IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dalcom
    Абе момчета,
    Таз корекция ни е докарала всички на нокти,
    да си го признаем поне пред себе си,
    без значение цени-акции-позиции, кой кво имал и кво бил нямал.
    Дайте да не се дразним взаимно, то сички сме тук за да напраим некой лев и не на гърба на другия, а на гърба на икономичекия растеж.
    Давайте го по-спокойно, от самолет се вижда че даже и спокойни форумци вече яко са се натопорчили
    Напълно съм съгласна с изключение на едно - вмъкни и "момичета" в обръщението!

Коментар

• Абе момчета,
      Таз корекция ни е докарала всички на нокти,
      да си го признаем поне пред себе си,
      без значение цени-акции-позиции, кой кво имал и кво бил нямал.
      Дайте да не се дразним взаимно, то сички сме тук за да напраим некой лев и не на гърба на другия, а на гърба на икономичекия растеж.
      Давайте го по-спокойно, от самолет се вижда че даже и спокойни форумци вече яко са се натопорчили

Коментар

• ...............................

Коментар

• Първоначално изпратено от Калеко Алеко
          Първоначално изпратено от M&A
          Първоначално изпратено от Калеко Алеко
          М&А търся ги и ще си ги взема от пазара, за да спазя всички разпоредби на ЗПФИ, ЗППЦК и актовете по прилагането им!
          чудесен си! а ако ги вземеш от уговорена сделка по уговорена цена как нарушаваш правилата? Какъв е таргета на който би ги купил или незнаеш. Знаеш само , че е добра акция и си чул някъде, че под 200 е промоция???

Брато струваш ми се леко некомпетентен. Този форум защо не стане малко по-сериозен и не престанете да пишете манипулативни изказвания. Много ви се дразня. Ще започна да контрирам всяка манипулация, която срещна в шибания форум, защото познавам много хора които го четат и се влияят от простотиите ви.

M&A, Компетенцио
          Моят отговор е един - Pre-Arranged Trading! Има го и в правилника и в закона за пазарните злоупотреби! членовете ще си намериш сам!
          Виждам колко си компетентен! Щом се влияеш от форуми като този, ясен си ми - да умреш от смях! Но казано - е каквито инвеститорите, такъв и пазара им! А инвеститорите като вас - по изказванията им във форумите им ще ги познаеш! Аре че аз се раздразних от такива компетентни като тебе!
          Комптентен съм и мога да ти го докажа. Ако ми се дразниш съм постигнал целта си, защото съм изключително раздразнен на манипулациите във форума. Не се влияя аз, а хората които не разбират и го четат. Питах те дали наистина търсиш 7,000 бройки? Ако наистина ги търсиш нарушение на закона ли е да се договорим и да ти ги продам на определена цена? Я помисли? Но ти не мисля че ги търсиш, а само създаваш илюзия. И ето ти манипулацията търсим 7,000 бройки ама не точно.

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
            М&А търся ги и ще си ги взема от пазара, за да спазя всички разпоредби на ЗПФИ, ЗППЦК и актовете по прилагането им!
            чудесен си! а ако ги вземеш от уговорена сделка по уговорена цена как нарушаваш правилата? Какъв е таргета на който би ги купил или незнаеш. Знаеш само , че е добра акция и си чул някъде, че под 200 е промоция???

Брато струваш ми се леко некомпетентен. Този форум защо не стане малко по-сериозен и не престанете да пишете манипулативни изказвания. Много ви се дразня. Ще започна да контрирам всяка манипулация, която срещна в шибания форум, защото познавам много хора които го четат и се влияят от простотиите ви.

M&A, Компетенцио
            Моят отговор е един - Pre-Arranged Trading! Има го и в правилника и в закона за пазарните злоупотреби! членовете ще си намериш сам!
            Виждам колко си компетентен! Щом се влияеш от форуми като този, ясен си ми - да умреш от смях! Но казано - е каквито инвеститорите, такъв и пазара им! А инвеститорите като вас - по изказванията им във форумите им ще ги познаеш! Аре че аз се раздразних от такива компетентни като тебе!

Коментар

Коментар

• Bully,
                извинявай, май си прав...

