Първоначално изпратено от 33 degree
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трейс Груп Холд (T57 / TRACE)
Collapse
X
-
Цитат:
"От гледна точка на риска в своята съвкупност описаните случаи в особено сериозна степен застрашават стабилността на пазара на ценни книжа, тъй като всички подадени заявки са на обща стойност 210 000 056.50 лв., а общият недостиг по тях е 206 134 167.09 лв., т.е. наличните пари и ценни книжа са били на стойност едва 3 865 889.41 лв. или 1.84 % от общата стойност на заявките."
Бре, бре, че богати работници- средно, ако са 8, се получава 483 236 лв има всеки от тях в кеш или акции!!!
Коментар
-
SoKoLoV
-
[quote="franky4fingers"]Kaleko Aleko, mai si sburkal foruma ...
Tova e investicionen forum, a ne teenage chat za bavno razvivasti se selski pruchki.[/quote
Не така бе пич, що нервничиш! Ние може да сме Red necks ама не ядем доматите с колците! И ние поназнайваме това-онова и познаваме тоя и оня! Приемай нещата по-весело! Това е само забавление за нас селяните на Републиката, не знам за вас гражданите на Републиката как е! Ние си имаме други доходи! Тука сме само за тръпката, щото ночно време GO-GO баровете са затворени и не можем да тъпчем пачки в бикините на каките, затова сутрин докато си пием кафето и сутрешния коняк си джиткаме на онова как му викате вие - а "Черната борса"! Ама пусти късмет и тука не може да похарчим пари - се печелим дагое! Ама тогава че правим по-големи инвестиции и в много други позиции та белким загубим некаде! Мдааа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamДобре де не съм ти отговорил много точноКупи шемета на 312 и продаде днес на 278.И не е само той вЕрвай ми.
Жалко, че аз не познавам такива хора.
Коментар
-
знаете ли кой бърза да продава, ами този дето е взел от ИПО -то 135 бр., щото сега като ги продаде ще си прибере паричките, ще си плати глобите на КФН, на адвокатите и пак ще останат за него. Но в случая с тези поръчки на пълен размер, по- голяма манипулация на пазара , едва ли има.Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс
Коментар
-
Първоначално изпратено от M&AПървоначално изпратено от Калеко АлекоПървоначално изпратено от pen4oабе кой бърза да продава! който е заявил за мноооооого! ами ние с малките пари!
аз теглих неизгоден заем , посредникът ми разреши само 1/5 и взех само 7 акции.! сега не ми дава банката да върна заемът предсрочно та се трупа и лихва! дайте идея какво да направя с парите!
такова търчане, чакане, треперене и нерви за 7 акции!!! ами те ми излязоха златни!
никога няма да ги продам под 320 лв.
малей ма ти си бил голям играч бе. 10 000 бройки малеййй. Ми то голямо тъсене ще създадеш на тая компания...Ей ви го още един новоизлюпен манипулатор...
Май само тебе те изманипулира.. :-)))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от M&AПървоначално изпратено от Калеко АлекоПървоначално изпратено от pen4oабе кой бърза да продава! който е заявил за мноооооого! ами ние с малките пари!
аз теглих неизгоден заем , посредникът ми разреши само 1/5 и взех само 7 акции.! сега не ми дава банката да върна заемът предсрочно та се трупа и лихва! дайте идея какво да направя с парите!
такова търчане, чакане, треперене и нерви за 7 акции!!! ами те ми излязоха златни!
малей ма ти си бил голям играч бе. 10 000 бройки малеййй. Ми то голямо тъсене ще създадеш на тая компания...Ей ви го още един новоизлюпен манипулатор...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Калеко АлекоПървоначално изпратено от pen4oабе кой бърза да продава! който е заявил за мноооооого! ами ние с малките пари!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pen4oабе кой бърза да продава! който е заявил за мноооооого! ами ние с малките пари!
Коментар
Коментар