IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май доста ще заявят пълната емисия ;-);-);-);-)

Заглавия от форума на 29.10.2007: ;-)
    "Продавам спешно ХХХХ акции на Трейс по емисионна стойност"
    "Имам 10 000 акции на Трейс в повече ако някой иска"

не се знае, може и по номинална стойност да ги продават ;-)

Коментар

• Това, което си цитирал не са мои думи... Поправи се, ако обичаш...
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• [quote="Han Krum"][quote="lordged"]
        Първоначално изпратено от Hakkinen
        Едва ли ще ги напълниш и с 3000К

Ами освен да заявя пълната емисия ... и ако не ми достигне кеш да ви свиркам да делкаме
        АХАХАХАХАХАХА
        друго не вижвам !

Коментар

• МАСОВА ПРОФАНИЗАЦИЯ!
          Кой ще спечели от нея?
          Познайте.
          От масовата приватизация знаете (и виждате) кой спечели най-много.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA
            Добре де, а някой може ли да даде смислен отговор на въпроса "Какви са санкциите ако не платиш заявеното количество, в случай ,че няма презаписване или то е по-малко от очакваното?" Щото там е разковничето на балона...
            Какво ще стане, ако изтеглиш огромен за възможностите ти банков заем и не го върнеш? Дали няма да си вземат парите и повече заем да не видиш?
            Абе вие за няколко акцийки повече сте способни да си рискувате цялото бъдеще на БФБ!!! Конкретните санкции може и да не се окажат най-голямата загуба (въпреки че при КФН ниски санкции няма). Дилетанти излизат и съвсем сериозно питат да пускат ли поръчки за 100 пъти обема на средствата, които имат. Ми най-много да ви приключи борсовата кариера, преди да сте направили нещо още по-навътрящо.
            Не смятам за нужна намесата на КФН с изискване за кеш, ама ако има нужда - то ще е за да се предпазят "инвеститорите" от безумието си, а не за да се спънат презаписванията.

Не ви препоръчвам каквото и да било!

Коментар

• Първоначално изпратено от lordged
              Първоначално изпратено от Hakkinen
              След като един по-долу обяви, че щял да пусне за 50М, за какво мислене изобщо да говорим?!?!?!?
              момчета какво да ви кажа имам едни свободни 35к и какво да запиша хммм от 900 до 3000к за да мога да си купя за тези пари така ли ...
              Едва ли ще ги напълниш и с 3000К

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                След като един по-долу обяви, че щял да пусне за 50М, за какво мислене изобщо да говорим?!?!?!?
                момчета какво да ви кажа имам едни свободни 35к и какво да запиша хммм от 900 до 3000к за да мога да си купя за тези пари така ли ...

Коментар

• И аз на там съм тръгнал.... Да погледам големите как ще се надцакват ........ Ама те май започнаха Първо пътя после моста.... Чекаме сега да видим другите
                  Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• е, аз мислех да мина скромно и да поръчам за 5 - 10 млн))))))
                    ама много играчи се наредиха с големи обеми, та аз само ще погледам

Коментар

• Първоначално изпратено от azikram
                      Първоначално изпратено от wwwbg
                      Първоначално изпратено от SEBULBA
                      Ами ако там няма толкова? Щото и на дългогодишен клиент може да се случи...

Бой, еб*не и сръбска музика - това са санкциите ;-)

и стригане и стригане

п.с. аз окончателно се отказвам от идеята да се пробвам на ИПО-то. нещо взех да чувам на всеки ъгъл как щяло да има "далавера"....
                      едно презаписване по-малко ..

Коментар

• Първоначално изпратено от wwwbg

и стригане и стригане

п.с. аз окончателно се отказвам от идеята да се пробвам на ИПО-то. нещо взех да чувам на всеки ъгъл как щяло да има "далавера"....

Коментар

• Първоначално изпратено от wwwbg

и то е...не за милиони .. хаха

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                              Първоначално изпратено от chernech
                              Първоначално изпратено от VS
                              Момчета, наддуваме ли балончето? Само така!!!

Аз мисля да дам поръчка за 5 млн лева. Нищо че съм гол като пушка. После от огромното презаписване я се наложи да платя 500 лева я не. А може и за 50 милиона да поръчам, още не съм решил.

Да ни е жива и здрава КФН.
                              Ако наистина смяташ че презаписа ще е трицифрен и имаш 50 000 лева настрана за някоя гарсониерка и си много отворен .. що верно не пуснеш 5 000к .. пък аз ще се посмея на странната тръпка в стомаха ти до понеделник ..
                              Тука стана като футболни запалянковци .. процент на залози и тем подобни .. няма нужда от подигравки, когато говорим за пари .. трезво обмисляне на фактите и после главата в торбата, но да се присмиваме така един на друг нещо не ме кефи .. ако верно презаписа е стотара, после и да ти се смея, ти пак няма да разбереш кво се е случило ..
                              Добре де, а някой може ли да даде смислен отговор на въпроса "Какви са санкциите ако не платиш заявеното количество, в случай ,че няма презаписване или то е по-малко от очакваното?" Щото там е разковничето на балона...
                              Разпродават ти целия портфейл и се разплащат.

Съмнявам се някое ИП да си сложи главата в торбата и да позволи на Сульо и Пульо да пуска поръчки над размера на портфейла му. Това разбира се не важи за дългогодишен клиенти, с който имат добри бизнес взаимоотношения.

Коментар

Първоначално изпратено от chernech
                                Първоначално изпратено от VS
                                Момчета, наддуваме ли балончето? Само така!!!

Аз мисля да дам поръчка за 5 млн лева. Нищо че съм гол като пушка. После от огромното презаписване я се наложи да платя 500 лева я не. А може и за 50 милиона да поръчам, още не съм решил.

Да ни е жива и здрава КФН.
                                Ако наистина смяташ че презаписа ще е трицифрен и имаш 50 000 лева настрана за някоя гарсониерка и си много отворен .. що верно не пуснеш 5 000к .. пък аз ще се посмея на странната тръпка в стомаха ти до понеделник ..
                                Тука стана като футболни запалянковци .. процент на залози и тем подобни .. няма нужда от подигравки, когато говорим за пари .. трезво обмисляне на фактите и после главата в торбата, но да се присмиваме така един на друг нещо не ме кефи .. ако верно презаписа е стотара, после и да ти се смея, ти пак няма да разбереш кво се е случило ..
                                Разпродават ти целия портфейл и се разплащат.

Съмнявам се някое ИП да си сложи главата в торбата и да позволи на Сульо и Пульо да пуска поръчки над размера на портфейла му. Това разбира се не важи за дългогодишен клиенти, с който имат добри бизнес взаимоотношения.

Коментар

Working...
                                X