Коментар

• Първоначално изпратено от mmmfaka
                  Първоначално изпратено от B.Graham
                  Добре де не съм ти отговорил много точно Купи шемета на 312 и продаде днес на 278.И не е само той вЕрвай ми.
                  Бреееххх, ми защо не ни кажеш името на този твой познат, така може да стана милио... е, не чак това, но доста богат човек. Например, да му продам на 250 утре, а в други ден да му ги купя на 220 например.
                  Жалко, че аз не познавам такива хора.
                  Сериозно ли мислиш че няма хора купили в събота в еуфорията след 9,30 и днес продаващи под 300 кинта?
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
                    Bully
                    вече така сме се спекли, че не можем да различим шегата ли?
                    Хех... щом простотията за теб е равна на шега - be my guest.

Bсе си мислех, че може и да си признаеш, че не си прав, но не би... та викаш богати клиенти, а?

Коментар

• Bully
                      вече така сме се спекли, че не можем да различим шегата ли?

Коментар

• М&А търся ги и ще си ги взема от пазара, за да спазя всички разпоредби на ЗПФИ, ЗППЦК и актовете по прилагането им!

Коментар

• [quote="Калеко Алеко"]
                          Първоначално изпратено от franky4fingers
                          Kaleko Aleko, mai si sburkal foruma ...

Tova e investicionen forum, a ne teenage chat za bavno razvivasti se selski pruchki.[/quote

Не така бе пич, що нервничиш! Ние може да сме Red necks ама не ядем доматите с колците! И ние поназнайваме това-онова и познаваме тоя и оня! Приемай нещата по-весело! Това е само забавление за нас селяните на Републиката, не знам за вас гражданите на Републиката как е! Ние си имаме други доходи! Тука сме само за тръпката, щото ночно време GO-GO баровете са затворени и не можем да тъпчем пачки в бикините на каките, затова сутрин докато си пием кафето и сутрешния коняк си джиткаме на онова как му викате вие - а "Черната борса"! Ама пусти късмет и тука не може да похарчим пари - се печелим дагое! Ама тогава че правим по-големи инвестиции и в много други позиции та белким загубим некаде! Мдааа!
                          i.aaa :-)

mom4eta aide po-seriozno verno.

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
                            Я изтрий очилата и пак го прочети.... Целия текст, не ми се турга, че не ми се спами!!!
                            Акт е съставен и на инвестиционния консултант на посредника, който е подал поръчки от името на 15 доверители на обща стойност 210 млн. лв. с общ недостиг по тях от 206 млн. лв., т.е. наличните пари и ценни книжа са били на стойност 1,84% от всички заявки, се казва в съобщението.

Цитат от http://www.investor.bg/?id=58389

Колкото до "турга"-нето, очилата и спама, мисля да го оставя без коментар, че наистина ми омръзна да се занимавам с необразовани пубери (дали по възраст или по душа)...

Коментар

Първоначално изпратено от M&A
                              Първоначално изпратено от pen4o
                              абе кой бърза да продава! който е заявил за мноооооого! ами ние с малките пари!
                              аз теглих неизгоден заем , посредникът ми разреши само 1/5 и взех само 7 акции.! сега не ми дава банката да върна заемът предсрочно та се трупа и лихва! дайте идея какво да направя с парите!
                              такова търчане, чакане, треперене и нерви за 7 акции!!! ами те ми излязоха златни!
                              никога няма да ги продам под 320 лв.
                              Ииииии майна ти си направо за оплаквани! Кой ти каза да вземаш кредити и да купуваш акции! Иди и го наплюй са! Абати пича си! Ся духаш супата нъл? Знам че е гадно! Аре ако има и други да продават ТРАСЕ-то, че до тука ги мнаправих 3000 бройки, а къде са 10000! Като ги усредня с тея дето взех от ИПО-то на 150-160 кинта ела ме виж на другата КоУеда!

малей ма ти си бил голям играч бе. 10 000 бройки малеййй. Ми то голямо тъсене ще създадеш на тая компания...Ей ви го още един новоизлюпен манипулатор...
                              Абе ти луд ли си чул си ти какво е манипулация! Бегай да играеш на снега със снежния човек на двора и не се ври тука!
                              Втори път те питам - Наистина ли търсиш 7,000 бройки на TRACE?

Коментар

• Я изтрий очилата и пак го прочети.... Целия текст, не ми се турга, че не ми се спами!!!

Коментар

Working...
                                X