Първоначално изпратено от chernech
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Винаги, Зарко))Много се радвам, че намери отговора, който търсеше за "упоритата елка" и числото 63
)) и на мен ми харесва...за Пътищата
))...за Мостчетата, сигурно и една нула ще добави
))...след сплита, който ги очаква
Хубав ден)
Малко оптимизъм - не е излишен, но първите дни след сплита може да видим и малко по-ниски стойности, което не е проблем за търпеливите спекуланти. Изненадани неприятно, са винаги търсещите бързи печалби дребни играчи.
Успехи!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от съни(тя)а бе, Зарко, да не е смятала таз "елка", цената на Пътищата след сплита 1:1750))))
Radoslav, интересен казус)Че няма да ги придобият е ясно - има срокове за това.Но като не са ги придобили, кой ще плати по заявката за поръчка?!
Не говоря за конкретния случай, а по принцип)
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от PeterNKДа залагаме колко хора ще влязат в затвора и колко ще получат удар заради това IPO?
Може Investor.bg и анкета да направи
АКО СЕ ДОКАЖЕ, че някой има вина за нещо (с извинение, както казва народа: "ходил по малка нужда накриво!") - има си и съответна власт, която да регулира и друга - която да "търси сметка"... и т.н.
Така, че - ние сме спокойни (основно качество, което трябва да притежава борсовият спекулант)...))
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
� -
Всъщност ако не платиш количеството акции които са ти разпределени каква е санкцията? Намерих това в заявката на Сомони:
o се съгласяват, че ако плащането на разпределените им
Акции не бъде извършено в срока и по начина, посочен по-горе, те няма да придобият разпределените им акции и няма да имат каквито и да е претенции към Емитента и/или СОМОНИ ФАЙНЕНШЪЛ БРОКЕРИДЖ ООД в тази връзка;
Коментар
� -
Нямам толкова голЕма елка: от известно време моята смята само до 63... Защо е така - не зная. Нещо се е разбрицала напоследък от астрономически числа - трилиони, квадрилиони и квинтилиони... (може да се е разсъхнала - както буретата за вино - когато са празни)!
Напр., искам да ми сметне 1+1=? отговаря: 63! (не е фактуриел)
...аз пак: 5*6=? ... 63!
............: SQR(234,635)=? ... 63!
Не мога да получа по-голЕмо число, както и да я въртя... Все числото 63 се получава, но какво означава това - казва ли ти някой? Зная си аз, какво означава: че трябва да изхвърля елката... Да бЕх си купил едно сметало - какви астрономически цифри щЕх да налучквам само!))
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SantiagoНе съм сигурен колко пъти ще бъде презаписването, но ще е много голямо, може да бъде трицифрено защото в българия има 85 действащи инвестиционни посредници според сайта на КФН, ако поне 50 от тях действат за собствена сметка и имат такъв голям интерес, ще запишат цялата емисия, коеот означава 50 пъти презаписване. Пенсионните фондове също ще пуснат поръчка, което означава още поне 10 пъти през инвестиционните посредници, защото за тях няма да има ограничение за кеш. Допълнително договорните фондове, които не са малко, пък и имат свободен ресурс, очаквам поне 30 от тях, начело с Капман да играят, отново без ограничение за кеш. И на последно място, поръчките от физически лица, които изобщо не са малко, но имато ограничение за кеш, наложен им от ИП-тата, като най-добрата оферта, която успях да намеря до сега е 10% от поръчката депозит. И така най-вероятно презаписването ще бъде над 100 пъти. Не е препоръка, но се чудя дали изобщо си заслужава да се пуска поръчка...аз за моите пари едва ли ще успея да взема и 200 акции...
Коментар
�
Коментар