:Евробюрократите най-после осъзнават,че положението е неспасяемо и започват да намекват за някакъв вид преструктуриране, замаскирано с някакви йезуитски увъртания.Пазарът обаче не е глупав и си казва:Аха,знаех си,ще има паника,да се спасявам,дорде е време!
Ме воала!
Успешен ден на РЕДА и неговата менажерия!
Добрутро!!! Не видиш ли че прасето сега се е завърнало от свински запой) Само викна да ни събуди и се намести на топло в кочината Лека седмица на всички!!!
Коментар