Първоначално изпратено от is3584
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX архив 2.2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеразкарах късото евро, 10 пипа , ф'акет
как затваря - днес -- да нема 45 тая седмица"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеПроблема ти е никакъв,не разбирам много от вино,но и аз пийвам бело,не зариди друго,а заради стомахот,от преяждане ще да е,дай кординати и ще го пратим по спидито
,Прасчо много си ми далеч иначе и на теб ще има,ако си покриеш доставката
,парите трябва да се ценят
Благодарско Боко, аз не пия
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеПроблема ти е никакъв,не разбирам много от вино,но и аз пийвам бело,не зариди друго,а заради стомахот,от преяждане ще да е,дай кординати и ще го пратим по спидито
Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеСтопли се временцето - минахме на бело...
П.С : От тия бири много са надувам...щото не вървят в млади каки
.А пък винцето върви всякак си
,дай кординати и ще го пратим по спидито
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение...
П.П.Бело или цървено...
П.С : От тия бири много са надувам...щото не вървят в млади каки
.А пък винцето върви всякак си
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеУсетих някво хладно отношение,ама не си спомням за кво
За виното не бери грижа,от най хубавото по нашиот край,само дай координати
П.П.Бело или цървеноМного добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеКолкото и да си спотаен,а съм ти силно убиден
от полвин година насам
и само една бака вино може да ме накара да поразмисля
За виното не бери грижа,от най хубавото по нашиот край,само дай координати
П.П.Бело или цървеноLast edited by bokogega; 24.05.2011, 23:04."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение...но ставам вече потаен,...,а съм ти силно убиден
от полвин година насам
и само една бака вино може да ме накара да поразмисля
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеАз 4118 гледах, ама хайде"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнениеУсещам аз че с намеци почваш да говориш ...що ли си толкова потаен ...сигурно цена има инфото ....
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеПрасенце само на теб ша ти кажа да се изфукаш пред Ефка 1.4115Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
Коментар