IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Много съм ънхепи. Вчера ме стопира с късото, качи оше два пипса и стигна целта. Днес ми взе стопа в дългото не мръдна по надоле и след малко ще стигне 79. Пфууу
    Не ти е ден

П.П. Хоризонтални линии на подкрепа и съпротива ли търгуваш ?
    Last edited by fickata; 04.05.2011, 11:51.
    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Много съм ънхепи. Вчера ме стопира с късото, качи оше два пипса и стигна целта. Днес ми взе стопа в дългото не мръдна по надоле и след малко ще стигне 79. Пфууу
      Колега, приятелски съвет: Щом си у вас и скалпиш, стопа ИМПЕРАТИВНО е на ръчен. Фиксирай си стоп на далече само за да се запазиш от игли.
      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Много съм ънхепи. Вчера ме стопира с късото, качи оше два пипса и стигна целта. Днес ми взе стопа в дългото не мръдна по надоле и след малко ще стигне 79. Пфууу

Коментар

• Дърпам шалтера и на петрола, че там е много скъпо.
          Custodite sortem vestram

Коментар

• ТП Дакс за 50 пойнта.
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Я един дълъг петрол да пробвам.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Всъщност до 15-тина минути ще стане ясно ще нападаме ли пак върха скоро.
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Ся пак е бая за дълги, ама аз съм пас.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Аз се застраховах Да му мисли пеещият под дъжда
                    Attached Files
                    Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Петрола гледайте внимателно. Още не съм сигурен, че е спрял да изсипва. Има един шанс да слезе до към 108.50, не е много вероятно, ама е възможно.
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                        Аз досега имам само 4 сделки от които съм извадил над 100 пипа,

http://www.youtube.com/watch?v=ZT-Nsj_Wkl0
                        Те това е ромасът на търговията СКАЛПЪТ
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                          Я късо да пробваме!
                          Мдам, похапнах 10-тях пипса.
                          Каква класика!
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Я късо да пробваме!
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                              Ще се пробвам да го прая инвеститорската. Да заредя долари за месеци напред. Ама няма да стане вероятно. Просто като мине над 60- пипа сделката и нямам нерви и касирам.
                              Аз досега имам само 4 сделки от които съм извадил над 100 пипа,

http://www.youtube.com/watch?v=ZT-Nsj_Wkl0

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                Атаката на 1.51 може да дойде дори и тази седмица. Ако с Трише почнем едно здраво катерене до към 1.50 и после след НФП до 1.51. Но ще видим. Интересно е да си направим статистика мисля, че от 4-5 месеца, всеки път като има Трише конференция еврото буквално изригва. На Трише трябва да му дадат медал - пазарат го оценява на милиарди.
                                Аз много мразя такива повратни точки, всички седят и се чудят. Тренда поизчерпан ще има обръщане ама не се знае кога. Много стопове ми горят в такива моменти. При все таз работа аз ще си накупя доларчета в буквалния смисъл на думата. А от платформата ще се пазя до края на седмицата, а може би и другата.

Коментар

Working...
                                X