IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 33 degree
    Цитат:

"От гледна точка на риска в своята съвкупност описаните случаи в особено сериозна степен застрашават стабилността на пазара на ценни книжа, тъй като всички подадени заявки са на обща стойност 210 000 056.50 лв., а общият недостиг по тях е 206 134 167.09 лв., т.е. наличните пари и ценни книжа са били на стойност едва 3 865 889.41 лв. или 1.84 % от общата стойност на заявките."

Бре, бре, че богати работници- средно, ако са 8, се получава 483 236 лв има всеки от тях в кеш или акции!!!
    Това са доверители, не работници...

Коментар

• Цитат:

"От гледна точка на риска в своята съвкупност описаните случаи в особено сериозна степен застрашават стабилността на пазара на ценни книжа, тъй като всички подадени заявки са на обща стойност 210 000 056.50 лв., а общият недостиг по тях е 206 134 167.09 лв., т.е. наличните пари и ценни книжа са били на стойност едва 3 865 889.41 лв. или 1.84 % от общата стойност на заявките."

Бре, бре, че богати работници- средно, ако са 8, се получава 483 236 лв има всеки от тях в кеш или акции!!!

Коментар

• http://money.ibox.bg/news/id_1860674979

Коментар

• Имах предвид че точно по това време са затворени ..... от 9.30 до 14.00 де ...

Коментар

• [quote="franky4fingers"]Kaleko Aleko, mai si sburkal foruma ...

Tova e investicionen forum, a ne teenage chat za bavno razvivasti se selski pruchki.[/quote

Не така бе пич, що нервничиш! Ние може да сме Red necks ама не ядем доматите с колците! И ние поназнайваме това-онова и познаваме тоя и оня! Приемай нещата по-весело! Това е само забавление за нас селяните на Републиката, не знам за вас гражданите на Републиката как е! Ние си имаме други доходи! Тука сме само за тръпката, щото ночно време GO-GO баровете са затворени и не можем да тъпчем пачки в бикините на каките, затова сутрин докато си пием кафето и сутрешния коняк си джиткаме на онова как му викате вие - а "Черната борса"! Ама пусти късмет и тука не може да похарчим пари - се печелим дагое! Ама тогава че правим по-големи инвестиции и в много други позиции та белким загубим некаде! Мдааа!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
              Добре де не съм ти отговорил много точно Купи шемета на 312 и продаде днес на 278.И не е само той вЕрвай ми.
              Бреееххх, ми защо не ни кажеш името на този твой познат, така може да стана милио... е, не чак това, но доста богат човек. Например, да му продам на 250 утре, а в други ден да му ги купя на 220 например.
              Жалко, че аз не познавам такива хора.

Коментар

• Ne sam obidil nikoi, prosto konstatiram nqkoi fakti.

Mezdu drugoto, vseki, koito si misli, che TRACE ste stane 1000 e glupav.

Vseki, koito si misli, che trace zasluzava cena ot 300 bgn susto e glupav.

No po dobre e da ne se zaqzdame. Izvinqvam se, ako sum obidil nqkoi ...

Коментар

• Франки,
                  постоянно обиждаш хората. Викам да земеш се спреш малко.
                  Недопустимо е да обиждаш на лична основа хора във публичен форум.

Коментар

• Ти наистина ли търсиш 7,000 бройки от TRACE ?

Коментар

• знаете ли кой бърза да продава, ами този дето е взел от ИПО -то 135 бр., щото сега като ги продаде ще си прибере паричките, ще си плати глобите на КФН, на адвокатите и пак ще останат за него. Но в случая с тези поръчки на пълен размер, по- голяма манипулация на пазара , едва ли има.
                      Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс

Коментар

• Kaleko Aleko, mai si sburkal foruma ...

Tova e investicionen forum, a ne teenage chat za bavno razvivasti se selski pruchki.

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
                          Първоначално изпратено от Калеко Алеко
                          Първоначално изпратено от pen4o
                          абе кой бърза да продава! който е заявил за мноооооого! ами ние с малките пари!
                          аз теглих неизгоден заем , посредникът ми разреши само 1/5 и взех само 7 акции.! сега не ми дава банката да върна заемът предсрочно та се трупа и лихва! дайте идея какво да направя с парите!
                          такова търчане, чакане, треперене и нерви за 7 акции!!! ами те ми излязоха златни!
                          никога няма да ги продам под 320 лв.
                          Ииииии майна ти си направо за оплаквани! Кой ти каза да вземаш кредити и да купуваш акции! Иди и го наплюй са! Абати пича си! Ся духаш супата нъл? Знам че е гадно! Аре ако има и други да продават ТРАСЕ-то, че до тука ги мнаправих 3000 бройки, а къде са 10000! Като ги усредня с тея дето взех от ИПО-то на 150-160 кинта ела ме виж на другата КоУеда!

малей ма ти си бил голям играч бе. 10 000 бройки малеййй. Ми то голямо тъсене ще създадеш на тая компания...Ей ви го още един новоизлюпен манипулатор...
                          Е голям манипулатор, няма що.....
                          Май само тебе те изманипулира.. :-)))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
                            Първоначално изпратено от Калеко Алеко
                            аз теглих неизгоден заем , посредникът ми разреши само 1/5 и взех само 7 акции.! сега не ми дава банката да върна заемът предсрочно та се трупа и лихва! дайте идея какво да направя с парите!
                            такова търчане, чакане, треперене и нерви за 7 акции!!! ами те ми излязоха златни!
                            Ииииии майна ти си направо за оплаквани! Кой ти каза да вземаш кредити и да купуваш акции! Иди и го наплюй са! Абати пича си! Ся духаш супата нъл? Знам че е гадно! Аре ако има и други да продават ТРАСЕ-то, че до тука ги мнаправих 3000 бройки, а къде са 10000! Като ги усредня с тея дето взех от ИПО-то на 150-160 кинта ела ме виж на другата КоУеда!

малей ма ти си бил голям играч бе. 10 000 бройки малеййй. Ми то голямо тъсене ще създадеш на тая компания...Ей ви го още един новоизлюпен манипулатор...
                            Абе ти луд ли си чул си ти какво е манипулация! Бегай да играеш на снега със снежния човек на двора и не се ври тука!

Коментар

• Първоначално изпратено от Калеко Алеко

Коментар

• Първоначално изпратено от pen4o

Коментар

Working...
                                X