IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: .

Първоначално изпратено от Lolita
    Първоначално изпратено от zlak
    Колега купи си още ТРЕИС, какъв трейсиянец си щом не купуваш. Ето и цената се огъна да можеш да влезнеш още малко. Мен ми се струва че хора с поръчки над една милка не бива да се интересуват от някакви форумци.
    Не е препоръка
    Колегата /а и не само той/ сигурно чете поста ти с недоумение, но идеята може и да бъде печеливша. Падна средно 10 % и зареваха. Спокойно, да си трейсианец не е лесно, трябват нерви и кураж...
    Не е препоръка!

Ама Вие сте станали големи овце..., какво се занимавате със някакви си 7 акции, на някакъв си смешник, които сигурно е чул че може да спечели пари от БФБ и решил да пробва, сигурен съм че тоя...смешник, които се габарка с Вас уважаеми киолеги.

Вместо да събирате инфо за следващата година какви договори очакаваме, каква е вероятността ТРЕЙС да довърши магистрала "Тракия", това според мен си заслужава за коментар!!!

Успех на всички!!!

Коментар

• Точно гледам, че DIAGEO стартира на WALL STREET - добра алтернатива за всички, който още не са изпаднали в $транс$

Коментар

• Обикновено при предсрочно погасяване има такса от няколко процента. Ама трябва да си влизал в банка, за да го знаеш това...
        Ебаси капиталистите...
        ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• Re: .

Първоначално изпратено от zlak
          Колега купи си още ТРЕИС, какъв трейсиянец си щом не купуваш. Ето и цената се огъна да можеш да влезнеш още малко. Мен ми се струва че хора с поръчки над една милка не бива да се интересуват от някакви форумци.
          Не е препоръка
          Колегата /а и не само той/ сигурно чете поста ти с недоумение, но идеята може и да бъде печеливша. Падна средно 10 % и зареваха. Спокойно, да си трейсианец не е лесно, трябват нерви и кураж...
          Не е препоръка!

Коментар

• .

Не е препоръка
            Не е препоръка за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от pen4o
              maverik написа:
              pen4o написа:
              абе кой бърза да продава! който е заявил за мноооооого! ами ние с малките пари!
              аз теглих неизгоден заем , посредникът ми разреши само 1/5 и взех само 7 акции.! сега не ми дава банката са върна заемът предсрочно та се трупа и лихва! дайте идея какво да направя с парите!
              такова търчане, чакане, треперене и нерви за 7 акции!!! ами те ми излязоха златни!
              никога няма да ги продам под 320 лв.

Имал си шанс в събота Защо да не може да си върнеш кредита?
              имал шанс, имал ама докато се ориентирам... мислех че ще се качват още
              а банката не дава да се върне кредита преди срокът! за да си вземе лихвата. а парите не съм профукал, държа ги на влог, но с по-ниска лихва!
              Ами купи други акции. Може би няма да имаш 1000% или там колкото си очаквал от Трейс, но ще останеш доволен вероятно.

Коментар

• Първоначално изпратено от pen4o
                pen4o написа:
                аз теглих неизгоден заем , посредникът ми разреши само 1/5 и взех само 7 акции.! сега не ми дава банката са върна заемът предсрочно та се трупа и лихва! дайте идея какво да направя с парите!
                такова търчане, чакане, треперене и нерви за 7 акции!!! ами те ми излязоха златни!

Пенчо, на твое място щях да продам и директно да хвана първия полет за планетата трейс, пък после който ти е отпуснал кредита да му мисли

Ако те хванат на летището, не съм ти казвал нищо , не е препоръка.
                абе не става заемът е с ипотека на апартамент!
                Я ни кажи, какъв е този заем, който не можеш да погасиш предсрочно ...

Или може би сега си в промоционалния период?

Коментар

• pen4o написа:

Пенчо, на твое място щях да продам и директно да хвана първия полет за планетата трейс, пък после който ти е отпуснал кредита да му мисли

Ако те хванат на летището, не съм ти казвал нищо , не е препоръка.
                  абе не става заемът е с ипотека на апартамент!

Коментар

• maverik написа:
                    pen4o написа:

Имал си шанс в събота Защо да не може да си върнеш кредита?
                    имал шанс, имал ама докато се ориентирам... мислех че ще се качват още
                    а банката не дава да се върне кредита преди срокът! за да си вземе лихвата. а парите не съм профукал, държа ги на влог, но с по-ниска лихва!

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
                      bully,
                      с очила ли си?
                      Не, sorry

Коментар

• bully,
                        с очила ли си?

Коментар

• :-)
                          ако мога да кажа нещо оптимистично :-)
                          100% през 2008 ще направи позицията, но доста народ най-вече новобранци ще изгорят.
                          Оптимизмът ми идва от излизането на нови инфлационни пари на борсата и структуроопределящата позиция. Който няма нерви най-добре ще направи да изключи монитора и Весела Коледа!
                          ;-)
                          P.S. 100% + ще направят повечето вече коментирани компании от сегашните им нива и повервайте ми това няма нищо общо с П/Е :-)))
                          ;-)
                          Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от dalcom
                            Абе момчета,
                            Таз корекция ни е докарала всички на нокти,
                            да си го признаем поне пред себе си,
                            без значение цени-акции-позиции, кой кво имал и кво бил нямал.
                            Дайте да не се дразним взаимно, то сички сме тук за да напраим некой лев и не на гърба на другия, а на гърба на икономичекия растеж.
                            Давайте го по-спокойно, от самолет се вижда че даже и спокойни форумци вече яко са се натопорчили
                            ...............

Коментар

• Първоначално изпратено от Калеко Алеко
                              До M&A
                              АБСОЛЮТНО НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА, ДРУГ Е ВЪПРОСА, ЧЕ ТРУДНО МОЖЕ ДА СЕ УСТАНОВИ, ОСВЕН АКО И ДВАМАТА НЕ СВИДЕТЕЛСТВАМЕ СРЕЩУ НАС САМИТЕ!

АКО СИ ТОЛКОВА ГОЛЯМ ИГРАЧ В КОЕТО АБСОЛЮТНО СЕ СЪМНЯВАМ ИЗОБЩО НЯМА ДА МИ ЗАДАВАШ ТАКИВА ВЪПРОСИ ТУКА!
                              Ок. Айде със здраве и успех с пазаруването на TRACE

Коментар

• До M&A
                                АБСОЛЮТНО НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА, ДРУГ Е ВЪПРОСА, ЧЕ ТРУДНО МОЖЕ ДА СЕ УСТАНОВИ, ОСВЕН АКО И ДВАМАТА НЕ СВИДЕТЕЛСТВАМЕ СРЕЩУ НАС САМИТЕ!

АКО СИ ТОЛКОВА ГОЛЯМ ИГРАЧ В КОЕТО АБСОЛЮТНО СЕ СЪМНЯВАМ ИЗОБЩО НЯМА ДА МИ ЗАДАВАШ ТАКИВА ВЪПРОСИ ТУКА!

Коментар

Working...
                                X