Първоначално изпратено от dalcom
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Абе момчета,
Таз корекция ни е докарала всички на нокти,
да си го признаем поне пред себе си,
без значение цени-акции-позиции, кой кво имал и кво бил нямал.
Дайте да не се дразним взаимно, то сички сме тук за да напраим некой лев и не на гърба на другия, а на гърба на икономичекия растеж.
Давайте го по-спокойно, от самолет се вижда че даже и спокойни форумци вече яко са се натопорчили
Коментар
-
Първоначално изпратено от Калеко АлекоПървоначално изпратено от M&AПървоначално изпратено от Калеко АлекоМ&А търся ги и ще си ги взема от пазара, за да спазя всички разпоредби на ЗПФИ, ЗППЦК и актовете по прилагането им!
Брато струваш ми се леко некомпетентен. Този форум защо не стане малко по-сериозен и не престанете да пишете манипулативни изказвания. Много ви се дразня. Ще започна да контрирам всяка манипулация, която срещна в шибания форум, защото познавам много хора които го четат и се влияят от простотиите ви.
M&A, Компетенцио
Моят отговор е един - Pre-Arranged Trading! Има го и в правилника и в закона за пазарните злоупотреби! членовете ще си намериш сам!
Виждам колко си компетентен! Щом се влияеш от форуми като този, ясен си ми - да умреш от смях! Но казано - е каквито инвеститорите, такъв и пазара им! А инвеститорите като вас - по изказванията им във форумите им ще ги познаеш! Аре че аз се раздразних от такива компетентни като тебе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от M&AПървоначално изпратено от Калеко АлекоМ&А търся ги и ще си ги взема от пазара, за да спазя всички разпоредби на ЗПФИ, ЗППЦК и актовете по прилагането им!
Брато струваш ми се леко некомпетентен. Този форум защо не стане малко по-сериозен и не престанете да пишете манипулативни изказвания. Много ви се дразня. Ще започна да контрирам всяка манипулация, която срещна в шибания форум, защото познавам много хора които го четат и се влияят от простотиите ви.
M&A, Компетенцио
Моят отговор е един - Pre-Arranged Trading! Има го и в правилника и в закона за пазарните злоупотреби! членовете ще си намериш сам!
Виждам колко си компетентен! Щом се влияеш от форуми като този, ясен си ми - да умреш от смях! Но казано - е каквито инвеститорите, такъв и пазара им! А инвеститорите като вас - по изказванията им във форумите им ще ги познаеш! Аре че аз се раздразних от такива компетентни като тебе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Калеко АлекоМ&А търся ги и ще си ги взема от пазара, за да спазя всички разпоредби на ЗПФИ, ЗППЦК и актовете по прилагането им!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mmmfakaПървоначално изпратено от B.GrahamДобре де не съм ти отговорил много точноКупи шемета на 312 и продаде днес на 278.И не е само той вЕрвай ми.
Жалко, че аз не познавам такива хора.Life won't wait for you.
Коментар
-
[quote="Калеко Алеко"]Първоначално изпратено от franky4fingersKaleko Aleko, mai si sburkal foruma ...
Tova e investicionen forum, a ne teenage chat za bavno razvivasti se selski pruchki.[/quote
Не така бе пич, що нервничиш! Ние може да сме Red necks ама не ядем доматите с колците! И ние поназнайваме това-онова и познаваме тоя и оня! Приемай нещата по-весело! Това е само забавление за нас селяните на Републиката, не знам за вас гражданите на Републиката как е! Ние си имаме други доходи! Тука сме само за тръпката, щото ночно време GO-GO баровете са затворени и не можем да тъпчем пачки в бикините на каките, затова сутрин докато си пием кафето и сутрешния коняк си джиткаме на онова как му викате вие - а "Черната борса"! Ама пусти късмет и тука не може да похарчим пари - се печелим дагое! Ама тогава че правим по-големи инвестиции и в много други позиции та белким загубим некаде! Мдааа!
mom4eta aide po-seriozno verno.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 33 degreeЯ изтрий очилата и пак го прочети.... Целия текст, не ми се турга, че не ми се спами!!!
Цитат от http://www.investor.bg/?id=58389
Колкото до "турга"-нето, очилата и спама, мисля да го оставя без коментар, че наистина ми омръзна да се занимавам с необразовани пубери (дали по възраст или по душа)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Калеко АлекоПървоначално изпратено от M&AПървоначално изпратено от Калеко АлекоПървоначално изпратено от pen4oабе кой бърза да продава! който е заявил за мноооооого! ами ние с малките пари!
аз теглих неизгоден заем , посредникът ми разреши само 1/5 и взех само 7 акции.! сега не ми дава банката да върна заемът предсрочно та се трупа и лихва! дайте идея какво да направя с парите!
такова търчане, чакане, треперене и нерви за 7 акции!!! ами те ми излязоха златни!
никога няма да ги продам под 320 лв.
малей ма ти си бил голям играч бе. 10 000 бройки малеййй. Ми то голямо тъсене ще създадеш на тая компания...Ей ви го още един новоизлюпен манипулатор...
Коментар
Коментар