IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ханче, ХДПАТ е по-кисел нали ??? Понеже К.Н. искаше точни цифри та поради това са и по-долните сметчици. Ако имаш някакви забележки казвай . Или викаш когато цифрите говорят и хановете мълчат . Успех!

П.С. Всъщност поне колкото на теб ми се ще Трасето да е с П/Е 200...поне . Няма да казвам защо .

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли
      Цифровия, ако не четеш внимателно и за двете дружества елементарните сметчици са правени за 12 месечен период . При това при Трейс е на база прогноза от самото дружество, а при ХДПАТ е на база реално представени отчети. Или нещо не ти харесват цифрите а ???
      Кисело е нали...

Коментар

• Цифровия, ако не четеш внимателно и за двете дружества елементарните сметчици са правени за 12 месечен период . При това при Трейс е на база прогноза от самото дружество, а при ХДПАТ е на база реално представени отчети. Или нещо не ти харесват цифрите а ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Стенли
          К.Н - направи елементарната сметка - колко би трябвало да е П/Е на Трейса при цена 1 000 лева за акция и очакваната печалба за 2007 година - 3.63 лева на акция ( 8 милиона за 2007 ако не се лъжа) . За сведение печалбата на акция на ХДПАТ за последните 12 месеца е 1 385 лева за акция, което води до П/Е към момента от 26. И понеже там на планетата Трейс не сте по сметките ще си отговоря сам на въпроса - при цена 1 000 лева Крас П/Е на Т(Р)ейса ще бъде ни повече, ни по-малко от 275 , а капитализацията ще бъде 2 милиарда и некви 200 милиона, нищо дет са вика . Лошо няма де...... Успех!!!
          Направи си справка колко е П/Е-то на HDPAT за Q1,Q2,Q3 на 2007 г. и тогава се хващай за този показател...

Коментар

• и те така
            не е препоръка!!!

Коментар

• К.Н - направи елементарната сметка - колко би трябвало да е П/Е на Трейса при цена 1 000 лева за акция и очакваната печалба за 2007 година - 3.63 лева на акция ( 8 милиона за 2007 ако не се лъжа) . За сведение печалбата на акция на ХДПАТ за последните 12 месеца е 1 385 лева за акция, което води до П/Е към момента от 26. И понеже там на планетата Трейс не сте по сметките ще си отговоря сам на въпроса - при цена 1 000 лева Крас П/Е на Т(Р)ейса ще бъде ни повече, ни по-малко от 275 , а капитализацията ще бъде 2 милиарда и некви 200 милиона, нищо дет са вика . Лошо няма де...... Успех!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                Първоначално изпратено от Smith
                Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                абе колкото и да пишеш никой нема да ти плати 1000лв. за акция
                ще видим колега
                защото си оптимист, а това ми харесва, ти предлагам 40% дискаунт от посочената горе цена, това означава(по твоята логика) че ако купиш от мен сега, ще си отгоре до нова година и не е нужно да чакаш 40-45 дни deal?
                Предлагай ги пък ще видим, пак ви казвам че цената е много важен фактор. Много от Вас ми се струва че въобще не са се замисляли как да определят цената на вторичния пазар. Искам конкретни сметки съобразени със сходни дружества на нашата борса!!!
                ок, явно много ти харесва трейс (това си е твое право), аз харесвам пътища ад (това си е мое право), ти как ги сравняваш?
                не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Smith
                  Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                  ще видим колега
                  защото си оптимист, а това ми харесва, ти предлагам 40% дискаунт от посочената горе цена, това означава(по твоята логика) че ако купиш от мен сега, ще си отгоре до нова година и не е нужно да чакаш 40-45 дни deal?
                  Предлагай ги пък ще видим, пак ви казвам че цената е много важен фактор. Много от Вас ми се струва че въобще не са се замисляли как да определят цената на вторичния пазар. Искам конкретни сметки съобразени със сходни дружества на нашата борса!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                    ще видим колега
                    не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Smith
                      ще видим колега

Коментар

• абе колкото и да пишеш никой нема да ти плати 1000лв. за акция
                        не е препоръка!!!

Коментар

• Трейс груп Холд подаде заявление за регистрация на БФБ-София
                          06.12.2007 13:03 ( TRACE )

В БФБ-София АД е постъпило заявление за регистрация на емисията на Трейс груп холд АД-Стара Загора на Неофициален пазар на акции, сегмент “А”, съобщи борсата.

Трябва да се изчака и вписването на емисията в регистъра на Комисията за финансов надзор. Обикновено търговията стартира 1-2 седмици след решението на КФН.

Размерът на емисията е 2 200 000 лева, разпределени в 2 200 000 акции с номинал 1 лев. Присвоеният борсов код на акциите на емитента е TRACE.

На 26 октомври се проведе първично публично предлагане на Трейс Груп, при което бяха записани 200 000 нови акции с номинал от 1 лв. и емисионна стойност 110,50 лв. за брой.

Презаписването в IPO-то на Трейс Груп достигна рекордните 1 480 пъти, а общият обем на подадените поръчки бе за 32 млрд. лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dinosaur
                            Благодаря Graham; пак не случихме с празници...
                            Kaрай бе и догодина има празници
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Благодаря Graham; пак не случихме с празници...

Коментар

• Първоначално изпратено от Dinosaur
                                И ХДПАТ НЕ СА СТРУВАЛИ НИЩО ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ АМА СЕГА СА СУПЕР, ЗА ТРЕЙС МИСЛЯ ЧЕ ЦЕНАТА ЩЕ СТИГНЕ ОКОЛО 1000ЛВ. ПРЕДИ НОВА ГОДИНА, АКО ТЪРСЕНЕНТО НЕ Е ГОЛЯМО НИЕ ЩЕ ГО ПОТДЪРЖАМЕ ОКОЛО 1000ЛВ.
                                Че тя борсата затваря на 15.12...
                                На 21.12.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X